Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Spójrz w maila od Chrusta. Pisał ci o badaniach.
Mnie się zdaje, że jednak 3miesiące.
A czy będzie chciał nowych? to zależy. Najwyżej zleci.
Bardziej martwie się tym, że nie dostaniemy kwalifikacji np bez tego badania aktualnego. Chociaż dla mnie robienie go jest bez sensu, bo wyjdzie i tak to samo, bo to nie znika tak sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:33
-
vioris wrote:Nie, nie pisał nic na temat nasienia. Tylko badania wypisal z krwi i wymazy oraz dodał, że dokumentacje z leczenia zgodną z kryteriami kwalifikacji i zasw od lekarza o metodach leczenia i wskazaniu do ivf.
Bardziej martwie się tym, że nie dostaniemy kwalifikacji np bez tego badania aktualnego. Chociaż dla mnie robienie go jest bez sensu, bo wyjdzie i tak to samo, bo to nie znika tak sobie. -
ComeToMeBaby wrote:Takie mogą być skutki uboczne. Masz na pewno w ulotce. U mnie objawiało się to bolesnością piersi, dostałam zlecenie aby brać tabletki osłonowe. Nie pamiętam już jakie tam wybrałam, ale jest wybór. Idź do apteki i powiedz, że potrzebujesz osłonowych do brania przy antykoncepcji. Bez recepty. Mnie od razu pomogło.
ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:A wiesz kiedy miałaś ovu i jak długą masz fazę lutealną? Bo wtedy nie powinno być niespodzianek. Chyba, że o jeden dzień. A może przyjdzie Ci jeszcze test robić?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvioris wrote:Nie, nie pisał nic na temat nasienia. Tylko badania wypisal z krwi i wymazy oraz dodał, że dokumentacje z leczenia zgodną z kryteriami kwalifikacji i zasw od lekarza o metodach leczenia i wskazaniu do ivf.
Bardziej martwie się tym, że nie dostaniemy kwalifikacji np bez tego badania aktualnego. Chociaż dla mnie robienie go jest bez sensu, bo wyjdzie i tak to samo, bo to nie znika tak sobie. -
Ania1986 wrote:No własnie o jest cykl w ktorym w niewyjasnionych okolicznościach znikł pecherzyk, a wiec ciul wie czy byla owu czy nie, przedwczoraj skonczyłam brac luteine.FL mam tak 13-14 dni ale zawsze przed @ mam 2-3 dni plamienia a tu czysto nawet w srodku. Testów juz zrobilam z 5 a wiec ciazy na pewno nie ma. Chyba dzis przyszla pora na brutalny seksior !
-
Hej dziewczyny, nadrobiłam Was trochę, ale frytkom mówię kategoryczne NIE!!!(tzn. od jutra, bo w niedzielę były na obiad) A szczerze mówiąc przez te wszystkie stymulacje to przytyłam już jakieś 6 kg...;/ masakra, zawsze się źle czułam, jak przybrałam chociaż 2 kg, a teraz?? Nigdy tyle nie ważyłam, mimo, że jestem raczej szczupłą osobą...tym bardziej po encortonie mam meeeega apetyt...;/
Jakieś smutki i mnie dzisiaj dopadły...no cóż zwalam to na hormony, @ rozszalała się na dobre...
Vioris i mnie zaczyna się już dłużyć...i zaczynam mieć obawy...
Wczoraj byłam u mojej ginki i niestety nie chciała wystawić mi zaświadczenia o leczeniu, mimo, że mam papiery na rok czasu leczenia (drugi rok jest po lekarzach w kartach).
Tak więc czeka mnie jutro rajd po lekarzach i od każdego wydębiaie zaświadczeń...
Tak sobie myślę...Wy wszyscy jesteście zapisani do doktora Ch...a mnie pani z rejestracji zapisała do Pani dr K...był ktoś u niej??? -
ComeToMeBaby wrote:Migotka, dobrze że mówisz - będę uważała na encorton
Co do lekarki - były dziewczyny u jakiejś lekarki. Ja widziałam się tylko z Chrustem, więc nie pomogę.
Uważaj, bo ja siebie nie poznaję...nawet mąż zwrócił uwagę, że ciągle podjadam...mimo, że zjem, to zaraz jestem znowu głodna...jakaś masakra...
A tak w ogóle, to miałam dziś termin do Białegostoku na wizytę w sprawie komercyjnego IVF...
Odwołałam, bo pojawiła się iskierka nadziei w Krakowie...
Jak się nie uda to trudno...ale na komercyjne przyjdzie jeszcze czas... -
ComeToMeBaby wrote:Na komercję to cię przyjmą wszędzie z otwartymi ramionami,więc się nie musisz martwić. Swoją drogą niezły rozstrzał: Białystok i Kraków.
A o Białymstoku już dawno myśleliśmy...i zawsze mówiliśmy, że jeśli będziemy podchodzić komercyjnie to tylko tam... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Frytki i chipsy to najlepsza rzecz pod słońcem ! Pomagają na wszystko.
Dobrze, że jest tak wcześnie jak o tym czytam, bo wczoraj pewnie dałabym się skusić.
Mówicie, że różnie z tymi hormonami - jedne tyją, a drugie chudną? To dobrze, bo już się bałam, że po stymulacji zamienię się w beczkę. Moja mama teraz leczy się hormonalnie (oczywiście z innego powodu niż my) i baaardzo przytyła, ale w jej stanie to akurat było wskazane, w moim niekoniecznie
Mam już wyniki PCR, czyli przede mną jeszcze tylko Chlamydia z krwi i można ruszać na Kraków.szurusiowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny,
czy wiadomo Wam coś o tym, że już nie ma kwalifikacji do programu??
Kurde przed wczoraj dzwoniłam - nie było jeszcze aneksów podpisanych, wczoraj dzwoniłam już jest po ptokach. O co kaman?
W Parensie to samo, coś gadali, że najpierw dostali kasę a teraz im zabrali - no masło maślane...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Dzień dobry dziewczyny,
czy wiadomo Wam coś o tym, że już nie ma kwalifikacji do programu??
Kurde przed wczoraj dzwoniłam - nie było jeszcze aneksów podpisanych, wczoraj dzwoniłam już jest po ptokach. O co kaman?
W Parensie to samo, coś gadali, że najpierw dostali kasę a teraz im zabrali - no masło maślane... -
Ania1986 wrote:A co Ty kochana jestes w artvimedzie? Może juz podzielili kase medzy pary, maja pare osob pewnie umowionych na ostatnie kwalifikacje i na tym koncza, bo nie mogą sobie pozwolić na to aby nakwalifikowac a później aby kasy brakło.
Nie, ale chciałam się przepisać z Parensa. I doktor mi powiedział,(a wtedy jeszcze nie mieli podpisanych aneksów) żeby najlepiej dzwonić koncem lutego.
ja jako że byłam upierdliwa dzwoniłam codziennie i tu i tu... i jednego dnia nie ma aneksów a następnego już po zawodach.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Nie, ale chciałam się przepisać z Parensa. I doktor mi powiedział,(a wtedy jeszcze nie mieli podpisanych aneksów) żeby najlepiej dzwonić koncem lutego.
ja jako że byłam upierdliwa dzwoniłam codziennie i tu i tu... i jednego dnia nie ma aneksów a następnego już po zawodach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 09:22