Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:Ale mnie mąż rozbawił. Wrocil z pracy i po obiedzie poszedł na drzemke. Po pół godzinie wypada z sypialni i krzyczy, ze sie wystraszył dlaczego mnie nie ma w łóżku. Za chwilę jeszcze zaspany mowi, ze ma depresję wiosenna przez przestawienie godzin i nie moze sie wyspac, zaraz bedzie budzik dzwonił bo juz przed 6. Jak go uświadomiłam, ze jest przd 18. Krzyknal: to znaczy ze moge spac jeszcze cala noc?? I pobiegl do sypialni. Ooo i tyle pożytku z chlopa. W
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Lura takie podwyżki zdarzają się w budżetówkach, u prywaciarza nie ma szans. Jeżeli w grę wchodzi podwyżka od kwietnia to dużo z wysokości zasiłku Ci nie zmieni, gdybyś przepracowała kwiecień (no chyba, że dali Ci super podwyżkę
), a jak pójdziesz na L4 w kwietniu to do wyliczenia zasiłku chorobowego będą brane okresy od IV 2016 do III 2017.
-
Fionka wrote:Lura takie podwyżki zdarzają się w budżetówkach, u prywaciarza nie ma szans. Jeżeli w grę wchodzi podwyżka od kwietnia to dużo z wysokości zasiłku Ci nie zmieni, gdybyś przepracowała kwiecień (no chyba, że dali Ci super podwyżkę
), a jak pójdziesz na L4 w kwietniu to do wyliczenia zasiłku chorobowego będą brane okresy od IV 2016 do III 2017.
Dokladnie. Ja dostalam podwyzke od 1.11 a od 10.11 mam l4 i dupa blada. Nic to nue zmienilo."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziękuję za podpowiedzi
Emilka cytologia to bardzo dobry pomysl, tym bardziej jeżeli niedługo planujesz transfer. Lepiej byc pewnym, ze wszystko jest ok.
A przed ivf nie miałaś robionej?
Cytologie pobiora dziewczyny z recepcji wiec zrobisz nawet bez dodatkowej wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 21:39
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Emilka też muszę wybrać się na cytologię. Chciałam do dr W na ogólny "przegląd", ale 3 miesiące czekania to ciężko mi utrafić w dobre dni. Przekładam z miesiąca na miesiąc, ale wybiorę się do dr M, który przyjmuje na Zientary bo terminy ma na za 2 tyg.
-
Ja robiłam cytologię w sobotę w Artemidzie. Wchodzisz z marszu do gabinetu z polozna, ktora pobiera materiał do badania. Placisz 25 zl i wychodzisz. Cala moja wizyta trwala 10 minut. Na wynik czeka sie ok 4 tyg. Fajnie ze nie trzeba umawiać sie na wizytę do dr specjalnie po to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 22:03
e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Laura82 w sumie to ja tylko łykam witaminki a no i ten dupgaston w poprzednim cyklu. Oby mi przeszło.
A teraz zmiana tematu. Nie mogę zasnąć a jutro będę miała ciezki dzien.
Ana jak tam u Ciebie? Jesteś juz w szpitalu? -
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui
03: tera83 wizyta
06: eni -wizyta
08: eni -wizyta
10: eni -wizyta
11: J_agoda - wizyta
11: eni33 - punkcja
11: Lura82 - punkcja
13: Eve87 - na świat przyszla IGA!
14: J_agoda - II iui
15: ona84 - wizyta
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
22: Asia08 - wizyta
24: asiastokrota - histeroskopia
28: Tera83 - badania prenatalne
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: e_mil_ka - wyniki badań
21: nadziejka88 - histeroskopia
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Xx: Izaura - podejście do crio
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin poroduasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Dziewczyny zaciążone - czym się suplementujecie? Ja łykam pregnę i chyba zmienię na femibion natal 2. Ma więcej witamin w składzie.
Ja tez pregna plus, tak dr P zalecil."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Dziewczyny zaciążone - czym się suplementujecie? Ja łykam pregnę i chyba zmienię na femibion natal 2. Ma więcej witamin w składzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 23:45
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nadziejka88 wrote:Ja robiłam cytologię w sobotę w Artemidzie. Wchodzisz z marszu do gabinetu z polozna, ktora pobiera materiał do badania. Placisz 25 zl i wychodzisz. Cala moja wizyta trwala 10 minut. Na wynik czeka sie ok 4 tyg. Fajnie ze nie trzeba umawiać sie na wizytę do dr specjalnie po to.
Nadziejka a czym miałaś pobierany ten materiał? Takim patyczkiem jak to wymazów czy taką specjalną szczoteczką do cytologii.
-
Makumba wrote:No wlasnie, a femibion ma lepszy skład. Pewnie ma od Pregny gifty. Popatrz Asia na składy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 06:20
Makumba lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jakie ja miałam koszmary. że miałam synka i że po kilku dniach przypomniało mi się że ja go tyle czasu nie przebierałam. Zaczęłam go przebierac była godzina 24 a ja zapomniałam kupic nawet pampersówi nawet pieluch tetrowych nie miałam. Potem śniło mi sie że beta HCG miałam 182 i na karteczce pisało że pęcherzyk ciążowy zbyt duży i że mam zgłosić sie do lekarza. nie wiem czemu pomyślałam we snie że dziecko będzie miało zespół Downa. Masakra jakaś.