Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamietam ze ktores z was mialy na poczatku plamienia to jak duze one byly ze jechalyscie na pogotowie.
-
Ja zaczynam dupka w sobote, mam brac 4x1.
Tylko, ze tobie zalecil dr D, a mi moj dr. I teraz kogo sluchac? Chociaz to by znaczylo, ze teraz masz mniejsza dawke. Ja bym chyba zwiekszyla chociaz do 3 dziennie. Glupio mi tak radzic koro sama jeszcze nie zmienilam i nie wiem jak zareaguje. Tylo tak intuicja mi podpowiada, zeby jeszcze nie zmniejszać na tym etapie22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Zobacze co sie bedzie dzialo do jutra i bede dzwonic do drD.
-
Makumba wrote:Asiastokrota jaki kolor tej mikry?
Micra kiedys słynęła z niezawodności. I dla babki jest taka akuratna. Kiedyś bardzo chciałam mieć.Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
eni33 wrote:Dzisiaj czwarty dzien przyjmowania duphastonu a na wkladce pojawilo sie plamienie tzn. 1 plamka na wkladce ciemno brazowa. Znowu sie strasznie denerwuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 23:09
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Cześć dziewczyny. Ja jak zwykle przed czasem budzę się a jeszcze bym mogła pospać godzinkę. @ zawitała w końcu. Naczytałam się wczoraj o polipowatym endometrium i teraz martwię się że też to mam i dlatego te ciąże biochemiczne. Czasem żałuję że mam dostęp do Internetu. Miłego dnia
-
eni33 wrote:Pamietam ze ktores z was mialy na poczatku plamienia to jak duze one byly ze jechalyscie na pogotowie.
-
Ena wrote:Eve a jak tam u was?
Mała niestety nie odziedziczyła po mnie genu śpiocha
no chyba ze jest na spacerze to potrafi spać i 3 godziny ciągiem. Ale i tak jest dobrze
wczoraj była u nas położna to dalej pięknie przybiera na wadze i ma juz 3210g. Tylko kolki nam dokuczają od kilku dni
kupiłam z polecenia położnej Floractin, zobaczymy czy cos pomoże.
Oto i Pyzunia moja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9e5ca6b2204.jpgnadziejka88, Izaura, Lura82, eni33, Makumba, asiastokrota, Gosia321, sonia86, ana1122, leo, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Przez cala noc nic sie nie pojawilo ale i tak bede dzwonic do dr. Teraz nie moge bo pewnie jedzie do Olsztyna. Ana i na tym pogotowiu bylo wszystko ok jak pamiętam.
malgos741, Izaura lubią tę wiadomość
-
Eve a jesz może jabłka? Mojej koleżanki synek miał kolki to jadła jabłka i kolki ustały.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny