Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Hahaha to a propos byków włącz sobie słownik /sprawdzanie pisowni, moja droga hahaha oczy mnie zabolały przy "którz "
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Hehehe u mnie na wątku 35+ jest specjalna sekcja ortograficzna staramy się pisać bez błędów ort, a jak któraś przegnie to rzucamy w nią karnego ołówka hyhy oczywiście wszystko w formie żartu i nikt się nie obraża, raczej jesteśmy zmotywowane aby pisać poprawnie, bo rzeczywiście czasem oczy bolą jak się niektóre byki widzi.
No, także ten... Mogę przynieść parę ołówków z magazynu jakby coewlinaaa85, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Ja się pytam jak się czuje Vanili i czy Lonia spotkała swoją @. I czy testowanie Vanili ma być 25-go? To tak w święto wypadnie więc chyba słabo z dostępnością labów? Wolałabym, żebyście mi do kalendarza podawaly też daty konkretne, żebym nie musiała odliczać na kalendarzu bo nie wiem czy dobrze liczę takie mam małe marzenie
ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Hehehe u mnie na wątku 35+ jest specjalna sekcja ortograficzna staramy się pisać bez błędów ort, a jak któraś przegnie to rzucamy w nią karnego ołówka hyhy oczywiście wszystko w formie żartu i nikt się nie obraża, raczej jesteśmy zmotywowane aby pisać poprawnie, bo rzeczywiście czasem oczy bolą jak się niektóre byki widzi.
No, także ten... Mogę przynieść parę ołówków z magazynu jakby co
bo pomylenie transferu z punkcją się nie liczy hyhyhyComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
17.12 ewa84- I wizyta usg
17.12 Ewelina- II usg
Jak tam dziewczyny nastroje? Udanego podglądu życzę p.s.do samej kliniki nie dojedziecie, ulica w remoncie, zakaz wjazdu. My dziś maszerowaliśmy w niezłym błocie...
Dziś plan jest taki, że biorę ostatni cetrotide, za niecałe pół godziny, a o 22:30 ovitrelle. Jutro odpoczywam od zastrzyków, co mnie cieszy bardzo no i w piątek rano venflony i głupi jasiu... Eh. My dziś o tej 15stej - 16stej widzieliśmy trzy kobiety z wenflonami... O tej porze robili im punkcje?! Masakra, to przecież na czczo. No, 6godzin, ale łatwiej być na czczo nie jedząc śniadania po prostu. Nie wiem, może jakieś inne zabiegi w narkozie miały. Hmm. -
Aaaaa, zapomniałam mówić. Dzisiaj przechadzałam się po gabinecie w granatowej spódniczce Artvimed stajla. Bardzo sobie chwalę. Tym bardziej, że dziś było dwóch doktorów, jeden chyba na przyuczeniu... Mówiłam mojemu m o tych spódniczkach i aż specjalnie patrzył w czym wyskoczę zaraz haha
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:17.12 ewa84- I wizyta usg
17.12 Ewelina- II usg
Jak tam dziewczyny nastroje? Udanego podglądu życzę p.s.do samej kliniki nie dojedziecie, ulica w remoncie, zakaz wjazdu. My dziś maszerowaliśmy w niezłym błocie...
Dziś plan jest taki, że biorę ostatni cetrotide, za niecałe pół godziny, a o 22:30 ovitrelle. Jutro odpoczywam od zastrzyków, co mnie cieszy bardzo no i w piątek rano venflony i głupi jasiu... Eh. My dziś o tej 15stej - 16stej widzieliśmy trzy kobiety z wenflonami... O tej porze robili im punkcje?! Masakra, to przecież na czczo. No, 6godzin, ale łatwiej być na czczo nie jedząc śniadania po prostu. Nie wiem, może jakieś inne zabiegi w narkozie miały. Hmm.
Kometa jak dotarłas do kliniki busem czy taxi??? -
nick nieaktualnyCometa a od której strony wjeżdżacie do kliniki od strony centrum? Bo ja jadę zawsze od drugiej strony nawet do centrum nie wjeżdżam, przejeżdżam przez taki mały mostek kilka m przed kliniką i tam stroi barierka że, zakaz wjazdu ale pacjenci kliniki, pracownicy i mieszkańcy mogą
aaaaa teraz mi się wspomniało że wy dziś pociągiem a to na pewno od strony centrumWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 20:11
-
ewlinaaa85 wrote:Cometa a od której strony wjeżdżacie do kliniki od strony centrum? Bo ja jadę zawsze od drugiej strony nawet do centrum nie wjeżdżam, przejeżdżam przez taki mały mostek kilka m przed kliniką i tam stroi barierka że, zakaz wjazdu ale pacjenci kliniki, pracownicy i mieszkańcy mogą
aaaaa teraz mi się wspomniało że wy dziś pociągiem a to na pewno od strony centrum -
nick nieaktualny
-
Kalendarz kciukowy:
17.12 ewa84- I wizyta usg
17.12 Ewelina- II usg
? Lonia- termin @
18.12 Bydgoszczanka- termin @
18.12 ComeToMeBaby- punkcja
25.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Vanili- beta
29.12 Ania1986- wizyta zapoznawcza
30.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif Julita I usg ciążowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 20:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
sorki że tak późno ale okropny dzień dziś miałam
Gratulacja dla Comety, spisałaś się dziewczyno, no i teraz czekamy na efekty punkcji i oczywiście życzę bezproblemowej narkozy
Mnie się bobas też podoba, mimo niezbyt miłej minki...ale to pewnie po mamuni ma urok osobisty
Trzymajcie proszę jutro kciuki za powtórkę bety, żeby mi ładnie przyrosła
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Kometa jutro będziesz mogła zaktualizować swój kalendarz, w moim przypadku
Mam njuuusa laski. Leżę sobie od godziny w szpitalu z hiperką, i wiecie kto tu jest razem ze mną? ?
Ma jakieś 4mm i pan dr go dzis widział pierwszy raz; )
Rano będę wiedziała jak wyszła beta.)
Sooooo happy!Lola79, Julita76, ewlinaaa85, ewa84, Lonia, Bydgoszczanka, Torunianka lubią tę wiadomość