Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Jeszcze 77km do Bydgoszczy i rozpoczynam rajd po aptekach
-
No mi na szczęście doktorek kazał jechać na Kryniczna odrazu lub dwie ulice dalej nie pamiętam nazwy :p i całe szczęście ze doradził tak, po transferze też odrazu tam poleciałam aczkolwiek uważam że warto poprosić o receptę wcześniej żeby w dniu transferu nie latać za lekami po mieście...
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Lonia wrote:Jeszcze 77km do Bydgoszczy i rozpoczynam rajd po aptekach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 18:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak to jest z tą grupą na cytologi? Nie odebrałam jeszcze mojej cytologi którą muszę dowieść do kliniki bo ostatni raz w klinice byłam w grudniu i jeszcze nie było mojego wyniku ale, patrzę w wynik cytologi którą robiłam w 2013 i tam nie ma nic o żadnej grupie hmmm... Jest tylko taki napisa jakby pieczątka PAP II czy to jest ta grupa?
Pisze mi na tym niespecyficzna infekcja bakteryjna więc to by mi chyba na grubę 2 pasowało heh ciekawe jaką teraz będę miała mam nadzieję że okWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 19:05
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Dziewczyny jak to jest z tą grupą na cytologi? Nie odebrałam jeszcze mojej cytologi którą muszę dowieść do kliniki bo ostatni raz w klinice byłam w grudniu i jeszcze nie było mojego wyniku ale, patrzę w wynik cytologi którą robiłam w 2013 i tam nie ma nic o żadnej grupie hmmm... Jest tylko taki napisa jakby pieczątka PAP II czy to jest ta grupa?
u Ciebie wychodzi II grupa a to PAP-Skala Papanicolau
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/skala-papanicolau-wyniki-cytologii-w-skalii-papanicolau_34269.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 19:06
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Ewelina sa oznaczenia albo I-IV albo A-D
u Ciebie wychodzi II grupa a to PAP-Skala Papanicolau
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/skala-papanicolau-wyniki-cytologii-w-skalii-papanicolau_34269.htmlAnia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch to mi na pewno wyjdzie znowu grupa II coś tak czuję oby nie gorzej już podczas laparoskopii martwił lekarza płyn w zatoce douglasa i wtedy na cytologi wyszły jakieś międzybłonki, limfocyty, płyn białkowy -A, B
Ania dzięki za link przynajmniej zaś się czegoś naumiałam hyhyAnia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Ech to mi na pewno wyjdzie znowu grupa II coś tak czuję oby nie gorzej już podczas laparoskopii martwił lekarza płyn w zatoce douglasa i wtedy na cytologi wyszły jakieś międzybłonki, limfocyty, płyn białkowy -A, B
Ania dzięki za link przynajmniej zaś się czegoś naumiałam hyhy
reszty nie bo ma byc dobrze czyli max II grupaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 19:16
-
Lola79 wrote:Noo to byłam ja. Atakowam wc
No to nasz juz małe forumowe grono znajomych. Szkoda że nie siadlam w holu. To może bym zajarzyla że Wy to Wy
No to co. Zaczynamy niebawem
Graska jak samopoczucie i oglądanie fotek? Pewnie teraz odpoczywacie
Zdjęcia zrobiły na mnie wrażenie, wszystkie zarodki były pokazane od początku, szkoda mi ich tylko że się tak źle dzieliły. Cały czas myślę, że jak się nie uda, to jak obejść prawo do zapłodnienia tylko 6 komórek. Bo w sumie skoro z 6 komórek zostaje tylko jedna i to tak na prawdę blastocysta ale klasy 1 (czyli dopiero zaczynająca się tworzyć) to szału nie ma. Przecież to jest popieprzone że wiedząc że komórki się tak źle zapładniają nie móc wykorzystać wszystkich możliwych. A jak to jest opisane w ustawie? Poniżej 35 roku to można wszystkie zapładniać po 3 nie udanych transferach czy procedurach?I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
ewlinaaa85 wrote:Ech to mi na pewno wyjdzie znowu grupa II coś tak czuję oby nie gorzej już podczas laparoskopii martwił lekarza płyn w zatoce douglasa i wtedy na cytologi wyszły jakieś międzybłonki, limfocyty, płyn białkowy -A, B
Ania dzięki za link przynajmniej zaś się czegoś naumiałam hyhy
Ewelina nie koniecznie; ja zawsze miałam 2 gr i stan zapalny - walczyłam z paciorkowcem przed hsg ponad pół roku, do badania było niby czysto i w styczniu miałam hsg, w lutym miałam cytologie i znowu 2 grupa i stan zapalny- mój gin już nie chciał mi kolejnej kuracji antybiotkowej dawać i teraz zrobiłam 4 stycznia kolejna i grupa I/II bez stanów zapalnych itp śmieje się ze betadine wszystko wyzarlo :ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Graska : odpoczywaj ile możesz, twoja blastka ma dużo większe szanse u Ciebie niż w inkubatorze
Kometa; wykreśl mnie zwizyty 25-go. Doktor zgodził się abym zrobiła usg u siebie pod koniec tygodnia następnego że względu na moje jajca ułożyło mi trochę bo bałam się podróży pociągiem z tymi torbielamiComeToMeBaby lubi tę wiadomość