Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka ja też mam akcje z pająkiem jak byłam mala! Moj siedział W ręczniku I chciałam go na głowę założyc a tu piskus
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Ana to ładnie. Moja mama miała przygodę z myszą, która sobie wlazła do gumaków. Mama szła do ogródka i założyła je. Ale coś ją uwierało. zeszła po schodach usiadła na ławce zdejmuje i wytrzepuje a tak sobie wylatuje z buta myszka mała.
ana1122, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Jezu Emilka, juz mnie wszystko swedzi.
Ja sie panicznie boje. A po czyms takim to bym zeszla na zawal...
Makumba, maz ma. Ja nie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Makumba nie - przeszło mi na drugi dzień. Na szczęście nie jąkam się ale mogło sie to tak skończyć. Dobrze że na twarz mi nie wlazł. Był ogromny brązowy i owłosiony. Ten obraz mam już przed oczami tyle lat. Nigdy go nie zapomnę.
Co do szpitala, nie było już posłodzonej, czarnej herbatki? -
Karcia Twoje ciało Twoj wybór. Jeśli masz taką potrzebę
Ja osobiście nie jestem za tatuażami ale nie krytykuje ludzi którzy je robią. Moj mąż chciał to sobie zrobił. Tylko mówiłam żeby sobie czegoś czasem na czole ani na dupie nie tatuował
Makumba, Karcia, leo, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:Ana a kiedy idziesz do tego szpitala? Anetka co u Ciebie jak beta ? Krwawienie ustalo?. A ja stwierdziłam dziś że zrobię sobie tatuaż na klatce tzn nad piersiami pod skosem motto
a no i kolczyk w nosie
wiem wiem zglupialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 20:34
e_mil_ka, Karcia, leo, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Ale mi dzisiaj dzien zleciał. Odespałam po obiadku potem troche na forum z Wami i już taka godzina. Ide prysznic sobie strzelę i do wyrka. może cos obejrzę w tv. Znalazłam sposob na poprawe apetytu bo ostatnio nie mam go wcale i mam wrażenie że znowu robie sie za chuda. Ogladam programy kulinarne na Player. wtedy taka jestem głodna, że koniecznie musze cos zjeść konkretnego.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję, ze sie na mnie nie obrazicie, bo nikt w szpitalu nie chce byc.
Jak Ana napisala, ze jedzie na wczasy. To pomyslalam : nooo zmowily sie baby i robia spotkanie forumowe w szpitalu
Cos za duzo Was w tych szpitalach, szybko wracajcie do zdrowiaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 20:39
Karcia, asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba wrote:Ana co tam za kotlety tłuczesz?
Karcia kazał mi się zgłosić samej jutro albo po jutrzeMakumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Mam nadzieję, ze sie na mnie nie obrazicie, bo nikt w szpitalu nie chce byc.
Jak Ana napisala, ze jedzie na wczasy. To pomyslalam : nooo zmowily sie baby i robia spotkanie forumowe w szpitalu
Cos za duzo Was w tych szpitalach, szybko wracajcie do zdrowia