Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Odpisał szybko dziękuje Asiu. Kazał przypomnieć się jutro, zerknie w szpitalne dokumenty
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dziewczyny co sie z moja cerą dzieje?
Zawsze mialam tlusta cere ale teraz to dramat. Pryszcze na brodzie i policzkach strasznie bolace. A juz taka ladna cere mialam. Dopiero od roku nie mam trądziku, a teraz znów?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Dziewczyny co sie z moja cerą dzieje?
Zawsze mialam tlusta cere ale teraz to dramat. Pryszcze na brodzie i policzkach strasznie bolace. A juz taka ladna cere mialam. Dopiero od roku nie mam trądziku, a teraz znów? -
Laura w ciąży cera potrafi płatać figle. Ja tez zawsze miałam tłusta ze skłonnością do wyprysków,a w ciąży poszła mi tak w suchą że uwierzyć nie mogłam. Musiałam pielęgnacje zmienić,kremy na mocno nawilżające, bo az suche placki miałam na twarzy
-
Lura82 wrote:Dziewczyny co sie z moja cerą dzieje?
Zawsze mialam tlusta cere ale teraz to dramat. Pryszcze na brodzie i policzkach strasznie bolace. A juz taka ladna cere mialam. Dopiero od roku nie mam trądziku, a teraz znów?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Laura, u mnie w 1 trym.tez sie pojawialy takie france bolace. Teraz nie mam nic na twarzy, czasem na ramionach, ale ryjek czysty.
Asiastokrotka, super. Wstrzelilas sie w przerwe pewnie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:
Asiastokrotka, super. Wstrzelilas sie w przerwe pewnie.
Dzięki Tobieco ja bym bez was zrobiła. Wiecie że ja juz nie pamiętam jak to było bez was, zanim dołączyłam na forum
Moje uzależnienie od was, miłość do was i wdzięczność dla was jest OGROMNA
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Właśnie przeczytałam, że Włoszki będą miały urlop menstruacyjny. Też by mi sie taki czasem przydał. Jak dla mnie fajny pomysł ale sa zdania podzielone ponieważ niektóre kobiety uważają, że zmniejszy to sznase kobiet na rynku pracy. W sumie to tak może być, chyba uzasadnione obawy. Jednak ja bym chciała taki urlop dodatkowo bo cieżko znosze te dni. i tak do niczego sie wtedy nie nadaję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 19:25
sonia86, Gosia321 lubią tę wiadomość