Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:a jak to jest np,za1razem sie nie udało a mam zmrozone zarodki to moge odrazu podchodzic w nastepnym miesiacu?
Małgos ale ja nie wiem czy sie zakwalifikuje nawet nie mam tej pewnosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 09:07
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Ona ja tez bym poczekała na twoim miejscu. Miesiąc w to czy w tamta nie robi a będziesz miała pare tysiaków w kieszeni ktore możesz przeznaczyć na łóżeczko, wózek i wyprawkę.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Buziaki dziewczyny :* pozdrawiamy serdecznie!
Izaura my za crio placilismy cos okolo 700zlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 14:14
asiastokrota, Asia08, Izaura, Makumba, sonia86, ana1122 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Śliczny babelek.
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Izaura ja płaciłam 1070 zł dokładnie. w Olsztynie też mi powiedziano że 800 zł a wyszło inaczej w Białymstoku.
Ona84 po nieudanym transferze do crio możesz podejść po cyklu przerwy. Czyli załóżmy, że transfer się nie udaje dostajesz @. Ten cykl czekasz i po kolejnej @ mozesz podejść do crio. Ale Tobie uda się od razu tego ci życzę.
TERA no zobacz uczepiły się mnie jak nie wiem coAle Was wszystkie lubię
Myślałam, że dzisiaj jakieś wyniki mi w końcu przyślą a tu cisza w eterze. Umieram z ciekawości co tam wyszło.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:a leki przy dlugim protokole od ktorego dc sie bierze?Mam taki dylemat ze szok,tez całej kasy nie mam ale jak bym juz podeszła do sie znajdzie:)
Ja przy długim brałam od 15 dnia cyklu. -
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszla IGA !
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
10: e_mil_ka - wyniki badań i wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asia08 - wizyta
20: eni -wizyta serduszkowa
21: nadziejka88 - histeroskopia
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 16:37