Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie pecherzyk ciazowy 3 mm. Nastepna wizyta za 3 tygodnie. Kazal kupic witaminki dla kobiet w ciazy jakie chcem. Wiec pytanie co polecacie. A i zmienil mi lek juz mam nie brac lutinusu tylko duphaston 2 rzazy dzienni. Czy ktoras go brala? Jakos tak szybko kazal nie brac tego progesteronu pamietam ze wy ok 12 tygodnia odstawialyscie te dopochwowe.
Asia08, asiastokrota, nadziejka88, Izaura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Ja po wizycie pecherzyk ciazowy 3 mm. Nastepna wizyta za 3 tygodnie. Kazal kupic witaminki dla kobiet w ciazy jakie chcem. Wiec pytanie co polecacie. A i zmienil mi lek juz mam nie brac lutinusu tylko duphaston 2 rzazy dzienni. Czy ktoras go brala? Jakos tak szybko kazal nie brac tego progesteronu pamietam ze wy ok 12 tygodnia odstawialyscie te dopochwowe.
Te suwaczki chyba trochę niezgodne z prawdą bo nasza dzidzia ma już 55 gram a nie jak podają w suwaczku 7Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 13:20
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
No a ja mam od soboty zaczac brac sam duphaston i troche sie martwie czy nie wystapi jakies plamienie ale przeciesz on wie co robi dodam ze bylam u dr D.
-
Eni super wiadomość
Dupek tez jest ok podobno. Tez bym juz chetnie zmienila na niego, szkoda mi juz majtek haha.
Plamienia chyba nie powinno byc i to i to progesteron tylko inaczej sie go przyjmuje.
eni33, Makumba lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Eni super.
Asiastokrotka, czekamy na relację po. Obyś dowiedziała się czegoś konkretnego!eni33 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny, co zrobić jak się przepierzyło jedzenie? Kurde, wszystko ostatnio przepieprzam.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Eni33 super wieści, bądź grzeczna dziewczynką i słuchaj doktora
U mnie zmiana planów wizyta na 17 dobrze że nie odwołali, dam wam znać napewnoMakumba, Izaura, TERA83, eni33 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
eni33 wrote:Ja po wizycie pecherzyk ciazowy 3 mm. Nastepna wizyta za 3 tygodnie. Kazal kupic witaminki dla kobiet w ciazy jakie chcem. Wiec pytanie co polecacie. A i zmienil mi lek juz mam nie brac lutinusu tylko duphaston 2 rzazy dzienni. Czy ktoras go brala? Jakos tak szybko kazal nie brac tego progesteronu pamietam ze wy ok 12 tygodnia odstawialyscie te dopochwowe.
Ja na początku łykałam fembion, teraz przerzuciłam się na omegamed optima forte -
Eni33 super wiadomość. Niech dzidzia rośnie.
Asiastokrota wypytaj dr o wszystko.obyś sie dowiedziała czegos konkretnego.daj znac po.
Ana a czegos sie dowiedzieli w szpitalu na temat twojej cukrzycy? Jakies zalecenia?asiastokrota, eni33 lubią tę wiadomość
-
Jezeli chodzi o witaminy to tez mam problem. Mam mutacje mhfr i powinnam przyjmować metylowane formy. Biorę wiec osobno wit b12, b6 kwas foliowy ( wszystko metylowane), magnez, wit d3, acard.
Tylko , ze to teraz bedzie za mało. Zestawy witamin maja przeważnie mieszanke kwasu foliowego metyl. i niemetyl. reszta jest zwykla. A dublowac tez nie mozna. Wiec co ? Mam brac dwie garście lekow?
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ana1122 wrote:Oni polecaja to co firmy I dają.
Mam jeść normalnie i po każdym posiłku mnie kuja i robia wynikI z krwi. Jutro już pewnie do domu.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Lura82 wrote:Jezeli chodzi o witaminy to tez mam problem. Mam mutacje mhfr i powinnam przyjmować metylowane formy. Biorę wiec osobno wit b12, b6 kwas foliowy ( wszystko metylowane), magnez, wit d3, acard.
Tylko , ze to teraz bedzie za mało. Zestawy witamin maja przeważnie mieszanke kwasu foliowego metyl. i niemetyl. reszta jest zwykla. A dublowac tez nie mozna. Wiec co ? Mam brac dwie garście lekow?
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Eni duphaston to też jest progesteron. Lekarz chce Cie uchronić przed infekcjami dlatego zmienił ci na doustny progesteron. Ja brałam dwa razy dziennie po transferze. -
Ena dzisiaj pod koniec pracy ból zelżał teraz chyba mnie nie boli.
Sonia86 może masz racje że to stres. Jeszcze musze zadzwonić do Art i zapisać sie na tą wizytę.
Ana ale sobie odpoczniesz
Anetka super że beta rośnie. -
A orietujecie sie ile kosztuje ten guphaston w aptece pod gryfem? Bo chcialam kupic w aptece blizej domu ale np jak dzwonilam i pytalam sie o lutinus to cena byla powalajaca wiec tu tez chcę sie upewnic
-
Z tego wszystkiego to zapomnialam dzis zadzwonic do Białegostoku zapytac o mrozaczki. A teraz juz chyba za puzno. Jutro to zrobie.
-
eni33 wrote:A orietujecie sie ile kosztuje ten guphaston w aptece pod gryfem? Bo chcialam kupic w aptece blizej domu ale np jak dzwonilam i pytalam sie o lutinus to cena byla powalajaca wiec tu tez chcę sie upewnic
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Asia08 wrote:Dziewczyny, co zrobić jak się przepierzyło jedzenie? Kurde, wszystko ostatnio przepieprzam.
Ale Twoj szanowny małżonek wyskoczył z tekstem o porodzie... No wiesz... Myślę o SN od kilku miesięcy i nawet rozmawiałam o tym z facetami.
Słabo słyszeć takie rzeczy. Wiadomo z jakich przyczyn.
W każdym razie, podchodzę do tego tak: masz mi pomoc, a jak coś się takiego wydarzy, że Twoja psychika zostanie przez moj poród uszkodzona i będziesz miał problem z moim ciałem (ogólnie mówiąc) tzn., ze jestes tchórzem oraz niedojrzałym facetem.
A jak się będzie przez to miedzy nami psuło, to facet niewarty jest życia z nim przez kolejne lata i trzeba się rozstać.
Ma być, wspierać, pomagać, opiekować sie dzieckiem i uczestniczyć w najgorszych chwilach.
Trochę nóż mi się w kieszeni otwiera na sformułowania typu: oni tak mają etc. Nie podoba się to nie i do widzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 17:12
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość