Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Pewnie dlatego, że jego częściej tam nie ma jak jest
Jedziemy "łeb w łeb". Mnie od tygodnia głowa boli - codziennie! Może to dobry znak, bo w ciąży z Z, cały pierwszy trymestr się z tym męczyłam.
Gosia 321 - to teraz znowu musisz jakieś badania szczegółowe zrobić, skoro te ANA wyszło +?
Jesli dr D przepisze mi encorton to moge ta diagnostyke przelozyc na pozniej bo narazie mam ana2 slabo dodatnie i podejsc do procedury. Musze tylko zrobic ana3 zeby zobaczyc czy one nie sa dodatnie i mam nadzieje ze nie sa bo to juz jest kiepsko jesli chodzi o ciaze tzn jest to ciaza pod opieka reumatologa immunologa kardiologa i super ginekologa.
Diagnostyke w kierunku chorob reumatologicznych moge zrobic po ciazy bo miano jest niskie i moze wskazywac na uspienie choroby. A moze byc tez tak ze mam poprostu przecieciala a nigdy na nic nie zachoruje i oby tak bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 22:50
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:To Wam zazdroszczę tych układnych mężów. Moj idzie w zaparte do końca. Nawet w ciąży mi nie odpuszcza. Tylko coś się nie spodoba od razu jest nerw
Bardzo się cieszę, że wkrótce dziewczyny ruszacie. Będą emocje.
Ana bidulko chociaż masz żyły? Bo ja to nawet nie mam żył do kłucia
Asia08 kto lubi kłucie, wariatko
Zawsze mu to powtarzam, jak narzeka.asiastokrota, Gosia321, Makumba, e_mil_ka, Karcia, Asia08, ana1122 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Małgoś741 od soboty estrofen, za 2 tygodnie @ i zaczynamy
Gosia321 encorton tak jak clexan mam jeszcze z Invicty, tam mi kazali brać, choć tu wszyscy jak jeden mąż stwierdzili że nie powinnam oczywiście na czele z dr Dmalgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Małgoś741 od soboty estrofen, za 2 tygodnie @ i zaczynamy
Gosia321 encorton tak jak clexan mam jeszcze z Invicty, tam mi kazali brać, choć tu wszyscy jak jeden mąż stwierdzili że nie powinnam oczywiście na czele z dr D
Bo jak nie to zostaje mi jechac do Gdanska do dr Suchanek co pewnie sie bedzie wiazalo tez z dodatkowymi badaniami i znowu sie przedluzyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia postaw na swoim z tym encorton-em..
Asiastokrota ..trzymam kciuki i kibicuję..(też bym chciała zacząć..ale jeszcze trochę zejdzie ..)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 22:45
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malgos jeszcze sie zastanawiam nad tym czy jesli uslysze znowu ze encorton w niczym tu nie pomoze czy nie powiedziec w takim razie dziekuje prosze o kopie dokumentacji przenosze sie gdzies gdzie nie robia z tym problemu
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asia08 wrote:Taaa, wez umyj sos.
Co do meza, to mysle ze bardziej mu chodzi o to, ze bedzie mnie bolalo. Nie chce go tlumaczyc, ale to dobry facet. Czasem nawet mysle, ze za dobry dla mnie. To ja jestem furiat, on zawsze opanowany i spokojny. Inny to by pieprznal piescia o stol i wyszedl. On rego nie robi. Po 5 minutach przychodzi i zagaduje, bo mu cos ciazy. Taka troche melepeta, ale kochana.
W ogole to chyba zaczynamy sie przygotowywac, bo wlasnie jestesmy po rozmowie ad szpitala. I on chyba sklania sie ku Olsztynowi.Zobaczymy vo to bedzie.
Ana, ja tez jestem ciekawa jakie normy w Dzialdowie przyjmuja? Pisz nam tutaj.
Aneta jak u Ciebie?
Zasanawiam sie kiedy powinnam wybrac sie do gina.Gosia321, Asia08, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
Gosiu321 mi dr D powiedział że jak bym chciała brać encorton to on się zgadza. Stwierdził że to moja decyzja. Bądź stanowcza jak pisze Małgoś741
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
A ja miałam dzisiaj telefon id szefowej wieczorem. Wahałam sie czy odebrać. Ale ku mojemu zaskoczeniu to był miły telefon. Stresował mnie jutrzejszy dzień ale szefowa mnie na duchu podniosła. Nie wiem co się z nią dzieje.
A no zapomniałam powiedziec że pogodziłam sie z mężem co prawda nie przeprosił mnie. Jednak postanowiłam odpuścić. Nie mam siły na fochy. Lepiej mi sie żyje jak mogę sie do niego przytulic a on wieczorem pogłaska mnie po czółku.
malgos741, Makumba, Gosia321, ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Makumba, ja lubie! Bo ja kiedys honorowo oddawalam krew.
Makumba, e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ja kiedys też lubiłam. Ale ostatnio jak mi w Art pobierali kilka ampułek krwi do badań i słyszałam jak ta krew sie do nich ciurkiem wlewa to zrobiło mi sie niedobrze. Przy ostatniej fiolce pomyślałam ze jak pobiorą mi jeszcze dwie to niestety ale padnę tam. A ja nie byłam kiedyś wrazliwa na takie rzeczy. Im starsza tym gorzej to znoszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 23:25
-
e_mil_ka wrote:Ja kiedys też lubiłam. Ale ostatnio jak mi w Art pobierali kilka ampułek krwi do badań i słyszałam jak ta krew sie do nich ciurkiem wlewa to zrobiło mi sie niedobrze. Przy ostatniej fiolce pomyślałam ze jak pobiorą mi jeszcze dwie to niestety ale padnę tam. A ja nie byłam kiedyś wrazliwa na takie rzeczy. Im starsza tym gorzej to znoszę.
Cos w tym jest. Jak w tamtym roku robilam zastrzyki z gonalu, to na poczatku bylo ok. Ale im wiecej, tym bardziej mnie bolalo. Tak jak teraz z tym kluciem 7 razy na dobe, zeby cukier sprawdzic...
Ale 450 ml krwi bym oddala. Tesknie za tym. Szkoda, ze nie moge teraz.Gosia321 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Właśnie ja mam takie pokute te ręce przez wszystkie lata leczenia że nie widać mi zyl i jeszcze porobiły się zgrubienia. Także czasami trzeba było kuc i 2/3 razy:-(
-
Emilka ja prowadzę ciążę w artemidzie, u mnie w miejscowości fachowców niestety brak. Co prawda prawie godzina jazdy w jedną stronę, ale jakoś u nich będę czuła się bezpieczniej. Ja mam dwie żyły nadające się do pobierania krwi, w zasadzie jedna się nadaje a druga jest taka awaryjna, przez badania i stymulację obie są już tak zmaltretowane, że bolą nawet kilka dni po pobraniu, o samym pobieraniu nie wspomnę, za każdym razem to dla mnie trauma. Mąż się śmieje że na narkomanke bym się nie nadawała;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 08:22
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....