Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ilonka, dzięki za odpowiedź. Czyli taka loteria... Ale można sprawdzić jaki rodzaj komórek został wyprodukowany tylko na testach genetycznych, tak? Robiliście poprzednio diagnostykę komórek czy zdajecie się na naturalną selekcję? Te badania są masakrycznie drogie. Współczuję tej niepewności. Życzę powodzenia!
-
ewlinaaa85 wrote:Cometa a jak tam twoje samopoczucie kiedy idziesz na bete?
Mam betować 12dpt, ale na razie dobrze mi ze świadomością, że to jakoś na początku marca wypadnie. Nie potrzebuje wiedzieć konkretnej daty i mi proszę nie pisać. Nawet do kalendarza się chyba jeszcze nie wpiszę. Na razie cieszę się tym co mam w tej chwili.ewlinaaa85, szurusiowa, Anatolka, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ilonka, dzięki za odpowiedź. Czyli taka loteria... Ale można sprawdzić jaki rodzaj komórek został wyprodukowany tylko na testach genetycznych, tak? Robiliście poprzednio diagnostykę komórek czy zdajecie się na naturalną selekcję? Te badania są masakrycznie drogie. Współczuję tej niepewności. Życzę powodzenia!
Właśnie jeszcze nie potrafią zbadać komórek tylko zarodki, zdajemy się na loterię koszt badań to ok 8 000zł, mama nadzieję że skoro do tej pory było już zapłodnionych 13 komórek to może za trzecim razem trafimy na jedną prawidłową jeśli nie to pewnie będziemy zbierać kasę i za jakiś czas spróbujemy komercyjnie z diagnostyką, a jak parametry nasienia się utrzymają to jeszcze wcześniej pomyślimy o inseminacji. Trzymam kciuki za Twoją betęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:13
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mam betować 12dpt, ale na razie dobrze mi ze świadomością, że to jakoś na początku marca wypadnie. Nie potrzebuje wiedzieć konkretnej daty i mi proszę nie pisać. Nawet do kalendarza się chyba jeszcze nie wpiszę. Na razie cieszę się tym co mam w tej chwili.
Ja tym razem chyba też będę odwlekała betę boję się kolejnej porażki
A ta świadomość że, maluch jednak jest w brzuchu jest pięknaComeToMeBaby, szurusiowa, Vanili lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ja sem to zaraz policzę kiedy Ci wypada 12dpt hihi
Ja tym razem chyba też będę odwlekała betę boję się kolejnej porażki
A ta świadomość że, maluch jednak jest w brzuchu jest piękna
Właśnie ta świadomość jest piękna, pierwszy raz tego doswiadczam. To niech trwaewlinaaa85, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Tylko mi nie pisz bo ja jestem wzrokowiec.
Właśnie ta świadomość jest piękna, pierwszy raz tego doswiadczam. To niech trwa
Ale miej na uwadze to że, i tak się tu wszystkie będziemy dopominać o informacje hihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:33
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Och a miałam ogromną nadzieję że, jednak się uda
Aniu przytulam mocno
3maj się! -
Przykro mi Ania
Mnie możesz Cometa wypisac z kalendarza, bo na wizytę nie jedziemy i do ivf niestety nie podejdę. Plan nie wypalił i nie mamy kasy na komercje Będziemy czekać na cud naturalny, który nigdy nie nastąpi
Będę Was podczytywac i kibicować. Niestety mi nie było to dane żeby chociaż spróbować -
nick nieaktualnyvioris wrote:Przykro mi Ania
Mnie możesz Cometa wypisac z kalendarza, bo na wizytę nie jedziemy i do ivf niestety nie podejdę. Plan nie wypalił i nie mamy kasy na komercje Będziemy czekać na cud naturalny, który nigdy nie nastąpi
Będę Was podczytywac i kibicować. Niestety mi nie było to dane żeby chociaż spróbować
Dzień zaczął się dobrymi informacjami a kończy się takimi złymi