Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Vioris, ja Cię doskonale rozumiem i przytulam Jeszcze 2 tygodnie ponad do wizyty. Masakra jakaś
Odnośnie mammografii to możesz zrobić na NFZ, jeśli dostaniesz skierowanie od lekarza chorób piersi, bo rutynowe badania powyżej 50 rż.
vioris lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wieczór kobiety. Co tam u Was. Coś na forum ostatnio sezon ogórkowy
Mnie dopada pms. Chodzę wkurzona lekko. Coś mi się wydaje że @ może mnie prędzej odwiedzić. Choć vtym razem bym wolała żeby była później. Żeby cześć wizyt i jak będzie git to punkcja wypadła w okolicach weekendu. No ale za parę dni będzie jasność. Jestem przeziębiona do tego. .zjadam po 6 rutinoscorbinow i Wit. C.
Co polecacie na ciężki pms? -
nick nieaktualny
-
szurusiowa wrote:Frytki z majonezem... :x U mnie zawsze działa hyhy
szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Na frytki mam ochotę od paru dni. Wiec coś w tym musi być! Zaraz odbieram ziemniaki no chyba że na łatwiznę pójdę i w sklepie gotowe kupie. Może dają radę na chwile
-
Suomi wrote:Vioris, ja Cię doskonale rozumiem i przytulam Jeszcze 2 tygodnie ponad do wizyty. Masakra jakaś
Odnośnie mammografii to możesz zrobić na NFZ, jeśli dostaniesz skierowanie od lekarza chorób piersi, bo rutynowe badania powyżej 50 rż.
A Bubus miała mieć wizytę kwalifikacyjna a nie ma jej w kalendarzu. Zaginęła gdzieś na placu boju -
nick nieaktualny
-
Niech mi ktoś powie, czy badanie nasienia z lipca będzie ok? Bo mi się teraz gdzieś obiło o oczy, że 6 miesięcy? No ale jeśli na tym badaniu wyszło coś, co przesądza o niepowodzeniu to po co robić nowe? Robiliśmy już 3 razy i zawsze jest dużo plemnikow,słaby ruch lub wcale no i przeciwciala na ostatnim badaniu. Przeciwciala same nie znikną, wiec nie wiem czy powtorzyc same przeciwciala żeby było świeże? Ehh
-
Ania1986 wrote:Hej babki!A u mnie zamiast temperatura spadać do @ to rośnie do tego zalewa mnie bialy sluz teraz moze sie okazac ze jednak @ sie spozni liczac jeszcze z 2-3 dni plamien przed tym jak sie rozkreci.
-
szurusiowa wrote:Ja zaraz jadę do biedry po frytki huehue. Co prawda jestem po okresie ale zaczęłam już ten długi protokół i od tygodnia biorę antyki i się czuje jakbym cały czas miała pms nie wiem czy to normalne? bo nigdy wcześniej nie zazywalam:s
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
vioris wrote:Niech mi ktoś powie, czy badanie nasienia z lipca będzie ok? Bo mi się teraz gdzieś obiło o oczy, że 6 miesięcy? No ale jeśli na tym badaniu wyszło coś, co przesądza o niepowodzeniu to po co robić nowe? Robiliśmy już 3 razy i zawsze jest dużo plemnikow,słaby ruch lub wcale no i przeciwciala na ostatnim badaniu. Przeciwciala same nie znikną, wiec nie wiem czy powtorzyc same przeciwciala żeby było świeże? Ehh
Mnie się zdaje, że jednak 3miesiące.
A czy będzie chciał nowych? to zależy. Najwyżej zleci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:28