Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
sonia86 wrote:Dziewczyny brała któraś z was apap w ciąży? Od wczoraj łeb mi pęka, okłady i amol nie pomagają, przed ciążą często miewałam bóle głowy, na które zawsze brałam ibuprom, miałam nadzieję że przejdzie ale jest coraz gorzejlBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka, smacznego winka! Wypij za wszystkie nas, ktore nie mozemy! Uda sie, musi!
Sonia, paracetamol mozna. Dziewczynki mi polecily kiedys.e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08, ja Duomoxu nie brałam już daaawno, ale pamiętam, że rozpuszczałam sobie te tablety. Tak z 1/4 szklanki wody i jakoś szło, choć smak do kitu. Ale dobrze się rozpuszczają i nie musisz łykać takiego giganta.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Gosia321 wrote:Asiastokrota pytanie tylko czy bedziesz brac ten menopur dr D nic nie mowil ?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
polopiryna wrote:Asia08, ja Duomoxu nie brałam już daaawno, ale pamiętam, że rozpuszczałam sobie te tablety. Tak z 1/4 szklanki wody i jakoś szło, choć smak do kitu. Ale dobrze się rozpuszczają i nie musisz łykać takiego giganta.
Ja tez to kiedys bralam, ale nie pamietam jak. Poprobuje, bo sa stanowczo za duze.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Wiec tak. W poprzednim cyklu pęcherzyk był widoczny w 18 dniu cyklu i miał 12 mm. A w 14 dniu nie było pęcherzyka i endo 5 mm. W takim razie wątpię żeby cos z tego było. Z cyklu na cykl coraz gorzej z tymi moimi owulacjami. No nic nie poradzę. Jak trzeba będzie to niestety ale nie podejdę do transferu. Szkoda moich maluszków.
ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Wiec tak. W poprzednim cyklu pęcherzyk był widoczny w 18 dniu cyklu i miał 12 mm. A w 14 dniu nie było pęcherzyka i endo 5 mm. W takim razie wątpię żeby cos z tego było. Z cyklu na cykl coraz gorzej z tymi moimi owulacjami. No nic nie poradzę. Jak trzeba będzie to niestety ale nie podejdę do transferu. Szkoda moich maluszków.
-
Ana Jak nie będę miała owulacji to endo na pewno nie urośnie wystarczająco by przyjąć zarodek. Musi być owu. Co innego na cyklu całkowicie sztucznym kiedy dostaje się estrofem w większej dawce. Wtedy jest stymulowane endo do wzrostu i owulacja nie jest potrzebna. Ja dostałam estrofem delikatnie wspomagająco na endo ale chyba na mnie nie działa.
-
Dziekuje Wam dziewczyny. Najgorsze jest to ze gdybym nie pojechała na usg to bym świrowała że przegapię owulke a teraz będę się zamartwiać że jej nie będzie. Jajnik dalej mnie boli nie wiem o co chodzi.
-
nick nieaktualnysonia86 wrote:Dziewczyny brała któraś z was apap w ciąży? Od wczoraj łeb mi pęka, okłady i amol nie pomagają, przed ciążą często miewałam bóle głowy, na które zawsze brałam ibuprom, miałam nadzieję że przejdzie ale jest coraz gorzejl
Cześć dziewczyny
Sonia86 ja brałam w krytycznym momentach.
Emilka - oby doszło do owulacji.
Asia 08 - u mojej Zu było podejrzenie hipotrofii. Brzuszek zawsze odstawał od innych pomiarów. Strachu było i diagnoza się nie potwierdziła - waga urodzeniowa 3100.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta ja was bardzo proszę wy się zdecydujcie z tym winem, słodkie, wytrawne, pół wytrawne??? Trzech na raz pić nie mogę
Marcin mnie na odwyk wyśle
malgos741, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc