Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu: to teraz czekamy na dobre wiadomości:)
Ja dziś poszłam receptę wykupić a tu okazuje się ze wszystko na 100% bo doktorek nie ma umowy z NFZ i za samą lutke i fragmin 450 zł plus dupek 80zł omg pani aptekarka mówi żeby pójść do lekarza rodzinnego poprosić o receptę :p oczywiście na jutro terminów nie ma porażka :p tak więc teraz walczę o wizytę w Lux med może wyzebram receptę :pszurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Właśnie, Graśka. Jak sytuacja?
Wyczytałam że w przedziale 1200 -6000 hcg podwaja się nawet w przeciągu 4 dni, więc pójdę w sobotę. Doktorem odpisał że mam czekać na usg bo ono jest najważniejsze. Ja ogólnie się zbytnio nie nastawiam, cycki przestały mnie boleć, już mnie nie myli...Tłumacze sobie tak ze jak będzie silny to przerwa a jak nie to znaczy że był chory i tak widocznie miało być. Martwię się też tym że jak się nie uda teraz to nie wiadomo czy się zalapiemy na drugą procedurę.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
Wracamy domu. 9 pęcherzyków było, 8 kumulusow.
Leki wykupione kolejne 400 zl na minusie
Wstępny termin transferu to wtorek.
Teraz zostaje czekać na info ile się zapłodni..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 18:53
Torunianka, Kayaa, ewa84, szurusiowa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Lonia, Suomi, Vanili, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania, Lola, Lonia trzymam mocno kciuki!!!
Aniu, nie martw się Tobie nie będą już potrzebne mrożaki, zobaczysz!
Graśka ty tez się nie martw! Tak jak mówią dziewczyny, beta będzie teraz zwalniać, a do 16.02 już nie daleko!!!
Kometa - trzymam kciuki za jutrzejsze USG 0 jak masz pod ręką witaminę E to się naszprycuj - u mnie działała cuda na endo!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:Wracamy domu. 9 pęcherzyków było, 8 kumulusow.
Leki wykupione kolejne 400 zl na minusie
Wstępny termin transferu to wtorek.
Teraz zostaje czekać na info ile się zapłodni..ComeToMeBaby, Lola79 lubią tę wiadomość
-
Kurka, nie mam wit e.
Wierzę w estrofem. Tyle mi już dziś pozostało. Rano badanie to co tam zdąży urosnąć. Heh... Jak mi Chrustu teraz nie wyznaczy terminu transferu to wyślę do niego rakiety ziemia - ziemia. Grrrrrrr -
nick nieaktualny
-
Z narkoza dziwna sprawa. Położyłam się i w sekundę zasnęłam. Obudziłam się dwie sekundy później z kołdrą i moim NM u boku na sali. Więcej grzechów nie pamiętam. Film urwany jak po litrze wódki
szurusiowa, Torunianka, ewlinaaa85, Suomi, Julita76, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny