Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Kayaa wrote:Ewa to nie tak źle ja również mam prywatną wizytę i za jednego Malucha biorą 400zł. O tyle dobrze że kierują tydzień wcześniej na pobranie krwi a potem po USG wszystko jest omawiane przez lekarza.
-
ComeToMeBaby wrote:No to super, zamykamy jeden rozdział i otwieramy nowy. Ustalałaś już nowy plan z Chrustem?
-
Cześć dziewczyny. W pracy nie miałam czasu nawet żeby tu zerknąć.
Loniu spełnienia marzeń, szczególnie tego najważniejszego. Żeby 3 podejście było tym szczęśliwym!
Aniu czekamy na Twoje wieści
No to kalendarz teraz się ładnie poszerza.
Torunianka super ze zaczynaszTorunianka, Lonia lubią tę wiadomość
-
Lonia wrote:Nie mam żadnego planu dostałam tylko smsa o odstawieniu leków po spadku bety i tyle. Muszę mieć dwa cykle przerwy także do końcówki kwietnia żadnego Krakowa.
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Hmm, a nie chcesz skonsultować tego jeszcze telefonicznie? Może przez ten czas mogłabyś brać tabsy antykoncepcyjne żeby wyciszyć jajniki przed kolejną stymulacją? Ciekawa jestem czy to by dobrze wpłynęło na komórki. Może warto skonsultować, tak jak Ania pytała o antyki w razie porażki. Jestem z Tobą myślami. Będzie plan, będzie ciąża
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Lonia: miałaś histeroskopie robiona?
Torunianka: no to super -
nick nieaktualny
-
Lonia wrote:Miałam histeroskopie z biopsja endometrium i szyjki macicy przed przystapieniem do in vitro w sierpniu 2015. U mnie wszystkie wyniki sa wzorowe te z krwi i badań ginekologicznych. Za to mamy bardzo ciężki czynnik męski i Chrustu uprzedzał, że mamy małe szanse na powodzenie. Nie chce brać żadnych antykoncepcyjnych ja strasznie tyje po wszelkich hormonach, te dwa miesiace chce wypłukać organizm ze wszystkich świństw i zaczac biegac, intensywnie cwiczyc. Po tych naszych stymulacjach mam dosc nadprogramowych kg czas to zmienic.
Lonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Lonia tez mam taki plan w wypadku niepowodzenia. Ruch zdrowa dieta. Po zimie i lekach mam sporo na plusie. Choć wagę omijam szerokim łukiem to widzę w lustrze co się dzieje brak ruchu siedząca praca i mój wiek dodatkowo swoje robią. Az wstyd że po urodzeniu dziecka parę miesięcy ważyłam około 10 kg mniej niż teraz. Ba pół roku temu jak biegałam 4 x tydzień było bosko. Pocieszam się ze wrócę kiedyś do v tamtej wagi
-
Ania1986 wrote:Kiedys moze tak, ale nie przez najblizsze 9 miesiecy, teraz bedziesz tyc
Z moim pierworodnym przybrałam 23 kg jakoś ale chyba 4 miesiące po juz miałam - 30. Niestety strasznie wodę zbieram. Woda na szczęście szybko schodzi a karmienie wyciąga dodatkowe kg szybciej. Może tym razem byłoby podobnie
Ania tu nie zagaduj. Na wyniki czekamy -
nick nieaktualny
-
Kayaa wrote:to jest badanie prenatalne; test podwójny (papp-a i wolna podjednostka bhcg) a potem usg
A ogólnie jak się czujesz?