Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dzieki za odpowiedzi bo ja to obrobiona jestem na sama mysl ze wzgledu na to ze nie miałam nigdy zastrzykow w brzuch a to sie tak na prosto wbija czy pod ukosem?
-
ewlinaaa85 wrote:Och ciekawe dlaczego skoro to zwiększa szansę na ciążę i sama bym za to zapłaciła ech
heh- ciekawe że inne kliniki jakoś tego nie bardzo respektują.= i każą sobie płacić za różne rzeczy, które powinny być refundowane.
poza tym do embryoglue są konkretne wskazania, to nie jest widzimisię pacjenta lub lekarza. -
Ania1986 wrote:Dzieki za odpowiedzi bo ja to obrobiona jestem na sama mysl ze wzgledu na to ze nie miałam nigdy zastrzykow w brzuch a to sie tak na prosto wbija czy pod ukosem?
-
ComeToMeBaby wrote:coś mi się zdaje że transfer (podejście) mylisz z procedurą kochana.
procedura obejmuje: stymulację, punkcję, transfer (lub transfery do wykorzystania wszystkich zarodków powstałych podczas tej procedury).
możesz mieć jedną procedurę a np. ze 4 transfery. to cały czas jest jedna procedura.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Kurcze a tak bardzo chciałam zwiększyć sobie teraz szansę na ciążę. No przecież nawet nie wiadomo czy dojdzie do drugiej procedury (tfu tfu .. Oby nie było takiej potrzeby)
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dziewczyny nie ma co narzekać bo w innych klinikach to nie ma mowy o żadnym AH czy kleju czy to pierwsza ,druga czy trzecia procedura... a wiec my mamy luksusy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:08
-
Lonia wrote:Nie mylę, bez problemu to rozróżniam ja prosiłam o embrioglue przy drugim transferze a doktorek zgodził sie na użycie dopiero przy drugiej procedurze ale za to we wszystkich transferach
Lonia lubi tę wiadomość
-
Lonia wrote:Kochana negocjuj, jeszcze chwilę temu nie chciał się zgodzić na podgladanie poza klinika a dzis sam mi zaproponowal usg w Bydgoszczy, chociaż mówił, że jeśli mam ochotę to zaprasza do Krakowa
-
ComeToMeBaby wrote:muszą mieć niezły przemiał teraz i może nie nadążają wszystkich przyjmować hyhy
-
Torunianka wrote:Graśka jakby coś to tutaj przy drzwiach siedzą takie dwie wariatki. Lonia i ja
A my dziś mamy II usg u mojego gina. Stresuje się czy wszystko jest ok. Wizyta dopiero o 20:30 wiec jakoś muszę dotrwać do tego czasu.Lonia, Bydgoszczanka, ComeToMeBaby, Lola79 lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Ale macie fajnie. Nie żebym narzekała ale stesknilam się za Krakowem, nawet mój mąż, ostatnio powiedział, że teraz to z wielką przyjemnością by tam pojechał tyle km...
A my dziś mamy II usg u mojego gina. Stresuje się czy wszystko jest ok. Wizyta dopiero o 20:30 wiec jakoś muszę dotrwać do tego czasu.ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no wiesz co....
a czemu- ze strachu czy nie pozwolili ci iść do wc?
oby ten jeden właśnie się ładnie przyjął!
Na transfer musisz mieć wypełniony pęcherz.
Ja z nerwów mogłabym sikac co 3 minuty takie parcie a doktorek kazal mi jeszcze uzupełnić. ..ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Jestem i ja. Chwilę poczytałam i stwierdzam że wszystkie byłyśmy w klinice w podobnym czasie. Ale ja siedziałam przy drzwiach kurde. Lonia w różowym tak coś czułam jak podawałas imię na l4. Więc Torunianka taka młodziutka z długimi włosami. Graska ciemne spięte włosy i wysoki mąż?
Tak tylko drogą dedukcji idę. Kurcze szkoda że na forum nie weszlam!
Ja to taka w granacie byłam z krótkimi blond włosami ;-P
No ale melduje. Zaczynam około 30.01 stymulację. Menopur 1200 i cetrotide. Póki co ten drugi ma leżeć w domu i czekać do 1 usg.
Któraś z Was zaczyna może cykl w podobnym czasie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:51
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Ania1986, ewa84, ewa84, ewa84, Bydgoszczanka, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Jestem i ja. Chwilę poczytałam i stwierdzam że wszystkie byłyśmy w klinice w podobnym czasie. Ale ja siedziałam przy drzwiach kurde. Lonia w różowym tak coś czułam jak podawałas imię na l4. Więc Torunianka taka młodziutka z długimi włosami. Graska ciemne spięte włosy i wysoki mąż?
No ale melduje. Zaczynam około 30.01 stymulację. Menopur 1200 i cetrotide. Póki co ten drugi ma leżeć w domu i czekać do 1 usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:55
ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Lola79, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Jestem i ja. Chwilę poczytałam i stwierdzam że wszystkie byłyśmy w klinice w podobnym czasie. Ale ja siedziałam przy drzwiach kurde. Lonia w różowym tak coś czułam jak podawałas imię na l4. Więc Torunianka taka młodziutka z długimi włosami. Graska ciemne spięte włosy i wysoki mąż?
Lola79 lubi tę wiadomość