Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:Mam nadzieję, ze sie na mnie nie obrazicie, bo nikt w szpitalu nie chce byc.
Jak Ana napisala, ze jedzie na wczasy. To pomyslalam : nooo zmowily sie baby i robia spotkanie forumowe w szpitalu
Cos za duzo Was w tych szpitalach, szybko wracajcie do zdrowia -
ana1122 wrote:Ja należę do tych osób że jak trzeba to trzeba. Odpoczne sobie i będę pod dobra opieka. wiadomo maluszek najważniejszy. Moj maz byl gorszy zły niż ja. Ja to Tak na spokojnie. Wiadomo najlepiej W domu. Ale nie ma się wyjścia.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
anetk89a wrote:Leżę u siebie w miejscowości. Nie wiem kiedy będzie wynik. Ciężko opisać co się czuje leżąc z taką nie wiedzą.
-
Makumba wrote:Tak też pomyslałam, że to nawet lepiej dla Ciebie, będziesz spokojniejsza.
-
Makumba, kilka razy dziennie ogladam cycki i nic. Tylko twarde mam sutki.
Co do dziewczyn w szpitalu. Moze to i lepiej, ze w szpitalu. Zawsze to jakas fachowa pomoc.Dziewczyny poleza, odpoczna, nabiora sil na dalsze miesiace ciazy.
Sama bym pozarla schabowego, ale nie moge w panierce.No chyba, ze zazre go kilogramem kapusty kiszonej.
ana1122, Karcia, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Ana śmiem twierdzić ze raczej to nie przez słodycze ten cukier. Jakos mało tyjesz chyba nie?
To na pewno nie przez slodycze. Ja nie jadlam id poczatku ciazy i tez mam cukier podwyzszony."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Ana śmiem twierdzić ze raczej to nie przez słodycze ten cukier. Jakos mało tyjesz chyba nie?
-
Dziewczyny beta powyżej 500. Rośnie. Idę spać ledwo żyję. Dobrej nocy. Jutro po czytam forum i odezwę się. Buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 22:04
asiastokrota, Fionka, Lura82, ana1122, e_mil_ka, nadziejka88, TERA83, Asia08, Makumba, Izaura, leo, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
anetk89a wrote:Dziewczyny beta powyżej 500. Rośnie. Idę spać ledwo żyję. Dobrej nocy. Jutro po czytam forum i odezwę się. Buziaki :*Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc