X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hahaha to a propos byków włącz sobie słownik /sprawdzanie pisowni, moja droga hahaha oczy mnie zabolały przy "którz " :-P
    Hahaha już gorzej chyba być nie może :D taaaaaaki byk i to ja osoba która tak pilnuje żeby byka nie zrobić hihihi już poprawiam bo aż wstyd hyhyhy

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe u mnie na wątku 35+ jest specjalna sekcja ortograficzna :-P staramy się pisać bez błędów ort, a jak któraś przegnie to rzucamy w nią karnego ołówka ;-) hyhy oczywiście wszystko w formie żartu i nikt się nie obraża, raczej jesteśmy zmotywowane aby pisać poprawnie, bo rzeczywiście czasem oczy bolą jak się niektóre byki widzi.

No, także ten... Mogę przynieść parę ołówków z magazynu jakby co ;-)

ewlinaaa85, ivf-ivf lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się pytam jak się czuje Vanili i czy Lonia spotkała swoją @. I czy testowanie Vanili ma być 25-go? To tak w święto wypadnie więc chyba słabo z dostępnością labów? Wolałabym, żebyście mi do kalendarza podawaly też daty konkretne, żebym nie musiała odliczać na kalendarzu bo nie wiem czy dobrze liczę :-P takie mam małe marzenie :-P

ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hehehe u mnie na wątku 35+ jest specjalna sekcja ortograficzna :-P staramy się pisać bez błędów ort, a jak któraś przegnie to rzucamy w nią karnego ołówka ;-) hyhy oczywiście wszystko w formie żartu i nikt się nie obraża, raczej jesteśmy zmotywowane aby pisać poprawnie, bo rzeczywiście czasem oczy bolą jak się niektóre byki widzi.

No, także ten... Mogę przynieść parę ołówków z magazynu jakby co ;-)
    No, także ten ... musisz mi wybaczyć tego strasznego byka puk-puk.gif 0recourse.gif
    bo pomylenie transferu z punkcją się nie liczy hyhyhy

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    17.12 ewa84- I wizyta usg
    17.12 Ewelina- II usg

Jak tam dziewczyny nastroje? Udanego podglądu życzę :-) p.s.do samej kliniki nie dojedziecie, ulica w remoncie, zakaz wjazdu. My dziś maszerowaliśmy w niezłym błocie...

Dziś plan jest taki, że biorę ostatni cetrotide, za niecałe pół godziny, a o 22:30 ovitrelle. Jutro odpoczywam od zastrzyków, co mnie cieszy bardzo no i w piątek rano venflony i głupi jasiu... Eh. My dziś o tej 15stej - 16stej widzieliśmy trzy kobiety z wenflonami... O tej porze robili im punkcje?! Masakra, to przecież na czczo. No, 6godzin, ale łatwiej być na czczo nie jedząc śniadania po prostu. Nie wiem, może jakieś inne zabiegi w narkozie miały. Hmm.

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    No, także ten ... musisz mi wybaczyć tego strasznego byka puk-puk.gif 0recourse.gif
    bo pomylenie transferu z punkcją się nie liczy hyhyhy
    ;-) dopszzzz. Bendem łaskawcom.

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa, zapomniałam mówić. Dzisiaj przechadzałam się po gabinecie w granatowej spódniczce Artvimed stajla. Bardzo sobie chwalę. Tym bardziej, że dziś było dwóch doktorów, jeden chyba na przyuczeniu... Mówiłam mojemu m o tych spódniczkach i aż specjalnie patrzył w czym wyskoczę zaraz :-P haha

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    17.12 Ewelina- II usg

Jak tam dziewczyny nastroje? Udanego podglądu życzę :-) p.s.do samej kliniki nie dojedziecie, ulica w remoncie, zakaz wjazdu. My dziś maszerowaliśmy w niezłym błocie...

Dziś plan jest taki, że biorę ostatni cetrotide, za niecałe pół godziny, a o 22:30 ovitrelle. Jutro odpoczywam od zastrzyków, co mnie cieszy bardzo no i w piątek rano venflony i głupi jasiu... Eh. My dziś o tej 15stej - 16stej widzieliśmy trzy kobiety z wenflonami... O tej porze robili im punkcje?! Masakra, to przecież na czczo. No, 6godzin, ale łatwiej być na czczo nie jedząc śniadania po prostu. Nie wiem, może jakieś inne zabiegi w narkozie miały. Hmm.

Kometa jak dotarłas do kliniki busem czy taxi???

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cometa a od której strony wjeżdżacie do kliniki od strony centrum? Bo ja jadę zawsze od drugiej strony nawet do centrum nie wjeżdżam, przejeżdżam przez taki mały mostek kilka m przed kliniką i tam stroi barierka że, zakaz wjazdu ale pacjenci kliniki, pracownicy i mieszkańcy mogą :)

aaaaa teraz mi się wspomniało że wy dziś pociągiem a to na pewno od strony centrum :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 20:11

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Kometa jak dotarłas do kliniki busem czy taxi???
    samochodem. teściów :)
    i kawałek pieszo.

c5e015d88e.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa chyba ze tak to jak masz tam tesciow to maz dobrze krakow zna:P
    ja bylam z ostatnia wizyta 3 razy z czego 2 razy sluzbowo i wszedzie taxi, jutro mam 4godziny do wizyty mialam plan jechac busem ale chyba sobie daruje:P

iv094x39ir3hgbzx.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Cometa a od której strony wjeżdżacie do kliniki od strony centrum? Bo ja jadę zawsze od drugiej strony nawet do centrum nie wjeżdżam, przejeżdżam przez taki mały mostek kilka m przed kliniką i tam stroi barierka że, zakaz wjazdu ale pacjenci kliniki, pracownicy i mieszkańcy mogą :)

aaaaa teraz mi się wspomniało że wy dziś pociągiem a to na pewno od strony centrum :)
    Armii Krajowej, Zarzecze, Na Błonie. No i tu na końcu jest zakaz wjazdu. Jak byliśmy w niedzielę to zignorowaliśmy i wjechaliśmy. Dziś gdybyśmy zignorowali to byśmy i tak nie zaparkowali pod kliniką, bo tam wylewali asfalt. Jak wychodziliśmy z kliniki to już ten rów zasypywali, więc można by było tam już normalnie wjechać. Właśnie patrzyliśmy dziś na wprost (czyli w stronę mostka), ale dziś tam pracowały grube maszyny. Zobaczymy, może w piątek podjedziemy z tamtej strony skoro piszecie że zakaz nie obowiązuje pacjentów kliniki, bo to rzut beretem będzie.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że, jutro będzie można tam normalnie wjechać przez ten mostek bo nie mam pojęcia jak inaczej się tam dostanę :)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalendarz kciukowy:

17.12 Ewelina- II usg
    ? Lonia- termin @
    18.12 Bydgoszczanka- termin @
    18.12 ComeToMeBaby- punkcja
    25.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Vanili- beta
    29.12 Ania1986- wizyta zapoznawcza
    30.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif Julita I usg ciążowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 20:40

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Mam nadzieję że, jutro będzie można tam normalnie wjechać przez ten mostek bo nie mam pojęcia jak inaczej się tam dostanę :)
    zdajcie relację to będziemy wiedzieć jak jechać w piątek :)

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    zdajcie relację to będziemy wiedzieć jak jechać w piątek :)
    Na pewno napiszę.
    Ps. Uwielbiam tego emota z tym smoczkiem i hmm czepkiem na głowie hihi

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Na pewno napiszę.
    Ps. Uwielbiam tego emota z tym smoczkiem i hmm czepkiem na głowie hihi
    dostaniesz jak będziesz w ciąży :) hahahaa

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dostaniesz jak będziesz w ciąży :) hahahaa
    Wiedziałam że, mi to napiszesz hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    sorki że tak późno ale okropny dzień dziś miałam :(
    Gratulacja dla Comety, spisałaś się dziewczyno, no i teraz czekamy na efekty punkcji i oczywiście życzę bezproblemowej narkozy :)

Mnie się bobas też podoba, mimo niezbyt miłej minki...ale to pewnie po mamuni ma urok osobisty :)

Trzymajcie proszę jutro kciuki za powtórkę bety, żeby mi ładnie przyrosła :)

• Vanili Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa jutro będziesz mogła zaktualizować swój kalendarz, w moim przypadku :-D

Mam njuuusa laski. Leżę sobie od godziny w szpitalu z hiperką, i wiecie kto tu jest razem ze mną? ?
    Ma jakieś 4mm i pan dr go dzis widział pierwszy raz; )

Rano będę wiedziała jak wyszła beta.:))

Sooooo happy!

Lola79, Julita76, ewlinaaa85, ewa84, Lonia, Bydgoszczanka, Torunianka lubią tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ