Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszla IGA !
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
10: e_mil_ka - wyniki badań i wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asia08 - wizyta
20: eni -wizyta serduszkowa
21: nadziejka88 - histeroskopia
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu -
Lura82 wrote:Japonca nigdy nie mialam, a co do 206 lub Renault, nawet jak cos sie posypalo to naprawa byla tania i bardzo malo sie kiedy cos trzeba bylo robic. Zaliczylam z francuzikow 206 , clio. Ojjj clio w naszej rodzinie jest min 15 lat i chyba z nim mamy naj mniej roboty
fiatow, fordów i francuskich
A tak poważnie to ja mowię o swoim doświadczeniu
-
Asia ja polecam toyote samochody nie do zdarcia. Widzialas moja czerwona strzale w tym roku stuknal jej 2 dyszki a smiga jak talala oczywiscie nie mowie zebys sobie taka stara kupila. Ale ja swojej nie oddam a juz nie raz na ulicy zaczepiali mnie czy nie sprzedam. U mnie w rodzinie same toyoty i nikt nie narzeka
Tylko moj emek wziol sobie forda uteapienie
Francuzy to skarbonki
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia podbijam temat
Ja swojej audiczki nie oddam za nic. Stuknęło jej 25 lat
Jest niezawodna i zawsze dowiezie do celu. Wiozła nas do ślubu i w podroż poślubną do Białegostoku po nasz dzieciaczki. Sentyment jest chyba jak już nie będzie na chodzie postawie ją w ogrodzie
Trzeba by ją pod lupa obejrzeć żeby znaleźć rdzę. Lakier schodzi a rdzy ... może gdzieś tam jest ale ja nie widzę. Blacha ocynk. W tym roku dajemy ja do malowania i będzie jak nowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 18:41
asiastokrota, Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj czwarty dzien przyjmowania duphastonu a na wkladce pojawilo sie plamienie tzn. 1 plamka na wkladce ciemno brazowa. Znowu sie strasznie denerwuje.
-
e_mil_ka wrote:Gosia podbijam temat
Ja swojej audiczki nie oddam za nic. Stuknęło jej 25 lat
Jest niezawodna i zawsze dowiezie do celu. Wiozła nas do ślubu i w podroż poślubną do Białegostoku po nasz dzieciaczki. Sentyment jest chyba jak już nie będzie na chodzie postawie ją w ogrodzie
Trzeba by ją pod lupa obejrzeć żeby znaleźć rdzę. Lakier schodzi a rdzy ... może gdzieś tam jest ale ja nie widzę. Blacha ocynk. W tym roku dajemy ja do malowania i będzie jak nowa.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ciężko się zdecydować na auto, główny ogranicznik to kasa. Gosiu ja marzę o toyocie ehh. Jeszcze raczej po marze. Narazie przeważa nissan tylko jest droższy. Znalazłam fajny tylko muszę poczekać na brata żeby ze mną podjechał zobaczyć, mam nadzieję że nie sprzedadzą.
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Kurna spać mi się zachciało ale obiecałam mężowi, że przyjadę po niego do pracy. Z chęcią juz bym sobie leżała pod kołderką. Idę coś zjeść.
Jednak dobrze chodzić do pracy bo w domu ten czas tak się wlecze. -
Makumba wrote:Ale Jerzyk się zmienił
Wyglada jak dorosły facet z twarzy
Podobny jest do tatusia???
tylko tatuś ma ze 3 włosy na krzyż a po mnie jak narazie ma "minę do płaczu"-bo ja to taka beksa jestem
asiastokrota, e_mil_ka, nadziejka88, Izaura, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Leo cudny Twoj synuś
Makumba czuje sie ok. Momentami kreci sie w głowie i śpię po pracy dwie godziny i to tyle.
Eni mam nadzieję, ze to nic poważnego. Wczoraj pytalam dr czy zmiana lekow nie zaszkodzi, to powiedział, ze raczej nie. U Ciebie to chyba tez teraz powinna byc @, moze to przez to ? W razie co szoruj jutro do lekarzaMakumba lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
2 razy dziennie po 1
-
Jeśli chodzi o auta to ja lubię duże i wysokie
choć ja malutka..
Makumba, asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016