Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Już sama nie wiem. Raz tylko plamienie potem dlugo nic, potem mocno przez chwile i znowu długo nic i tak w kóło..szurusiowa wrote:Ja w takiej sytuacji bym poszła w piątek, zobaczysz czy coś ruszyło, a potem w poniedziałek drugi raz. A dostałaś już okres?
-
No weź. Ja cię już do kalendarza wpisałamTorunianka wrote:Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki:)
U mnie wczoraj było tylko plamienie a dziś znów nic yhh ;/ Nigdy tak nie miałam. Aż jestem wściekła sama na siebie .
gorąca kąpiel!
Torunianka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Myślę, że możesz. Monity zaczynają się w 5-6 dc. Lepiej zrobić ciut za wcześnie niż za późno. Ze sobotą jest problem. Chyba że przyjedziesz do bdg i pójdziesz tam gdzie ja byłam w sb.ewlinaaa85 wrote:Ja bym chyba dla pewności zadzwoniła i skonsultowała to z Dr nie potrafię Ci doradzić w tej kwestii. A w którymś szpitalu nie mogli by Ci zrobić monitoringu?
Torunianka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie nie da radyszurusiowa wrote:Menżu da radę tym razem? Hyhy
na 15.00 ma do pracy a wolnego nie dostanie na pewno.
Pojadę autobusem i zostanę na noc w hotelu. No chyba że, ewentualnie znowu wyciągnę któregoś ze szwagrów hyhy
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
Dołączyłam do świata żywych
o 6tej byliśmy w domu i zastała nas ulewa. Przespałam kiwanie Pabelce...
Odespaliśmy i wcinamy śniadanio - obiad.
Przywieźliśmy malucha do domu
Cieszę się, że pierwsze wieści dziś są dobre, trzymam kciuki za resztę. Powodzenia dziewczyny!
Lonia - sto lat i spełnienia marzeń! Wracaj do nas
Torunianka, ewlinaaa85, Kayaa, szurusiowa, ewa84, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
Nie mam wanny tylko prysznic niestety. Wino już od kilku dni pije tak jak i gorące kąpiele bioręComeToMeBaby wrote:To maszeruj do wanny. Weź aspirynę i flaszkę z winem.

A co do aspiryny to nie mogę brać..
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
No właśnie ,ja Ci machałam,a Ty sobie w najlepsze chrapałaśComeToMeBaby wrote:Dołączyłam do świata żywych
o 6tej byliśmy w domu i zastała nas ulewa. Przespałam kiwanie Pabelce...
Odespaliśmy i wcinamy śniadanio - obiad.
Przywieźliśmy malucha do domu
Cieszę się, że pierwsze wieści dziś są dobre, trzymam kciuki za resztę. Powodzenia dziewczyny!
Lonia - sto lat i spełnienia marzeń! Wracaj do nas

Cieszę się że dotarliście bezpiecznie do domku
my też już wracamy.W Małopolsce ina Śląsku piękne słoneczko,a tu deszcz,i chmury...ehhh
Odpoczywajcie Kometko!
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVioris w takim razie trzymamy kciuki za wygraną w banku. Mam nadzieję że, wszystko się ułoży i Ty zaczniesz niedługovioris wrote:U nas jutro ma być wizyta a mojemu mężowi zmienili zmianę w pracy i jutro ma na rano. Nie wiadomo czy uda mu się coś załatwić
Dziś idziemy walczyć z bankiem i wtedy też się okaże, czy jutro jest sens iść, bo za darmo niestety nam ivf nie zrobią.
-
Gratulacje dziewczyny mniejszych i większych sukcesów:)
Lonia wszystkiego najlepszego.
My już po. Bobas zdrowy jak to pani doktor powiedziała, teraz tylko czekamy na wyniki badań krwi i za tydzień, dwa będzie pełen opis badania.
Nasza sluzba zdrowia: 3h w poczekalni, 5 minut w gabinecie. Idę się zdrzemnac bo mnie wykonczyla ta wycieczka do szpitala. ..
Torunianka, ewa84, ewlinaaa85, Lonia, szurusiowa, ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień! Gratuluję dziewczyny

Ewelina: super informacje
Pabelka: niezły wynik!
Vanili: zrobili ci badanie w 5 min? To na NFZ?
Mnie doktorek skierował do specjalistycznej placówki oczywiście prywatnie bo bliźniaki i po ivf i skromne 390zł za dwojeczke sobie życzą
Vioris: powodzenia!
-
nick nieaktualny
-
No to super, zamykamy jeden rozdział i otwieramy nowy. Ustalałaś już nowy plan z Chrustem?Lonia wrote:Dziękuję bardzo za życzenia. Dziś dostałam @ i się oczyszczam w bólach. Powoli wracam do żywych.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość