Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Wiem każdy sie psuje. Używane to kupuje sie kota w worku. Mój kolega jeździł nową toyotą z salony i okazała sie jedną z 4 w Polsce z wadą fabryczną. W serwisie patrzeć na niego nie mogąBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Eve Igunia jak marzenie:-)
Izaura my przed criotransferem zaszaleliśmy z przytulaniem... bo nawet dr Z przy transferze miał "problem" z "wejściem" także może dla Twojego komfortu odpuśćcie przytulaski przed
A u nas... dziś zaczęliśmy z Jerzym rehabilitację-biedaczek został wymordowany na maksai jeszcze mamy ćwiczyć 3razy dziennie...oj będzie ciężko
Izaura lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Sonia86 jak brałaś te krople? Można je kupić bez problemu? Ile kosztują?
asiastokrota lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
leo wrote:Eve Igunia jak marzenie:-)
Izaura my przed criotransferem zaszaleliśmy z przytulaniem... bo nawet dr Z przy transferze miał "problem" z "wejściem" także może dla Twojego komfortu odpuśćcie przytulaski przed
A u nas... dziś zaczęliśmy z Jerzym rehabilitację-biedaczek został wymordowany na maksai jeszcze mamy ćwiczyć 3razy dziennie...oj będzie ciężko
-
leo wrote:Makumba młody kładzie główkę na jedną stronę i robi mu się asymetria, pediatra na skierowaniu napisała kręcz szyi a on jeszcZe ma napięcie mięśniowe. Terminy na NFZ są dopiero na lipiec więc zaczęliśmy prywatnie.
To masz co robić. Bo chyba sama go będziesz rehabilitowała, w domu?
Mały bidulekWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 14:10
-
Czemu się tak to dzieje, nie mam pojęcia. Wiem że on od porodu głowę w jedną stronę kładł, bardzo rzadko na drugą a jak leży na pleckach to woj ciężar ciała opiera na głowie i pupie-barkami nawet nie dotyka podłoża bo taki wycięty jest. Ale pani powiedziała że będziemy systematycznie ćwiczyć to to minie. 3 razy dziennie w domu i raz w tygodniu na zajęciach u niej.
Makumba lubi tę wiadomość
-
leo wrote:Aha, dziewczyny zalega mi w domu 2,5 opakowania luteiny 100my dopochwowej z terminem do sierpnia 2018 gdyby któraś potrzebowała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 16:01
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
eve87 wrote:Na nabiał mnie tez położna uczulały, tylko bez nabiału nie bede miała co jeść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 16:10
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Izaura ja znowu czytałam, że warto poprzytulać się przed transferem bo organizm jakieś tam wytwarza hormony sprzyjające zagnieżdżeniu zarodka. Ale ile w tym prawdy nie wiem. Potwierdzę jednak fakt, że u mnie też transfer był trudniejszy po przytulankach.
Fionka no chyba by się przydał taki odwyk ale pewnie bym oszalała.
Soniu86 tak tak mówiłaś o tych kroplach ale ja ostatnio endo miałam 10mm więc spoko. Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu. Mówisz, że skąpe miesiączki są jednym z objawów tej polipowatości endometrium? Bo ja mam bardzo obfite miesiączki. Czy to mnie wyklucza? Czytałam, że dziewczyna miała histeroskopie bez wycinka i nie stwierdzono polipów a potem miała histeroskopie z wycinkiem endometrium i wyszła polipowatość endo.
Eve Igunia przepiękna tylko ją schrupać, Leo - Jerzyk też przystojniacha nam rośnie.
A ja idę nagrzać się poduszką elektryczną, bo już tyle zjadłam dziś tabletek od bólu, że już mi nie dobrze. -
TERA83 wrote:Rozumiem ją nie mogę glutenu czyli wszystko pszenne wek i odstawiłam nabiał nie daje rady ze skórą tragedia wszystko mnie boli piecze swedzi wyglądam jak potwór dziś z wyrzutni sumienia znowu się posmarowałam delikatnie tam gdzie boli najgorzej nie powinnam wogole aczkolwiek są fora na których mamy piszą ze z umiarem używały i wszystko ok ale i tak mam wyrzuty tylko na prawdę nie daje rady funkcjonować. Jeszcze w dodatku ten cholerny rumień u dziecka w rodzinie z nim nie miałam kontaktu ale z jego mamą i tak chyba święta sami z mężem w domu boję się kontaktować z osobami które miały kontakt
-
Dziewczyny któras z was pracuje chyba W szpitalu powiedzcie mi jak to jest jeśli jestem z warminsko-mazurskiego to na nfz moge iść do specjalisty np ginekologa do Mazowieckiego?
-
Ja też się boję kontaktów z dziećmi jeszcze teraz ospa panuje I była dziś znajoma która miała kontakt z chorym dzieckiem mam nadzieję że się nie zarazę. Teraz to już co będzie to będzie. aby synus był zdrowy!
sonia86, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dzięki Soniu, sprawie je sobie. Zapytam dr czy mogę brać.
Izaura, asiastokrota, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy,
W dniu 25.03.2017 zaczełam plamić po czym poroniłam. Jak mam to liczyć jako okres.?Izaura lubi tę wiadomość
Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
Makumba wrote:Biedna dziewczyna. I nic nie pomaga. A czym się smarujesz? Co tam w tej maści jest takiego szkodliwego?
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
nick nieaktualny