Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
19ilonka87 wrote:Lonia u mnie zgodził się na dwa zarodki przy II procedurze myślę że przy III nie będzie z tym problemu daj znać jaki masz plam na III procedurę powodzenia
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Lonia czyli w 2 cyklu przerwy masz jechac? To tak samo jak ja
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLonia, kazał mi przyjechać gdzieś w połowie 2 cyklu a nawet ok 20 dnia, tyle że ja histero i scratching będę robić na początku tego drugiego cyklu czyli gdzieś końcem marca początkiem kwietnia ale u siebie nie w artvimedzie. Żadnego planu jeszcze nie mam, sama wyszłam z inicjatywą brania anty aby się wyciszyć i brania dhea, koenzymu to dostałam pozwolenie na branie i tyle. Pewnie na tej wizycie będzie obmyslony plan działania a jak mi też zaproponuje na niej histero i scratching to ja już będę po aby nie opozniac. A Tobie wstępnie zarysowal plan czy też na wizycie dopiero?
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Lonia, kazał mi przyjechać gdzieś w połowie 2 cyklu a nawet ok 20 dnia, tyle że ja histero i scratching będę robić na początku tego drugiego cyklu czyli gdzieś końcem marca początkiem kwietnia ale u siebie nie w artvimedzie. Żadnego planu jeszcze nie mam, sama wyszłam z inicjatywą brania anty aby się wyciszyć i brania dhea, koenzymu to dostałam pozwolenie na branie i tyle. Pewnie na tej wizycie będzie obmyslony plan działania a jak mi też zaproponuje na niej histero i scratching to ja już będę po aby nie opozniac. A Tobie wstępnie zarysowal plan czy też na wizycie dopiero?
-
nick nieaktualnyJa mu wysmarowalam smsa na temat planu działania i na co mogę liczyć przy drugim podejściu. Wymieniłam na czym by mi bardzo zależało czyli na wlewie, ah na żywym zarodku i kleju pojeczalam mu trochę ze to nasze 2 a za razem ostatnie podejście i ze bardzo mi zależy na zmaksymalizowaniu szansy. Wspomniałam o zrobieniu histero i scratchingu u mnie we Wrocławiu na początku 2 cyklu przerwy. Zobaczymy co odpisze
Torunianka, ComeToMeBaby, Lonia, pabelka88, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Hey dziewczyny, tak was podczytuje i nie kumam czemu macie miec histetoskopie?
To jest przecież sprawdzenie droznosci jajowodu - to jakie to ma działanie, wpływ na zaplodnienie?
Jak ja mialam hsg to gin zakazal nam starań w tym cyklu... wiec tym bardziej mnie to dziwi ze tyle inwazyjnych zabiegów macie mieć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Torunianka kochana ile cykli musiałaś czekać do rozpoczęcia nowej stymulacji?
Lonia na fb dziewczyny piszą ze czeka się 3 cykle to kurde jak to u nas 2 wyszł?
Czyli 3 miesiączki ale 2 miesiące.ewa84 lubi tę wiadomość
-
Lonia wrote:Ile masz lat, że się zgodził? dziś przeczytałam odpowiedź,że mam się umówić na wizytę w kwietniu żeby ustalić plan działania i proponuje histeroskopie ze scratchingiem. Mam bardzo złe wspomnienia po histeroskopii sierpniowej, mimo pełnej narkozy strasznie się wycierpiałam ale to przez rozległe biopsje.
-
nick nieaktualnyMi Chrostek odpisał ze mam przyjechać na wizytę to ustalimy plan działania,oraz kiedy mam histeroskopie zrobić u siebie we Wrocławiu. A więc chciał niechcial jak okres przyjdzie to umowie się gdzieś w połowie tego cyklu na wizytę.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Hej, wracamy z krk... Punkcja w piatek o 9:-)
Torunianka, pabelka88, Lola79, ewlinaaa85, ewa84, ComeToMeBaby, Fiona12, Suomi lubią tę wiadomość
-
migot_ka wrote:Hej, wracamy z krk... Punkcja w piatek o 9:-)
migot_ka, Torunianka, ewlinaaa85, ewa84, ComeToMeBaby, Fiona12, Suomi, Anatolka lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Histeroskopia to HSC a nie HSG
Ania1986, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny