Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe tez kiedyś miałam narkoze i pamiętam ten odlot. Fajnie było dlatego teraz tego akurat w ogóle się nie boję.
Kometa, mam nadzieje, ze Twoje endo jutro wystrzeli jak z rakiety.
Lola 8 komórek to idealny wynik. Nie za dużo, nie za mało. Właśnie tyle bym chciała. Eeee no teraz to już musi być dobrze.
Graśka, może faktycznie beta teraz zwolniła. Jakby się działo coś złego to pewnie już zaczelabys krwawic.
Aniu, to musi być super uczucie - jedziesz sama do Krakowa, a wracasz juz we dwójkę (nie licząc męża oczywiście ). Teraz tylko parę dni i dwie krechyComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu: one mają tę igły jakieś dziwne :p zależy jak się uklujesz, mój fragmin też ma takie, na początku nie było tragedii ale teraz jak już zrosty są ciężko dobrze trafić ;p
Ja po wizycie e Lux med pani doktor miała litość i wpisała mi recepty fragmin wg poprzedniej a lutke w takim zapasie ze już chyba nie będę musiała więcej kupić i jeszcze zostanie
Warto było wstać o 5.30Kayaa, szurusiowa, Torunianka, ewlinaaa85, Suomi, Vanili, Julita76, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia nie to że boli tylko tak jak Ewa pisze te igły jakieś takie tępe
Moja @ sie pojawiła no to 10dc zaczynam monitoring
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 09:19
Torunianka, szurusiowa, Bydgoszczanka, Suomi, ewa84, Vanili, Julita76, Lonia, ComeToMeBaby, Lola79, Kayaa, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ania nie to że boli tylko tak jak Ewa pisze te igły jakieś takie tępe
Moja @ sie pojawiła no to 10dc zaczynam monitoringewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny Was naprawdę bola zastrzyki clexane? Ja nic nie czulam. Jakas inna jestem? Sado maso czy jak?
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Lonia ile dni trwał Twój monitoring?
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
A ja kuźwa nie wiem kiedy i co się dzieje.
wróciłam z usg i nie wiem co o tym myśleć...
cykl sztuczny, na estrofemie, powinien zablokować rośnięcie pęcherzyka i owulację, a dziś płyn w zatoce Douglasa i pani dr mi mówi że z obrazu wygląda jakby owulacja poszła z prawego jajnika. no i to endo kurdę wcale nie urosło. Przedwczoraj 9,2 a dziś 9,1. Pani dr mówi, że to kwestia ustawienia krzyżyka- mam założyć że się nie zmieniło (każde usg wykonywane było u kogoś innego). No ale jaka owulacja, jaki płyn, skoro dwa dni temu nikt mi nic nie mówił o jakimś pęcherzyku- z czego to niby poszło? Kuźwa, nie wiem. Czytam, że czasem pęcherzyk się zdarza i nie powinien on lekarzowi w crio przeszkodzić. Hmm. No nie wiem. Wysłałam smsa do dr z kliniki i czekam na odpowiedź co robimy. -
nick nieaktualnyCiekawe dlaczego Chruścik się tak uparł żeby te endo Ci jeszcze podrosło, do crio endo powinno wynosić od 8-10 czyli wychodzi że masz już bardzo ładne hmm ale nie nam tu oceniać i decydować
Dziwne z tym płynem a może to wcale nie z pękniętego pęcherzyka jest? Ciekawe co Ci Chruścik odpisze mam nadzieję że, się w końcu doczekasz na transferComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi 10dc wypada w niedziele masakra hyhy jak nie urok to sraczka
Edit: na szczęście Pani Dr przyjmie mnie w niedziele dobrze że, gabinet ma u siebie w domu i zna się na rzeczy bo przygotowuje pary do invitro
Do tego wszystkiego od piątku leżę plackiem i nie umiem się wykurować dobrze że, to teraz a nie przy transferzeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 12:06