Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czym sobie zasłużyłyśmy na taki los co złego w życiu zrobiłyśmy że, mamy tak pod górkę. Wyć się chce jak się widzi co niektórych ludzi dookoła, znam kobietę która ma piątkę dzieci z tego dwójka już odebrana i która chodzi i mówi że, ona nie musi pracować, na nią dzieci zarabiają a dzieci no cóż serce się smuci jak się patrzy na te zaniedbane borajstwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCometa bo tak przewijam te strony i przewijam i nie mogę się dokopać Ty zaczynałaś brać tabsy od 2dc? I to był tylko estrofem czy coś jeszcze?
Bo tak sobie myślę że, jakby się nie udało tym razem to czy nie lepiej spróbować na sztucznym cyklu pytanie tylko co Chruścik na to powie hyh decyzja i tak pewnie należy do niego. -
Podziwiam ją, że przyszła na forum podzielić się tą informacją z tak na prawdę obcymi babami
Ja po usg. Musiałam dokupić jeszcze menopuru na 2 dni i w sobotę o 8.30 usg i decyzja o punkcji.
Fiona, potwierdzam to co Ci radziła migotka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 13:06
migot_ka, ComeToMeBaby, Torunianka, Fiona12, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Cometa bo tak przewijam te strony i przewijam i nie mogę się dokopać Ty zaczynałaś brać tabsy od 2dc? I to był tylko estrofem czy coś jeszcze?
Bo tak sobie myślę że, jakby się nie udało tym razem to czy nie lepiej spróbować na sztucznym cyklu pytanie tylko co Chruścik na to powie hyh decyzja i tak pewnie należy do niego.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Oj smutne wiadomości. Cholernie przykre niespodzianki potrafi płatac los
Dziewczyny ja zaczynam rozważać rezygnację. Może faktycznie nie ma co na siłę oszukiwać natury. Bo jak widać czasem i tak przechytrza medycynę i lekarzy dając ludziom kopa w dooope w najmniej spodziewanym momencie
Kayaa trzymaj się dzielnie. Czas leczy rany kochana. Jesteśmy z Tobą myślami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 18:46
-
ewa84 wrote:Lola: kolejna szansa na ivf w rządowce może się nie pojawić przemysl to dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Wiem... dziś wspólnie podejmiemy decyzję. Plan był taki że próbujemy 3 x. 2 finansowane. 1 komercyjnie. Może podejdziemy jeszcze ten raz, ale na 3 się na bank nie zdecyduje. Tym bardziej że szanse z każdą próba maleją. .