Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania jak wyszedl bladzioch to Ty sie ciesz dziewczyno i pedz na bete! Test testowi nie rowny zreszta to beta jest najwazniejsza. Trzymam kciuki !!!
ewa84, Lola79, ewlinaaa85, myszkaazi lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
szurusiowa wrote:Ale z maleństwami wszystko w porządku tak?
Ewa- nadal trzymam kciuki, będzie dobrze. -
ComeToMeBaby wrote:Szurusiowa, dzisiaj trochę spokojniej czytam wątek i zajarzyłam, że to nie było do mnie Normalnie budyń jak byk
Ewa- nadal trzymam kciuki, będzie dobrze.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny u mnie nic z tego, testy negatywne, jeszcze wczoraj miałam nadzieję że jednak bo na jednym coś się pojawiło ale dziś tez niby coś jest ale już ledwo widoczne.
Musze jakoś przeżyć porażkę i zebrać się i kasę do kolejnej procedury wczoraj gadalam z chrostkiem to mogę brać anty przez ten czas. Nie wiem tylko czy mi dojdą do czasu @ anty od znajomej, jeśli nie to będę brać tylko miesiąc.
Beta jest czulsza od testów, tak?
To na chu drążysz przed terminem?
Czy Chrostkowi mówiłaś że robiłaś test a nie betę? i co on na to, mnie bardzo ciekawi. Bo dla lekarza test to nie jest wyznacznik. Chyba, że rozmawialiście o różnych możliwych rozwiązaniach, gdyby się okazało że nie jesteś w ciąży. Bo na razie tego nie wiesz.
za za szybkie testowanie i za czarnowidztwo. Poczekajmy jeszcze z tymi wróżbami. Trzymam kciuki. -
Lola79 wrote:Hej dziewczyny. Miłej niedzieli.
Ewelina u mnie ok. Testów nie robie więc nie wiem czy maluchy są oba, czy jeden czy żadnen nie został. Jeszcze parę dni i się dowiem
Jestem 2 dzień dość nerwowa typowe objawy PMS. Jeszcze ostatni tydzień miesiąca w pracy jak zawsze będzie ciężku u nerwowy
Dziewczyny czy po Estrofemie puchna Wam cycki?
Bo ja mam rozmiar większe odkąd to biorę. Przed @ nawet tak nie mam jak xteraz. Na jednym mam nawet naczynka pęknięte od spodu
Ania skoro wyszedł bkadzioch to znaczy ze coś się dzieje. Jutro już będziesz miała pewność
A po co chcesz brać antyki? W razie niepowodzenia planujesz długi protokół?Lola79 lubi tę wiadomość
-
Lola79 wrote:http://matkawariatka.blog.onet.pl/2014/02/15/dwa-najdluzsze-tygodnie-w-zyciu/
Aniu Tobie jutro dopiero mija 11 dzień po transferze. Teoretycznie powinnaś betę we wtorek robić nawet. Wg powyższego artykułu jutro rano test może wyjść pozytywnie jeśli maluch został. Nie stresuj się niepotrzebnie. Wszystko się może jeszcze wydarzyć -
Lola79 wrote:Kobiety a ja mam dwa pytania. Jedno ponawiam.
Po Estrofemie zbieracie wodę w organizmie, z biustem coś się dzieje?
Po Cinone uczucie mokra? Ja stosuję rano zanim wstanę. Zazwyczaj potem leżę chwilę. I jak potem wstaje to mam małą powódź -
ewlinaaa85 wrote:Dr mi odpisał mam zacząć brać leki według schematu a jutro mam się z nim skontaktować w sprawie ustalenia dnia transferu monitoring który zazwyczaj trwa kilka dni u mnie trwał aż jeden dzień nieźle.
-
szurusiowa wrote:No, nie chciałam Cię już z błędu wyprowadzać bo i tak byłaś myślami gdzieś indziej hyhy a przy okazji się dowiedzialysmy co u Ciebie
ewa84, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
Jakiś weekendowy spokój tu nastał
Jak samopoczucia kobiety? Ania jutro wielki dzień prawdy!
Julita jak tam badania? Ewa krwawienie całkiem i plamienie? Ciężarówki jak Wasze samopoczucia? Torunianka jak Twoja @? Kometa wracacie juz?
No pisać tu coś, bo nuuuudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 21:02
ewlinaaa85, szurusiowa, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Co do crinone to też ze mnie leciało rano a później tylko te farfocle :p
Ale po lutce 50 to dopiero jazdy były :p 100 zdecydowanie lepsza
Ja leżę bo brzuch mnie pobolewa, wcześniej było to dla mnie normalne ale teraz będę pewnie panikowala na każdym kroku... Wczoraj taki alarm zrobiłam że brak słów:p -
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Dokładnie 5 min temu dostałam @ I teraz nie wiem czy dziś dzień 1 czy 0? Od kiedy mam się kłuć? Kurczę nie wiem jak działać ..
Torunianka, ComeToMeBaby, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ja leżę bo brzuch mnie pobolewa, wcześniej było to dla mnie normalne ale teraz będę pewnie panikowala na każdym kroku... Wczoraj taki alarm zrobiłam że brak słów:p
Lola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:Jakiś weekendowy spokój tu nastał
Jak samopoczucia kobiety? Ania jutro wielki dzień prawdy!
Julita jak tam badania? Ewa krwawienie całkiem i plamienie? Ciężarówki jak Wasze samopoczucia? Torunianka jak Twoja @? Kometa wracacie juz?
No pisać tu coś, bo nuuuudno