Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrzuciłam w miniaturke. Ona84 jak na załączonym obrazku właśnie przysnal.
Juz po wizycie. To juz 4 w ciagu miesiaca i 4 termin porodu. Pierwszy na 29 listopad, a dziś juz 7 grudzień. Niedlugo to na styczen 2018 mi policza.
Ważne ze z bablem wszystko ok. Na prenatalne mam sie umowic koło 20 maja. A lekarz nie wie czy będą dla mnie darmowe bo jeszcze mam 34 lata ale rocznikowo 35 i wez tu bądź mądry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 16:36
Makumba lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
20: eni -wizyta serduszkowa
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu -
e_mil_ka wrote:Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
19: eni -wizyta
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
10: eni33 - wizyta
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu[]
-
nick nieaktualny
-
TERA83 wrote:Wiesz co napisała o kroplach w odp dla mnie logiczne ze nic nie działa w 100 % i zaznaczylam to, nie wywołuje wyrzutów Ale taka jest prawda najpierw ludzie nie zabezpieczają a potem lamentują a zwierzaki cierpią jak ktoś zabezpiecza to inna sytuacja Ale znam przypadki niby wielkiej miłości do zwierząt a o takich rzeczach nie myślą i chyba adwokatem Asi nie jesteś skoro ona się nie gniewu napisałam tylko ze jeśli nie zabezpiecza to nieodpowiedzialne mam prawo napisać co myślę ale grzecznie
TERA83, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Nadziejka88 dlaczego się nie odzywasz? Dobrze się czujesz? O 17.06 byłaś świadoma
sprawdziłam. Daj znać co i jak, kciuki mnie już bolą od trzymania, zlituj się
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena ty miałaś starania naturalne co nie? i z tego co wiem to wykupowałaś pakiet monitoringu i na tej podstawie oceniano owulację i kazano sie z mężem przytulać. Tak to u ciebie wyglądało?
Pytam bo koleżanka była u dr W i jest bardzo niezadowolona z wizyty u niego. Zapłaciła 250 zł za wizyte ja nigdy tyle w Art nie zapłaciłam. I kazał jej za tydzień przyjechac na sprawdzenie czy pecherzyk pękł. Zadnych badań estradiolu progesteronu nic. Zlecił jej tylko kupe badań mutacji za ponad 1000 zł. -
Emilka ja mam bardzo bardzo dobre zdanie o nim. Zachowanie nie jest podobne do niego, co prawda żartuje ale raczej delikatnie z wyczuciem.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Kurczę no troche mi głupio bo dziewczyna pytała mnie u niego i mowiłam, że osobiście u niego nie byłam ale z tego co słyszałam to ma dobre opinie. No a dziś telefon, że nie bardzo jest zadowolona z wizyty. Chciałam jej pomóc a wyszło jak wyszło.
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena ty miałaś starania naturalne co nie? i z tego co wiem to wykupowałaś pakiet monitoringu i na tej podstawie oceniano owulację i kazano sie z mężem przytulać. Tak to u ciebie wyglądało?
Pytam bo koleżanka była u dr W i jest bardzo niezadowolona z wizyty u niego. Zapłaciła 250 zł za wizyte ja nigdy tyle w Art nie zapłaciłam. I kazał jej za tydzień przyjechac na sprawdzenie czy pecherzyk pękł. Zadnych badań estradiolu progesteronu nic. Zlecił jej tylko kupe badań mutacji za ponad 1000 zł.
Ja bardzo cenię dr W i szczerze, to już byłam u niego tyle razy i zawsze byłam zadowolona. Wkur... mnie tylko jak mnie olał w szpitalu, ale co tam dla niego taki szarak w placówce, w której rządzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 20:17
e_mil_ka lubi tę wiadomość