Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ten sen z przewijaniem już kilka razy mi sie zdarzył co jest kurna ze ja takie sny mam.
-
Hej Kochane o 6 pobrali mi krew i czekam na wynik B-HCG.
Byłam rano się kąpać przed ewentualnym badaniem usg, i chciałam wydobyć z siebie resztki Lutinusu, ale nie mogłam włożyć palca. Macica była tak zamknięta i wygięta. Krwawienia nie mam tylko tabletka jak wypływa ma ciemny kolor.
Przepraszam za bezpośredniość, ale chciałam to dokładnie opisać.
Co to może oznaczać.?Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
Makumba, popatrze na te sklady.
Aneta, nie gmeraj tam sobie.
Emilka, wspolczuje takich snow.
A mnie maz wczoraj zapytal, czy chce rodzic sn czy cc. Jak mu powiedzialam, ze nie ma cc na zyczenie chyba i ze po sn szybciej dochodzi sie do siebie, to mi wypall, ze bede miala cipke rozerwana... Noz kurde, ja sie staram nie myslec o porodzie, ze sie nie stresiwac a ten mi z takim pytaniem wypalil... Jak go zapytalam skad mu sie wzielo takie pytanie, to stwierdzil ze przeciez w ciazy jestem.malgos741, eni33 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
słomka :) wrote:Nadziejka a czym miałaś pobierany ten materiał? Takim patyczkiem jak to wymazów czy taką specjalną szczoteczką do cytologii.
Slomka w sumie to nie wiem bo leżałam prawie poziomo. Ale wydaje mi się ze chyba byl to patyczek a nie szczoteczka. -
anetk89a wrote:Hej Kochane o 6 pobrali mi krew i czekam na wynik B-HCG.
Byłam rano się kąpać przed ewentualnym badaniem usg, i chciałam wydobyć z siebie resztki Lutinusu, ale nie mogłam włożyć palca. Macica była tak zamknięta i wygięta. Krwawienia nie mam tylko tabletka jak wypływa ma ciemny kolor.
Przepraszam za bezpośredniość, ale chciałam to dokładnie opisać.
Co to może oznaczać.?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Asia to mąż bezpośredni
Anetka nie gmeraj tam tylko czekaj na opinie lekarza..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Małgoś741 ty uważaj, właśnie oglądam tvn24 i zapadł wyrok sądowy, że pani fryzjerka musi zapłacić klientce 10 tyś zł za źle zrobioną trwałą.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nadziejka88 wrote:Asia08 tak niektórzy faceci maja. Może jak twój taki wrażliwy to go nie bierz do porodu sn bo jeszcze się zrazi do ciebie. Na niektórych zle wpływa poród.
Zrazic to raczej nie, predzej zemdleje albo cos.Jak mu opowiadalam o hsg to tylko mowil "wez mi juz nie mow". :F
Asiastokrotka, ale jak to? Az tyle? Kyrje elejson!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 09:52
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
W trakcie pobytu w szpitalu w wynikach wyszła mi lekka anemia, lekarz się mnie pytał czy biorę jakieś witaminy, powiedziałam że femibion natal, a on pokręcił nosem i kazał zmienić na prenatal uno. Nie wiem czy oni faktycznie analizują te składy czy każą brać to co im firmy farmaceutyczne rekomendują. Emilka mi też bardzo często się śni że moje dzieciątko jest chore, ale to przez te ciągłe stresy i rozmyślania, stresujesz się tymi wynikami, ale już niedługo wszystko będzie jasne.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Oni polecaja to co firmy I dają.
Mam jeść normalnie i po każdym posiłku mnie kuja i robia wynikI z krwi. Jutro już pewnie do domu. -
nick nieaktualny
-
Ena mam na 17.40 podobno jestem ostatnia, mam zadzwonić o 17 i zorientować się czy nie ma obsuwy żadnej. Liczę na to że będzie to konkretna wizyta i dużo się dowiem.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc