Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Życzę powodzenia dzisiejszym dziewczynom - hurtem
Trzymam kciuki, pierwsze wizyty już niedługo. Tylko bardzo proszę raportować w miarę na bieżąco - nie po obiedzie, nie po dotarciu do domu, nie o 23ciej... Najlepiej by było prosto z gabinetu hyhyhy
Bo tu się czeka na niusy.Torunianka, ewa84 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
Wyszedł mi przyrost 148%, w normie.
Dziękuję, też sobie sprawdzałam, czy jest ok, ale na innym kalkulatorze. Zresztą rozmawiałam już z lekarzem telefonicznie, bo sprawdzałam sobie też progesteron i chciałam dopytać czy dobrze przyrasta. Stwierdził, że jest ok.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Życzę powodzenia dzisiejszym dziewczynom - hurtem
Trzymam kciuki, pierwsze wizyty już niedługo. Tylko bardzo proszę raportować w miarę na bieżąco - nie po obiedzie, nie po dotarciu do domu, nie o 23ciej... Najlepiej by było prosto z gabinetu hyhyhy
Bo tu się czeka na niusy.
Ps.w galerii bylam tej blisko balic.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Zapomnialas dopisac nie po polowaniu na przeceny...
Ps.w galerii bylam tej blisko balic.
Dzięki za namiary - powiedziałabym tym dzisiejszym udanych zakupów, ale jak pojadą wszystkie na wyprzedaże to się raportów wieczorem doczekamy... To nic nie mówięAnia1986 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Życzę powodzenia dzisiejszym dziewczynom - hurtem
Bo tu się czeka na niusy.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny czy Wy wszystkie przy swiezym transferze miałyscie po podaniu zarodka clexane? kiedy dr to przepisuje juz po transferze czy zaraz po punkcji z encortonem,progesteronem i reszta?
Ja niestety po moich przygodach biorę clexane nadal i nie wiem jeszcze jak dlugo ale stawiam ze miesiąc co najmniej. .. -
ComeToMeBaby wrote:Bydgoszczanka, a jak ty rozmawiałaś z lekarzem i mówiłaś co się zadziało to co ci powiedział? Jaki masz teraz plan? Masz się umówić na usg? u siebie czy w klinice?
Powiedziałam mojemu z Bydgoszczy i do tego lekarza idę w poniedziałek. Do Chrusta zadzwonię w poniedziałek, jak już będę po wizycie.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Graśka jakby coś to tutaj przy drzwiach siedzą takie dwie wariatki. Lonia i ja
Ania1986, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Tak po transferze. Pamiętam, że bylo kilka dni przerwy od zastrzyków.
Ja niestety po moich przygodach biorę clexane nadal i nie wiem jeszcze jak dlugo ale stawiam ze miesiąc co najmniej. .. -
ComeToMeBaby wrote:Hehehe, no czy nie możecie wstać i zapytać jednej czy drugiej czy to Graśka? jak będzie krzywo patrzeć to nie Graśka albo umówcie się pod dystrybutorem wody hahaha
melduje: z wrażenia po wczorajszym plamieniu @ zatrzymała się całkowicie, albo w zasadzie w ogóle się nie pojawiła. Doktorek pozwolił na rozpoczęcie stymulacji z nowym cyklem, przy transferze będzie dodatkowo embrioglue. Zmienił mi jedynie leki z puregonu na Menopur 1200 no i oczywiście Cetrotide "ukochany". będę wdzięczna za podanie mi przybliżonej kwoty za to cudo. Aaa i jeszcze jedna fajna sprawa podglad w 6dc mogę wykonać w Bydgoszczy i wysłać doktorkowi ilość pęcherzyków i wymiary przez telefon.
Teraz kciukamy na Toruniankę no i GraśkęKayaa, ComeToMeBaby, ewa84, Bydgoszczanka, Suomi, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Lonia- super! to przystępujesz do działania!
http://www.sluzbazdrowia.com.pl/leki.php?lek=menopur
menopur 1200 - cena ryczałt 262,39 zł/ opakowanie
a że ci pozwolił na podgląd w 6dc to jeszcze bardziej super. Zaoszczędzisz czasu i kilometrów- no i wizyta będzie tańsza niż paliwo.
embrioglue- też fajna sprawa, może akurat się ładnie przyklei
No- Graśka! opowiadaj
Torunianka- to już za chwilę twoja kolej. kciuki!Lonia lubi tę wiadomość
-
OOO no to rewelacja, super informacja ze zaraz zaczynasz no i takie udogodnienia no no chyba maja duzoooo pacjentow ze tak pozwlalaja:) i dobrze to kawał drogi:)
Hmmm moze w sumie doktorek by sie zgodzil zebym i ja usg zrobila u siebie bo podroze z tymi torbielami to nieco ryzykowne sa chyba do niego napisze;)
edit: cetrotide jedna ampulka ok 65zl placilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:52
Lonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Ale my nie miałyśmy watpliwości, że to Graśka ubierała się w zielone wdzianko i u embriologów ogladała juniora. Fakt zestresowana strasznie
melduje: z wrażenia po wczorajszym plamieniu @ zatrzymała się całkowicie, albo w zasadzie w ogóle się nie pojawiła. Doktorek pozwolił na rozpoczęcie stymulacji z nowym cyklem, przy transferze będzie dodatkowo embrioglue. Zmienił mi jedynie leki z puregonu na Menopur 1200 no i oczywiście Cetrotide "ukochany". będę wdzięczna za podanie mi przybliżonej kwoty za to cudo. Aaa i jeszcze jedna fajna sprawa podglad w 6dc mogę wykonać w Bydgoszczy i wysłać doktorkowi ilość pęcherzyków i wymiary przez telefon.
Teraz kciukamy na Toruniankę no i GraśkęLonia lubi tę wiadomość