Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola79 wrote:Dziewczyny ja na Waszym miejscu napisałabym do lekarza. Jakie są szanse ze do programu się dostaniecie pod warunkiem oczywiście spełnienia wszystkich warunków do kwalifikacji. I czy jeśli faktycznie byłaby sytuacja że nie będzie takiej opcji, czy macie prawo i od kogo możecie żądać zwrotu poniesionych kosztów badań. Nie fajna sytuacja. Dr Ch też nie zazdroszczę. Myślę że gdyby wiedział że tak może być to nie dawałby nikomu niepotrzebnych nadziei. ..
Teraz ma urop i pewnie setki maili i telefonów...Lola79, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Szkola-ojca-Rydzyka-w-Toruniu-dostanie-20-mln-zl-z-budzetu-panstwa-00017936
No bo mnie zaraz coś trafi!!!! Nie mam słów. -
Zaraz mnie chyba coś trafi!!!
-
vioris wrote:Napisałam do doktora przed chwilą właśnie. No naprawdę nie wyobrażam sobie sytuacji, że zrobiliśmy tyle badań, za taką kasę bo miałyśmy realną szansę na kwalifikację i nagle MZ sobie wymyśla jakąś głupotę i przez to mamy stracić te pieniądze? To się już nadaje do rzecznika praw pacjenta. Brałam wszystkie badania na faktury i na pewno w razie czego nie odpuszczę tych pieniędzy, bo nie jesteśmy bogatymi ludźmi, żeby sobie ot tak wydać ponad 1000 zł na badania które mi się do niczego nie przydadzą, bo zanim będzie kiedyś nowy program refundowany jak się zmieni rząd to już te badania są nieważne....
szczerze mówiąc sama mam obawy czy nas też nie cofną z programu. Teraz to nic nie wiadomo juz
Nawet refundowane in vitro wiąże się z kosztami do kilku tysięcy. Licząc badania i leki. Chyba MZ ma na uwadze to że takimi decyzjami narażają ludzi na koszty nie mówiąc o najważniejszym, czyli odebraniu szansy na potomstwo. Bo mało kogo stać jest na komercje.
To się nadaje serio na program typu Sprawa dla reporteraWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 19:15
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Mam nadzieję że okaże się że wszystkie planowane wizyty się odbędą i dostaniecie kwalifikacje.
szczerze mówiąc sama mam obawy czy nas też nie cofną z programu. Teraz to nic nie wiadomo juz
Nawet refundowane in vitro wiąże się z kosztami do kilku tysięcy. Licząc badania i leki. Chyba MZ ma na uwadze to że takimi decyzjami narażają ludzi na koszty nie mówiąc o najważniejszym, czyli odebraniu szansy na potomstwo. Bo mało kogo stać jest na komercje.
To się nadaje serio na program typu Sprawa dla reportera -
nick nieaktualnyLola79 wrote:Lonia jak u Ciebie po Usg?
Ania @ się rozkręca? U mnie cisza. Może się przeciągnąć w najdłuższej opcji do poniedziałku. Muszę mojego Pana po wino wysłać
Lola79 lubi tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Lonia jak u Ciebie po Usg?
Ania @ się rozkręca? U mnie cisza. Może się przeciągnąć w najdłuższej opcji do poniedziałku. Muszę mojego Pana po wino wysłać
Graśka jesteś w ciaży, gratulacje !!!!!pięknych przyrostów życzę no i bliźniaczków również gratulujęszurusiowa, Ania1986, Lola79, Suomi, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Vanili, Torunianka, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vioris i Suomi macie jakieś nowe wiadomości?
-
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczyny
Lonia pęcherzyki pięknie urosły, mam nadzieję że tym razem uzyskasz więcej komórek kibicuję Ci!
Vanili bidoku nie zazdroszcze Ci tych pobytów w szpitalu mam nadzieję że, czujesz się już lepiej
Dziewczyny trzymam kciuki za jakieś pozytywne informacje dziś.
Miłego dnia!Lonia lubi tę wiadomość
-
Lonia: piękne pecherzyki
Vanili:coś kiepskie te Twoje wakacje, budzą przed 6 kluja i jeszcze jakoś pomeczą a później mówią żeby spać dalej :p
Dziewczyny później wkleję zdjęcia bo muszę doktorkowi wysłać
Po mału przyswajam ta informacje choć trafiła mi się najtrudniejsza ciąża bliźniaczaszurusiowa, ewlinaaa85, Vanili, Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość