Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A tak wogule to mieliśmy akcję. Znalazłam wielkiego kleszcza u Miodka, miał go przy oku. Teraz jest zarośnięty zbieram się by go obciąć i Marcin bał się go wyciągnąć bo przy oku, kudłydługie... Ja to wogóle nie tykam go jak trzeba mu coś zrobić. Obdzwoniłam weterynarzy żaden nie odebrał, pan od dyżuru całonocnego na porodzie konia czy krowy nie wiem, masakra. Obudzilam ojca a wstaje on do pracy o 3.30
w samochód i do Olsztyna. Na szczęście tam się udało. Niedawno wróciliśmy. Wiem ze to tylko pies ale mój ukochany, umarłabym jakby coś mu się stało. Teraz mamy go obserwować przez kilka dni. Wystraszyłam się na maksa.
Makumba, Izaura, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja tez pilam wino jakie mialam. Mi akurat nie pomagalo, ale wmawialam sobie, ze pomoze.
Asiastokrotka, o mamo. Ja bym tak samo jak Ty sie zachowywala.
Jak moj maz sobie czasem zartuje, ze oddamy psa jak bedzie dzidzius, to mam lzy w oczach. Kocham te lajze i juz.asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Ona84 czy ty nie przesadzasz????
takie ilości, dobra jesteś
Pies to czlonek rodziny wiec normalka ze sie martwisz i bojisz o niego
A tak wogole to zrobilam dzis10km juz dawno tyle nie przebieglam
Izaura lubi tę wiadomość
-
Asia08 wizytę mam we wtorek.
Asiastokrota wino ZAWSZE czerwone, wytrawne niamm. Ech...
Biedny Miodek, a Wy jesteście wspaniali. Już trzeba obrożę przeciwkleszczową zakładać i kropelkowac, bo kleszcz to nie jest błaha sprawa.
Emilka Ty się przestań tak stresować. Naprawdę - wyjedźcie gdzieś, do spa czy co... I jak w tym miesiącu nie wyjdzie, to wyjdzie w następnym, to nie zawody.
Paracetamolu jeszcze nie jadłam, a bóle głowy miewałam naprawdę ostre. Świeże powietrze i mięta na skroniach trochę łagodziły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 23:00
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ona84 podziwiam cię z tym bieganiem, jak tak można tyle km. Sama biegasz? Bierzesz udział w maratonach lub czymś podobnym?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Makumba miał ostatnio podawane krople, widać nie zadziałały. To pewnie przez te jego kudły długie. Jutro kupie mu wszystko co będzie, krople, obrożę, tabletki....
Winko zaczynam od jutraAsia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Ona84 podziwiam cię z tym bieganiem, jak tak można tyle km. Sama biegasz? Bierzesz udział w maratonach lub czymś podobnym?
-
asiastokrota wrote:Makumba miał ostatnio podawane krople, widać nie zadziałały. To pewnie przez te jego kudły długie. Jutro kupie mu wszystko co będzie, krople, obrożę, tabletki....
Winko zaczynam od jutra
Ma obrożę i krople, a i tak przynosi kleszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 23:21
-
Hej haj helol! Pierwsza noc od tygodnia bez kaszlu, jeaaa.
Gosia321, asiastokrota, ana1122 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Dziewczęta ja was bardzo proszę wy się zdecydujcie z tym winem, słodkie, wytrawne, pół wytrawne??? Trzech na raz pić nie mogę
Marcin mnie na odwyk wyśle
wazne zeby bylo czerwone. W Piotrze i Pawle jest wersja dla ciezarnych wino wytrawne i polwytrawne bez procentow wiec niech sie emek nie przejmuje jak bedzie za duzo to kupi ci oszukanca
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny