Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny u mnie nic z tego, testy negatywne, jeszcze wczoraj miałam nadzieję że jednak bo na jednym coś się pojawiło ale dziś tez niby coś jest ale już ledwo widoczne.
Musze jakoś przeżyć porażkę i zebrać się i kasę do kolejnej procedury wczoraj gadalam z chrostkiem to mogę brać anty przez ten czas. Nie wiem tylko czy mi dojdą do czasu @ anty od znajomej, jeśli nie to będę brać tylko miesiąc.
Ja bym zrobiła betę dla pewnościTorunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa jak tam twoje samopoczucie? Mam nadzieję że, wszystko będzie dobrze
Cometa trzymam kciuki za powodzenie
Ania nie kieruj się testami. Napisałaś że, jakiś bladziuch wyszedł więc wszystko jeszcze możliwe. Zrobisz jutro bete i wszystko będzie jasne - trzymam za Ciebie kciuki
Lola a jak Ty się czujesz z dwoma maluchami
Lonia? Mam nadzieję że, nas nie opuściłaś.
Spokojnej niedzieli wszystkim życzę
Ja tym czasem zmykam na monitoringWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 11:30
szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Miłej niedzieli.
Ewelina u mnie ok. Testów nie robie więc nie wiem czy maluchy są oba, czy jeden czy żadnen nie został. Jeszcze parę dni i się dowiem
Jestem 2 dzień dość nerwowa typowe objawy PMS. Jeszcze ostatni tydzień miesiąca w pracy jak zawsze będzie ciężku u nerwowy
Dziewczyny czy po Estrofemie puchna Wam cycki?
Bo ja mam rozmiar większe odkąd to biorę. Przed @ nawet tak nie mam jak xteraz. Na jednym mam nawet naczynka pęknięte od spodu
Ania skoro wyszedł bkadzioch to znaczy ze coś się dzieje. Jutro już będziesz miała pewność
A po co chcesz brać antyki? W razie niepowodzenia planujesz długi protokół?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola zapytałam doktorka czy mogę przez te 2 bądź 1 cykl brać anty aby wyciszyć organizm po hormonach, to odpisał ze tak mogę. A więc nie wiem jaki protokół po tym mi zrobi bo koleżanka ( z innej kliniki) mimo brania anty w przerwie między procedurami miała krótki protokół.
-
http://matkawariatka.blog.onet.pl/2014/02/15/dwa-najdluzsze-tygodnie-w-zyciu/
Aniu Tobie jutro dopiero mija 11 dzień po transferze. Teoretycznie powinnaś betę we wtorek robić nawet. Wg powyższego artykułu jutro rano test może wyjść pozytywnie jeśli maluch został. Nie stresuj się niepotrzebnie. Wszystko się może jeszcze wydarzyćewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Lola zapytałam doktorka czy mogę przez te 2 bądź 1 cykl brać anty aby wyciszyć organizm po hormonach, to odpisał ze tak mogę. A więc nie wiem jaki protokół po tym mi zrobi bo koleżanka ( z innej kliniki) mimo brania anty w przerwie między procedurami miała krótki protokół.
-
nick nieaktualny
-
Ewelina: to zaraz transfer???
Ja ok, dziś jakieś brudy jeszcze wyszły, zwiększono mi jeszcze progesteron, kazali lykac magnez i odpoczywać. Na szczęście jednak mam wrażenie że lekarze na prawdę ostrożniej podchodzą do ciąż z ivf.
Ania:i tak betę musisz zrobić i to wszystko będzie jasne, sikance jak mówią oszukańce:) mi facelle wyszedł pozytywny a quick negatywny, mogłaś więcej wypić wieczorem np. Beta prawde powie, ja cały czas kciuki trzymam
Lola: odpoczywajLola79, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze nie wiem nadal czekam na tel obawiam się że, przez to że owulacja wystąpiła wczoraj to może mi przesunąć transfer na kolejny miesiąc. W zaleceniach mam że, od dnia pęknięcia pęcherzyka mam zacząć zażywać tabletki - pęcherzyk pękł wczoraj więc nie wiem co robić, na wszelki wypadek wzięłam już co kazał mi brać.
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Hmmmm a lekarz jest pewien że wczoraj a nie w nocy np?
Mam nadzieję że jednak nic ci lekarz nie przesunie!
W klinice też nie odbierają oszaleję chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:44
-
nick nieaktualny
-
Ewelina bierz dzisiaj tabletki jak Ci zalecał po owu. W razie odpowiedzi negatywnej po prostu przerwiesz. Ale jeśli owu była wczoraj wieczorem to nie jest źle. Gorzej jakbyś 2 dni później się dowiedziała. Myślę że transfer zaliczysz w tym miesiącu jednak. Dr na pewno odpisze.
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDr mi odpisał mam zacząć brać leki według schematu a jutro mam się z nim skontaktować w sprawie ustalenia dnia transferu monitoring który zazwyczaj trwa kilka dni u mnie trwał aż jeden dzień nieźle.
Lola mnie cycki mocno bolały nie wiem czy to była wina estrofemu czy ogólnie całej tej mieszanki leków i stymulacji ale spuchnięte były
Ciebie bolą na pewno dlatego że, dzidzi się zadomowiłoewa84, szurusiowa, ComeToMeBaby, Bydgoszczanka, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Ewelina: też mi się wydaje że nie mogło być zapozno, bo gdybys była rano na monitoringu to pecherzyk by był- mój gin zawsze mówi ze jak przestaje boleć to wtedy pęka najprawdopodobniej
Lola: hmmm mnie bolały i powiększyły się nigdy wcześniej tak nie miałam, choć po samym progesteronie troszkę się powiekszaly. Niestety nie wiem jak do tego ma się estrofem i czy to mieszanka hormonów czy jakiś konkretny
Edit: no i wszystko jasne bardzo dobrze Ewelina się ułożyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 15:05
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość