Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Wyobraźcie sobie ze mij mąż nawet mnie nie przeprosił i kupił sobie piwo i sobie pije. Ale mam wkurw.
-
ana1122 wrote:Ciekawe czy będzie mógł?
Hmm, oby. Przeciez nie mozesz glidiwac. Zreszta, skoro masz isc ze wzgledu na wysoki cukier to chyba wiedza o co kaman.
Anetka, super. Odpoczywaj.
Emilka, to nieladnie z jego strony."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Aneta trzymaj sie wszystko bedzie dobrze.
-
ana1122 wrote:Chyba nie byłaś na niego zła? odzywalas się normalnie?
Ana nie chciałam sie przytulać o drugiej w nocy. Przyszedl z pracy powiedzie czesc to mu odpowiedziałam no nie rozgadywałam sie.
Niech spada na szczaw.jeszcze bedzie cos chciał.Karcia, sonia86, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
W szpitalach na dietach dla cukrzyków jest ciężko. Odwiedzałam babcię po wykryciu u niej cukrzycy. Ustawiali jej cukier. To było straszne, bo jadła po kryjomu obiad przyniesiony przez moją mamę
Obie mądre
Ciekawe jak będzie u Ciebie, w końcu w ciazy jestes. -
e_mil_ka wrote:Ana nie chciałam sie przytulać o drugiej w nocy. Przyszedl z pracy powiedzie czesc to mu odpowiedziałam no nie rozgadywałam sie.
Niech spada na szczaw.jeszcze bedzie cos chciał.e_mil_ka, Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:W szpitalach na dietach dla cukrzyków jest ciężko. Odwiedzałam babcię po wykryciu u niej cukrzycy. Ustawiali jej cukier. To było straszne, bo jadła po kryjomu obiad przyniesiony przez moją mamę
Obie mądre
Ciekawe jak będzie u Ciebie, w końcu w ciazy jestes.e_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo dziękuję za troskę. Ciekawe jak długo będą Mnie trzymać. Leki biorę tylko swoje. Beta HCG też sama mogę jechać zrobić.
W domu też leżałam cały dzień. Krwawienie musi przejść wkońcu. To naprawdę wygląda jak okres. Więc pewnie za 2,3 dni się skończy.
Emilka nie przejmuj się Mężem, Oni czasem tak mają.
Pogoda zapowiada się super. Słonecznie od rana.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
asiastokrota wrote:Laura dziękuje za info za późno przeczytałam. Faktycznie na wypisie nic nie ma oprócz wyników badań. Lekarz prowadzący Jacek Szoka. Usłyszałam że wszyscy lekarze są zajęci niemmiałam z kim porozmawiać. "Miły" lekarz to Eliszewski.
Nadziejka88 idę w czwartek porozmawiać o tym spuchnięciu może będę musiała zrobić jakieś badania przed stymulacja. Wkur... się bardzo dzisiajBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Emilka moj maz kiedys wyszedl z psem na spacer i wrocil na bani po kilku godzinach. Na szczęście poza obszar naszego osiedla nigdy sie nie wypuszcza na takie akcje i mam go tak jakby na oku
Oni chyba tak czasem musza sie zresetować. (Moj później potulny chodzi dosc dlugo)chyba masz racje ze czasem musza sie tak zresetowac. A my sie tylko wkurzamy
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤