Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
szurusiowa wrote:Ja w takiej sytuacji bym poszła w piątek, zobaczysz czy coś ruszyło, a potem w poniedziałek drugi raz. A dostałaś już okres?
-
Torunianka wrote:Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki:)
U mnie wczoraj było tylko plamienie a dziś znów nic yhh ;/ Nigdy tak nie miałam. Aż jestem wściekła sama na siebie .Torunianka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ja bym chyba dla pewności zadzwoniła i skonsultowała to z Dr nie potrafię Ci doradzić w tej kwestii. A w którymś szpitalu nie mogli by Ci zrobić monitoringu?
Torunianka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:Menżu da radę tym razem? Hyhy
Pojadę autobusem i zostanę na noc w hotelu. No chyba że, ewentualnie znowu wyciągnę któregoś ze szwagrów hyhyszurusiowa lubi tę wiadomość
-
Dołączyłam do świata żywych o 6tej byliśmy w domu i zastała nas ulewa. Przespałam kiwanie Pabelce... Odespaliśmy i wcinamy śniadanio - obiad.
Przywieźliśmy malucha do domu
Cieszę się, że pierwsze wieści dziś są dobre, trzymam kciuki za resztę. Powodzenia dziewczyny!
Lonia - sto lat i spełnienia marzeń! Wracaj do nasTorunianka, ewlinaaa85, Kayaa, szurusiowa, ewa84, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:To maszeruj do wanny. Weź aspirynę i flaszkę z winem.
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dołączyłam do świata żywych o 6tej byliśmy w domu i zastała nas ulewa. Przespałam kiwanie Pabelce... Odespaliśmy i wcinamy śniadanio - obiad.
Przywieźliśmy malucha do domu
Cieszę się, że pierwsze wieści dziś są dobre, trzymam kciuki za resztę. Powodzenia dziewczyny!
Lonia - sto lat i spełnienia marzeń! Wracaj do nas
Cieszę się że dotarliście bezpiecznie do domku my też już wracamy.W Małopolsce ina Śląsku piękne słoneczko,a tu deszcz,i chmury...ehhh
Odpoczywajcie Kometko!ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvioris wrote:U nas jutro ma być wizyta a mojemu mężowi zmienili zmianę w pracy i jutro ma na rano. Nie wiadomo czy uda mu się coś załatwić Dziś idziemy walczyć z bankiem i wtedy też się okaże, czy jutro jest sens iść, bo za darmo niestety nam ivf nie zrobią.
-
Gratulacje dziewczyny mniejszych i większych sukcesów:)
Lonia wszystkiego najlepszego.
My już po. Bobas zdrowy jak to pani doktor powiedziała, teraz tylko czekamy na wyniki badań krwi i za tydzień, dwa będzie pełen opis badania.
Nasza sluzba zdrowia: 3h w poczekalni, 5 minut w gabinecie. Idę się zdrzemnac bo mnie wykonczyla ta wycieczka do szpitala. ..Torunianka, ewa84, ewlinaaa85, Lonia, szurusiowa, ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień! Gratuluję dziewczyny
Ewelina: super informacje
Pabelka: niezły wynik!
Vanili: zrobili ci badanie w 5 min? To na NFZ?
Mnie doktorek skierował do specjalistycznej placówki oczywiście prywatnie bo bliźniaki i po ivf i skromne 390zł za dwojeczke sobie życzą
Vioris: powodzenia! -
nick nieaktualny
-
Lonia wrote:Dziękuję bardzo za życzenia. Dziś dostałam @ i się oczyszczam w bólach. Powoli wracam do żywych.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość