Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Julita76 wrote:
Vanili jak Ty się dzisiaj czujesz?? przechodzą Ci te dolegliwości??
Ech szkoda gadać.
Mam zmasakrowany żołądek i wątrobę. Do tego stopnia ze trudno mi się oddycha, boli przy każdym kroku i ruchu. Kompletnie przestal pracować. Same jelita lepiej, podbrzusze tez ok. Jajniki cisza. Tylko ten żołądek.
Gadalam rano z Chrustem, powiedział, że mam odstawić estrofem i jechać na usg wykluczyć hiperke.
Od rana jestem na tik takach zeby mięta pobudzić trawienie, żeby zaczął choć trochę pracowac.
Normalnie mam zgage co już chyba kilka lat takiego problemu z żołądkiem nie miałam. -
nick nieaktualnyVanili wrote:Ech szkoda gadać.
Mam zmasakrowany żołądek i wątrobę. Do tego stopnia ze trudno mi się oddycha, boli przy każdym kroku i ruchu. Kompletnie przestal pracować. Same jelita lepiej, podbrzusze tez ok. Jajniki cisza. Tylko ten żołądek.
Gadalam rano z Chrustem, powiedział, że mam odstawić estrofem i jechać na usg wykluczyć hiperke.
Od rana jestem na tik takach zeby mięta pobudzić trawienie, żeby zaczął choć trochę pracowac.
Normalnie mam zgage co już chyba kilka lat takiego problemu z żołądkiem nie miałam.
Mam nadzieję że to jednak nie hiperka...i po odstawieniu estrofermu poczujesz się lepiej
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Cometa brawo...myślę że nie ma dużo tego powietrza w tych zastrzykach
Pamiętaj meldować się na bieżąco
Jak tam polskie koleje państwowe?? -
nick nieaktualnyVanili wrote:Ech szkoda gadać.
Normalnie mam zgage co już chyba kilka lat takiego problemu z żołądkiem nie miałam.
Miałam to samo ale po punkcji. Współczuje. U mnie był stan zapalny z hiperstymulacją. Piłam mega ilości wody, do tego jadłam wszystko co byłoby wskazane przy zaparciach. No i antybiotyki. Ale Ty pewnie nie możesz w związku z transferem. Trzymaj się i dbaj o siebie. -
Witam
Jestem tu nowa, przeczytałam większość waszych postów i chciałam prosić o poradę. Czy na pierwszą wizytę w Artvimedzie (konsultacja i ustalenie planu działania) powinnam mieć ze sobą już te wszystkie wyniki badań o których pisałyście typu chlamydia, hbs,hiv itd czy wystarczy jak będę mieć swoje hormonalne, amh, a mąż badanie nasienia? -
To zależy po co jedziesz. Jak na kwalifikację do invitro to już z HIVami, HBsami itd. Chlamydię będziesz mogła pewnie dowieźć. Ale zrobić trzeba. A jak na konsulting i plan, jak piszesz, to nie. Na wizycie się dowiesz. Bo nie napisałaś czy o invitro ci chodzi.
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:Witam
Jestem tu nowa, przeczytałam większość waszych postów i chciałam prosić o poradę. Czy na pierwszą wizytę w Artvimedzie (konsultacja i ustalenie planu działania) powinnam mieć ze sobą już te wszystkie wyniki badań o których pisałyście typu chlamydia, hbs,hiv itd czy wystarczy jak będę mieć swoje hormonalne, amh, a mąż badanie nasienia? -
nick nieaktualny
-
W wielkim skrócie to idę tam, gdyż został mi tylko jeden jajnik i to już raz operowany, endometrioza III st, po stymulacji CLO i mój gin mnie skierował już tam. Więc tak na prawdę to nie wiem co mi dr zaproponuje. W każdym razie dziękuje Wam za odp
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:W wielkim skrócie to idę tam, gdyż został mi tylko jeden jajnik i to już raz operowany, endometrioza III st, po stymulacji CLO i mój gin mnie skierował już tam. Więc tak na prawdę to nie wiem co mi dr zaproponuje. W każdym razie dziękuje Wam za odp
-
Ładne jajca, największe po 20-22mm, endometrium 9mm, ostatnio pobrana krew wykazała wysoki estradiol, ale dość wysoki progesteron, bo 1,2. Jeśli urośnie powyżej 1,5 to transfer będzie odlozony.
Dostałam na dziś ovitrelle, w piątek rano punkcja (przyspieszył żeby progesteron nie zdążył urosnac za bardzo). No - zobaczymy. -
nick nieaktualnyCometa no to jajuszka Ci pięknie urosły i punkcja tak szybko wow! Mocno trzymam kciuki żeby Ci progesteron nie podskoczył.
Ja mam jednak nadzieję że, mój transfer wypadnie w niedzielę
A ovitrelle kupiłaś w klinice?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:00
-
Tak, wręczył nam Chrustu w gabinecie wraz z dwiema Betadine, a potem nas pani w recepcji skasowała 80zł za ovitrelle.
To nie transfer szybko tylko punkcja planował na sobotę, a będzie w piątek. A potem będziemy czekać co nam się wykluje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 18:52
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Hahah głupia ja myślę jedno piszę drugie hyhy a którz by inny takiego byka nie wychwycił jak nasz bos Cometa hyhhyhy