Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, powodzenia dziś!
Lonia, wszystkiego naj naj naj.
Ania, gdzie robiłaś betę, że tak długo musisz czekać? W Diagnostyce na Opolskiej po kilku godzinach dają wynik. W sumie to nie ma to znaczenia, jak i tak będzie dziś. Jeszcze tylko parę godzin. Trzymam kciuki -
Cześć. Ja wróciłam po feriach i Was nadrabialam dwa dni Tyle się tu działo przez ten tydzień, że szok. Ja na tydzień wyłączyłam myślenie, najezdzilam się na nartach, odpoczęłam psychicznie. Niestety już powrót do szarej rzeczywistości, lekarzy, ivf itd.
Graśka i Lonia bardzo mi przykro,że Was to spotkało Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe?
Trzymam kciuki za wszystkie dziś, za bety, usg!
W końcu musi być lepiej!
Lonia wszystkiego najlepszego! :*
U nas jutro ma być wizyta a mojemu mężowi zmienili zmianę w pracy i jutro ma na rano. Nie wiadomo czy uda mu się coś załatwić Dziś idziemy walczyć z bankiem i wtedy też się okaże, czy jutro jest sens iść, bo za darmo niestety nam ivf nie zrobią.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Hej,ja już po!!!
Więc tak: lewy jajnik z 4pg po 16,17mm,prawy jajnik 8pg po 16,17,18mm endo 11mm.do środy mam brać cetrotide i fostimon ,w środę późnym wieczorem ovitrelle i betadine.i w piątek o 8.30punkcja.Aaa i w środę muszę powtórzyć estradiol i prg,i usg u siebie na kujawach! Jeden wyjazd mniej do Krk dzisiejsze wyniki estradiolu i progesteronu koło 18.00 będą,mam zadzwonić!szurusiowa, ewlinaaa85, Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:A ja czekam i czekam i już się doczekać nie mogę na ten telefon cierpliwość nie jest moją mocną stroną ech
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Dziewczyny jak myślicie mogę zrobić 1 usg w 5dc zamiast w 6? Bo w sobote nikt mnie nie przyjmnie niestety..
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Ja bym chyba dla pewności zadzwoniła i skonsultowała to z Dr nie potrafię Ci doradzić w tej kwestii. A w którymś szpitalu nie mogli by Ci zrobić monitoringu?
-
Torunianka wrote:Dziewczyny jak myślicie mogę zrobić 1 usg w 5dc zamiast w 6? Bo w sobote nikt mnie nie przyjmnie niestety..
ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość