Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewlinaaa85 wrote:A mi 10dc wypada w niedziele masakra hyhy jak nie urok to sraczka
acha- mozesz zacząć 11go dnia, spokojnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 12:03
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Cometa faktycznie dziwny masz ten cykl, może nie reagujesz na ten estrofem tak jak oczekiwał lekarz?? może powinien coś zmienić?? hmm...
bo przecież tak to możesz czekać i czekać... a jakby nie było czas ucieka
czytam na stronach novum, że pęcherzyk może się pojawić jeśli jest zbyt mała dawka estrofemu, jednak nie powinno to lekarzowi przeszkadzać przy crio.
tylko że jeśli miałam wczoraj jednak ovu to już nawet od wczoraj, czy tam od dzisiaj powinnam włączyć pozostałe leki. -
nick nieaktualny
-
No dobra dziewczyny, pora na mój ekshibicjonizm
W końcu mogę odetchnąć z ulgą, bo choć tego nie pisałam to ostatni tydzień był dla mnie ciężki psychicznie... z powodu strachu o dzidziusia.
Moje objawy ciążowe pojawiają się i znikają. Tydzień temu bolały piersi ale mdłości minęły, w tym, piersi nic a nic nie bolą, za to mdłości i ból żołądka powrócił ze zdwojoną siłą. 3 tygodniowa przerwa w wizytach u naszego kochanego doktorka też zrobiła swoje a do tego ból podbrzusza. Siedziałam w domu jak na igłach i wsłuchiwałam się w każdy sygnał organizmu, ale jest dobrze
Wczoraj wieczorem byliśmy na kontrolnej wizycie i doktor zrobił nam meeega suprajsa, takiego, że mój mąż gaduła, zamilkł z wrażenia na cały wieczór. Wychodziliśmy z gabinetu ze łzami w oczach bo nie spodziewaliśmy się zobaczyć takie oto małego ludzia:
Można powiedzieć, że chyba wczoraj mieliśmy takie wstępne prenatalne, bo doktor sprawdził wszystko co się dało. Serduszko, główkę, przeponę, żołądek, wszelkie przepływy itp i wszystko jest w jak najlepszym porządku. A załączone zdjęcie jegomościa albo damy (bo jeszcze nic nie wiadomo hihi) mówi samo za siebie i dla takich chwil naprawdę warto znosić wszelkie trudy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 13:18
Lonia, szurusiowa, Torunianka, Bydgoszczanka, ewlinaaa85, ewa84, ComeToMeBaby, Suomi, pabelka88, Fiona12, Julita76, Kayaa lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:No dobra dziewczyny, pora na mój ekshibicjonizm
W końcu mogę odetchnąć z ulgą, bo choć tego nie pisałam to ostatni tydzień był dla mnie ciężki psychicznie... z powodu strachu o dzidziusia.
Moje objawy ciążowe pojawiają się i znikają. Tydzień temu bolały piersi ale mdłości minęły, w tym, piersi nic a nic nie bolą, za to mdłości i ból żołądka powrócił ze zdwojoną siłą. 3 tygodniowa przerwa w wizytach u naszego kochanego doktorka też zrobiła swoje a do tego ból podbrzusza. Siedziałam w domu jak na igłach i wsłuchiwałam się w każdy sygnał organizmu, ale jest dobrze
Wczoraj wieczorem byliśmy na kontrolnej wizycie i doktor zrobił nam meeega suprajsa, takiego, że mój mąż gaduła, zamilkł z wrażenia na cały wieczór. Wychodziliśmy z gabinetu ze łzami w oczach bo nie spodziewaliśmy się zobaczyć takie oto małego ludzia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b91176252486.jpg
Można powiedzieć, że chyba wczoraj mieliśmy takie wstępne prenatalne, bo doktor sprawdził wszystko co się dało. Serduszko, główkę, przeponę, żołądek, wszelkie przepływy itp i wszystko jest w jak najlepszym porządku. A załączone zdjęcie jegomościa albo damy (bo jeszcze nic nie wiadomo hihi) mówi samo za siebie i dla takich chwil naprawdę warto znosić wszelkie trudy
Vanili wielkie gratulacje!!! piękny widok ja dziś 4dpt nadal żadnych objawów, bóli brzucha itp.
Graśka wysłałam zaproszenie do przyjaciółek bo mam pytanie na priv
-
Dziękuję!
Chyba nawet w dniu ślubu nie bylismy tak wzruszeni jak tym widokiem.
Boje się, i teraz wiem ze to naprawdę możliwe - że po narodzinach dziecka można oszaleć z miłości do niego.
Mnie tez brzuch nie bolał, ja tylko czułam dyskomfort z powodu wody w brzuchu. I własciwie gdyby nie mdłości i zmeczenie to bym nie czuła ze jestem w ciąży ale np moja psiapsiola nic nie odczuwa, tryska energią od samego początku - więc kazda ciąża jest inna...Lonia, ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szurusiowa wrote:Po zobaczeniu foty od razu pomyślałam, że to chłopak heh ale widocznie nie
No ja też... i już miałam cichą nadzieję ze mój junior to junior ale doktor mówi żeby się do tego czegoś nie przywiązywać zbytnio bo to nadal na dwoje babka wróżyła hyhy
ewlinaaa85, szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanili woow sliczny bobasek ja to chyba bym wyla jak bóbr:)
Cometa kurcze , ta woda to moze byc od estrofemu , na watku ivf jest dziewczyna (mysza89 chyba?) ona tez tu u nas sie czasemu udzielala i ona miała chyba tak samo, woda i woda az pozniej sie kapneli ze to od estrofemu moze byc.Na nia estrofem wogule nie działa.Moze u Ciebie jest podobnie?
ewelina treaz to juz chwila moment i bedzie maluch pod serduszkiem:)
Bydgoszczanka jak tam kiedy usg?
Kochane czy Wy tez po transferze czułyscie macice?ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vanili, cudowne to zdjęcie naprawdę !
Chyba się zaniosę z płaczu jak mi takie pokażą. Fajnie, że wszystko idzie tak do przodu, że już na początku ciąży ma się tak dużą świadomość. A pomyśleć, że nasze mamy do dnia narodzin nie miały żadnego usg, a co dopiero takie !
Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Vanili woow sliczny bobasek ja to chyba bym wyla jak bóbr:)
Cometa kurcze , ta woda to moze byc od estrofemu , na watku ivf jest dziewczyna (mysza89 chyba?) ona tez tu u nas sie czasemu udzielala i ona miała chyba tak samo, woda i woda az pozniej sie kapneli ze to od estrofemu moze byc.Na nia estrofem wogule nie działa.Moze u Ciebie jest podobnie?
ewelina treaz to juz chwila moment i bedzie maluch pod serduszkiem:)
Bydgoszczanka jak tam kiedy usg?
Kochane czy Wy tez po transferze czułyscie macice?
22 lutego.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Vanili woow sliczny bobasek ja to chyba bym wyla jak bóbr:)