Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Gosia podbijam temat
Ja swojej audiczki nie oddam za nic. Stuknęło jej 25 lat
Jest niezawodna i zawsze dowiezie do celu. Wiozła nas do ślubu i w podroż poślubną do Białegostoku po nasz dzieciaczki. Sentyment jest chyba jak już nie będzie na chodzie postawie ją w ogrodzie
Trzeba by ją pod lupa obejrzeć żeby znaleźć rdzę. Lakier schodzi a rdzy ... może gdzieś tam jest ale ja nie widzę. Blacha ocynk. W tym roku dajemy ja do malowania i będzie jak nowa.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:Eve a jesz może jabłka? Mojej koleżanki synek miał kolki to jadła jabłka i kolki ustały.
bede miała na uwadze.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Eve piękna niuńka. Jest wiele magicznych sposobów na kolki, ale znaleźć idealny dla konkretnej osóbki to wyczyn.
A o samochodach była tu mowa - tak jak Gosia polecam Toyote. Ja nasza uwielbiam, jest niezawodna
Makumba lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Dziewczyny ciężko się zdecydować na auto, główny ogranicznik to kasa. Gosiu ja marzę o toyocie ehh. Jeszcze raczej po marze. Narazie przeważa nissan tylko jest droższy. Znalazłam fajny tylko muszę poczekać na brata żeby ze mną podjechał zobaczyć, mam nadzieję że nie sprzedadzą.
Emek to mechanik wiec wiem co mowieMakumba lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Nissany tez sie psuja
Emek to mechanik wiec wiem co mowieMakumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
LEO przystojniak Wam rośnie
EMILKA, ale Ty jesteś ranny ptaszekprzy okazji nie dość, że trzeba zabrać Tobie termometr to i odłączyć internet, żebyś chorób w sobie nie szukała
ASIASTOKROTA - piękny Czesio-Zając, uwierz mi masz zdolności i cierpliwość
EVE87 śliczna córcia. Współczuje kolek, u nas oprócz kolek o stałej porze były od rana dolegliwości brzuszkowe i płacz. 5 razy zmienialiśmy mleko, podawaliśmy floractin, bobotic forte, sabsimplex-niemieckie. Dziewczyny polecają również Dicoflor i delicol.
U nas pomocny był też termoforek z pestek wiśni.
asiastokrota, Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Fionka wrote:EVE87 śliczna córcia. Współczuje kolek, u nas oprócz kolek o stałej porze były od rana dolegliwości brzuszkowe i płacz. 5 razy zmienialiśmy mleko, podawaliśmy floractin, bobotic forte, sabsimplex-niemieckie. Dziewczyny polecają również Dicoflor i delicol.
U nas pomocny był też termoforek z pestek wiśni. -
Eve słyszałam też ze jeśli jesz nabiał może mieć wpływ ze.dziecko ma kolki moja ciotka jadła odstawiła i był spokój z małą
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Eve mała przesłodka Już też bym chciała przytulić nasze maleństwo na razie pozostaje widok z usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 11:08
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Eni ja plamienie miałam w 8 tyg., mniej więcej łyżeczka krwi na wkładce, akurat była niedziela, więc zgłosiłam się na sor, stamtąd odrazu skierowali na oddział. Okazało się że mam małego krwiaka, na jakiś czas dostałam duphastonu 3x1 doustnie, bo wcześniej miałam luteine dopochwową 2x dziennie, po wypisie że szpitala wróciłam do luteiny na zalecenie lekarza.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Emilka ja przed transferem też miałam obsesję dotyczącą polipowatego endometrium, zawsze miałam skąpe @, za to plamienia do 8-9 dnia cyklu i sobie wmówiłam że to na pewno to. A jeszcze jak dr W na usg odkrył mały polip to totalnie się załamalam, 3 m-ce czekałam na histero, która na szczęście nie potwierdziła obecności polipa. Myślę że przez tyle wizyt i usg dr by zauważył że coś jest nie tak z Twoim endometrium. A tak apropos transferu to nie wiem czy Ci wspominałem o kropelkach hormeel, o których czytałam tu na forum, brałam je w cyklu w którym był transfer i bardzo fajnie zadziałały na moje endometrium, które rzadko kiedy osiagało 10 mm.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Tera miałaś już badania prenatalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 11:48
sonia86 lubi tę wiadomość
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
eni33 wrote:Przez cala noc nic sie nie pojawilo ale i tak bede dzwonic do dr. Teraz nie moge bo pewnie jedzie do Olsztyna. Ana i na tym pogotowiu bylo wszystko ok jak pamiętam.
-
TERA83 wrote:Eve słyszałam też ze jeśli jesz nabiał może mieć wpływ ze.dziecko ma kolki moja ciotka jadła odstawiła i był spokój z małą
-
Dzwonilam do drD powiedzial ze takie plamienie czasem wystepuje. Kazal zwiekszyc tylko dhupaston 3×1.
Makumba, asiastokrota, sonia86, Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość