Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka chyba mąż wiosnę poczuł, miejmy nadzieję że za bardzo się nie rozkręci, faceci chyba czasami tak potrzebują odreagować stresy, jedni balują z kolegami a drudzy zamykają się w sobie i zero z nimi kontaktu. ale myślę że niedługo przyniesie Ci kwiaty że skruszoną mina i przeprosi za swoje wybryki. Ana że swojego świeżego doświadczenia powiem Ci że szpital to nie takie zło, jestem dużo spokojniejsza będąc pod 24 h opieką, jedzenie nie najgorsze wbrew powszechnym opiniom, tylko porcje trochę małe, wszystko podane pod nos, aż mi się do domu nie chce wracać, a dzisiaj już wychodzę. Anetka a jakie leki bierzesz?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
ana1122 wrote:Właśnie A ja jem co 2 godziny. Watpie żeby Tak przy mnie latali. Jeszcze jaki im Powiem że od zlej jakości jedzenia mam zgage:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 08:28
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Anetka ty sie do domu nie wyrywaj. Wiem że wolałabyś w domu, ale tam masz opiekę. Leż ile będzie trzeba.Jesteśmy z Tobą
Gosiu321 powiem ci że sie czegoś takiego nie spodziewałam, masakra jakaś. Jeszcze te uczulenie..... Byłam pewna że nigdzie nie będzie mi lepiej jak wojewódzkim. Trzeba było cię posłuchać eh... Marcin jest tak zły, że ma zamiar porozmawiać z dr W. Na jutro na dr P też się szykuje. Proszę go żeby nic nie mówił co ten biedny lekarz jest winien, może chociaż on mi trochę wyjaśni.Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
anetk89a wrote:Dziewczyny bardzo dziękuję za troskę. Ciekawe jak długo będą Mnie trzymać. Leki biorę tylko swoje. Beta HCG też sama mogę jechać zrobić.
W domu też leżałam cały dzień. Krwawienie musi przejść wkońcu. To naprawdę wygląda jak okres. Więc pewnie za 2,3 dni się skończy.
Emilka nie przejmuj się Mężem, Oni czasem tak mają.
Pogoda zapowiada się super. Słonecznie od rana. -
anetk89a wrote:Tak pierwsze. Dziewczyny kiedy możemy mówić o ciąży biochemicznej.?
-
anetk89a wrote:Dziewczyny beta powyżej 500. Rośnie. Idę spać ledwo żyję. Dobrej nocy. Jutro po czytam forum i odezwę się. Buziaki :*
pewnie jakis krwiaczek. Trzymaj sie i ospoczywaj
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
anetk89a wrote:Lekarz na obchodzie mi to zasugerował. W moim szpitalu to tacy wredni i chłodni Ci lekarze.
Jutro zrobią mi USG i B-HCG raz jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 10:27
-
Aneta a mialas juz usg. Cos juz tam widzieli?
-
Jutro USG zrobią. Pytałam Dr. Powiedział, że przy Becie 1500 dopiero coś widać. Jak było u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 11:09
Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
nick nieaktualnyCześć
Anetk89a beta przyrasta, czyli jest ok.
Emilka mąż się przymila do ciebie?
Asiastokrotka jestem w szoku, że dr El... był niemiły. Kiedyś do niego chodziłam do gabinetu i przez rok ani razu nie pokazał takiej twarzy.
Ciekawe co jutro powie dr P.
Ana a kiedy zaczynasz "wczasy"? -
e_mil_ka wrote:Karcia jego to może gryzie ale głupota. Nie zauważyłam żeby był przygnębiony a wręcz przeciwnie. Ci jego koledzy sprowadzają go na zła drogę.
ana1122, asiastokrota, sonia86, e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Karcia -
anetk89a wrote:Jutro USG zrobią. Pytałam Dr. Powiedział, że przy Becie 1500 dopiero coś widać. Jak było u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 12:21
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Anetka ja też pamiętam, że miałam okropne krwawienie tak po ok 2 miesiącach (też w terminie spodziewanej miesiączki). Narobiło mi strasznego stracha-i od tego momentu leniuchuję w domu na L4. Niestety nie powiem co to było, dr Z kazał odpoczywać i czekać. Wszystko uspokoiło się po kilku dniach, ale myśli były okropne.
Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie ok.
Emilka jak to ktoś kiedyś mądrze powiedział ani Mąż, ani Żona nie są od tego, żeby się domyślać..., Może powinnaś mu zakomunikować słownie, że nie podobała Ci się takie zachowanie. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w jego opinii nic złego się nie stało... przecież wrócił do domu..., spał w swoim łóżku..., ba nawet ze swoją Żoną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 12:54
Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Ja na innym forum czytalam ze trzeba miec 1000. Ja mam jutro wizyte to bedzie 14 dien po transferze czyli 4tydz i 2 dzien.Tak mnie panie w recepcju umowily ale caly czas sie zastanawiam czy to nie za szybko. Ale Makumba z tego fotum tez byla w takim dniu i pisala ze dr juz cos widzial.
-
Ja drugą betę miałam ponad 1900 i poszłam na wizytę następnego dnia. Na karteczce mam wpisane, że widoczne wczesne pęcherzyki - 5 tyg. Więc może u Was też będzie już widać."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
eni33 wrote:Ja na innym forum czytalam ze trzeba miec 1000. Ja mam jutro wizyte to bedzie 14 dien po transferze czyli 4tydz i 2 dzien.Tak mnie panie w recepcju umowily ale caly czas sie zastanawiam czy to nie za szybko. Ale Makumba z tego fotum tez byla w takim dniu i pisala ze dr juz cos widzial.