Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
W zeszły czwartek dowiedzieli się, że coś takiego będzie miało miejsce, ale nikt nas o tym nie poinformował. Tak jak wcześniej pisałam mogą kwalifikować do czasu podpisu aneksu, a nie otrzymania pisma - to jest ewidentnie jakieś ich wewnętrzne ustalenie (też mi tak powiedzieli jak do nich dzwoniłam).
Zastanawia mnie tylko dlaczego Dr, który wie jak chaotycznie i ekspresowo działa MZ z całym programem zapewnia, że zakwalifikuje nowe pary i jakie mają zrobić badania. Skoro wiedzieli wcześniej, czyli w zeszły czwartek, powinni uprzedzić wszystkich czekających. Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu - ja czekam na odp od Chrostowskiego, bo panie z recepcji mówią to co mają powiedzieć, a on tam rządzi. -
Ale ja z nim dziś rozmawiałam i powiedział mi to samoEndometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
Aneksy są wysłane, mają datę i teoretycznie obowiązują.
Dr był zdenerwowany jak mi to mówił, naprawdę. Marzenia przepadły.
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
Dziewczyny, zrobilam bete 7dpt 27,25
tak bardzo mam nadzieje ze to będzie nasz cud....Torunianka, Ania1986, Suomi, szurusiowa, Lola79, ewlinaaa85, Anatolka, migot_ka, ComeToMeBaby, ewa84, Vanili, Vanili, Kayaa, pabelka88, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
CZegoś jednak nie kumam. Byłam w Parensie 18 stycznia, nie mogli mnie zakwalifikować BO NIE MIELI JESZCZE PODPISANYCH ANEKSÓW.
A teraz nie mogą kwalifikować BO JUŻ SĄ PODPISANE?
No to ja się pytam o co Kur...chodzi?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDziołchy jest plamienie, lece z winkiem do wrzatku ! jak chce sie juz dziabac, wrecz marze o tym hihih:) nawet jestem skłonna sama sobie robic te zastrzyki
a jeszcze po tym jak mojej kochanej Graśce sie udało to juz całkiem, wiara wrociła!
Torunianka, Lola79, migot_ka, Saramago, ComeToMeBaby, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziołchy jest plamienie, lece z winkiem do wrzatku ! jak chce sie juz dziabac, wrecz marze o tym hihih:) nawet jestem skłonna sama sobie robic te zastrzyki
a jeszcze po tym jak mojej kochanej Graśce sie udało to juz całkiem, wiara wrociła!Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGraśka chyba po cichu możemy Ci gratulować
Ania1986 w końcu i Ty się doczekałaś
Kochane jest mi przykro że, czytam tu takie rzeczy nie mam słów. Nawet nie mogę sobie wyobrazić jak się źle musicie się czuć. To po prostu chamskie i niesprawiedliwe. Pier.... PISiory robią z nami co im się żywnie podoba - nienawidzę ich
Cały czas mam cichą nadzieję że, jednak nasza klinika nie zostawi was na lodzie z badaniami w rękach
Przeklęte leluje wiedzą jak dobić człowiekaAnia1986 lubi tę wiadomość
-
Graśka GRATULACJE!!! Udało się!!!
Aniu dobrze, że @ przylazła i możesz zaczynać
---
Trochę sobie humor popsułam, ale ciągle mam nadzieję...Ania1986 lubi tę wiadomość
-
Czy ktoś sobie ku*wa żarty robi??? Przeciez wydalismy 1000 zl na badania i teraz mam to wyrzucić do kosza? Dla nas to są ogromne pieniądze i nie stać nas na to, żeby sobie tak po prostu je wydać Płakać mi się chce. No jak tak można??
-
vioris wrote:Czy ktoś sobie ku*wa żarty robi??? Przeciez wydalismy 1000 zl na badania i teraz mam to wyrzucić do kosza? Dla nas to są ogromne pieniądze i nie stać nas na to, żeby sobie tak po prostu je wydać Płakać mi się chce. No jak tak można??
Teraz ma urop i pewnie setki maili i telefonów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 17:43