Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Ewa, a ile czasu brałaś Betadine?
Ja tylko te 2 wzięłam ale wcześniej przez tą zaklamana Biocenoze wymusiłam na gin jakis inny lek gynalgin chyba mi dał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:09
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny od menopuru,czy wyciagalyscie szybciej go z lodówki przed zastrzykiem? Czy od razu po wyciagnieciu robilyscie?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:Ja tylko te 2 wzięłam ale wcześniej przez tą zaklamana Biocenoze wymusiłam na gin jakis inny lek gynalgin chyba mi dał
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Naprawdę nie trzeba?
-
ComeToMeBaby wrote:Yhym bo ja jak miałam biocenozę 4 to mi Chrustu powiedział żeby mi mój gin zapisał Betadine i miałam go brać do @ wtedy to było jakieś pięć dni. On mi kazał brać jedną dziennie, a moja wpisując receptę kazała dwa razy dziennie. No to ja chyba byłam wręcz zdezynfekowana hyhyhy
Hehe po takiej dawce na pewno! -
ewa84 wrote:No to chyba będzie wynik miał wpływ na dawki leków tylko
Tzn w jakim sensie? Mniejsze czy większe?
Z tego co czytałam, to duża ilość komórek która jest u mnie może być po prostu złej jakości W związku z tym, czy nie będzie to miało wpływu na samo powodzenie ivf? o i czy nie grozi mi przestymulowanie? -
nick nieaktualnyLola79 wrote:Mówicie że jest problem z lekami? Więc w sobotę robię rajd po aptekach u siebie. Na szczęście jest ich dość dużo.
ewa84, Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Vioris znalazłam coś takiego:
Do czynników zwiększających ryzyko pojawienia się OHSS należą:
- wiek pacjentki (poniżej 30 roku życia);
- niska masa ciała;
- zaburzenia miesiączkowania;
- zespół policystycznych jajników;
- powtarzalność zabiegów;
- sposób stymulacji (częściej w przypadku podawania preparatów gonadotropin, niż cytrynianu klomifenu).
Ale nie nastawiaj się na hiperke
Warto mieć świadomość ryzyka ale nie ma co panikowac