X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa mój Boże tak strasznie mi przykro :( nie wiem co powiedzieć aż się płakać chce.
    Trzymaj się kochana :(

• vioris Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa bardzo mi przykro :( To jest niemożliwe co się ciągle dzieje. Tyle czekamy na te nasze dzieci i takie tragedie się dzieją :( A patologia rodzi dziecko za dzieckiem :(

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayla kochana tule Cię mocno! :(

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się spłakałam, tym bardziej jak zobaczyłam że Kayaa jeszcze konto usunęła.
    Rozumiem. Przykro mi.

<3

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszne :( Kaya tak mi przykro :(
    To niesprawiedliwe że ktoś kto tak długo walczy później musi coś takiego przechodzić, a jak pisze vioris patologia do lekarzy nie chodzi, pije nie je i robi co zechce a zdrowe dzieci rodzi...
    Nie mogę tego ogarnąć :(

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czym sobie zasłużyłyśmy na taki los :( co złego w życiu zrobiłyśmy że, mamy tak pod górkę. Wyć się chce jak się widzi co niektórych ludzi dookoła, znam kobietę która ma piątkę dzieci z tego dwójka już odebrana i która chodzi i mówi że, ona nie musi pracować, na nią dzieci zarabiają :( a dzieci no cóż serce się smuci jak się patrzy na te zaniedbane borajstwa :(

• vioris Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaa to jest straszne co piszesz :( Ale ja też widzę wokół mnie takie patologie i pełno dzieci a teraz będzie coraz więcej, bo 500 na dziecko dostaną to będą się mnożyć na potęgę :(

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayla ma jeszcze mrozaki z tego co pamiętam nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cometa bo tak przewijam te strony i przewijam i nie mogę się dokopać :) Ty zaczynałaś brać tabsy od 2dc? I to był tylko estrofem czy coś jeszcze?
    Bo tak sobie myślę że, jakby się nie udało tym razem to czy nie lepiej spróbować na sztucznym cyklu pytanie tylko co Chruścik na to powie hyh decyzja i tak pewnie należy do niego.

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :/ Podziwiam ją, że przyszła na forum podzielić się tą informacją z tak na prawdę obcymi babami :/
    Ja po usg. Musiałam dokupić jeszcze menopuru na 2 dni i w sobotę o 8.30 usg i decyzja o punkcji.
    Fiona, potwierdzam to co Ci radziła migotka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 13:06

migot_ka, ComeToMeBaby, Torunianka, Fiona12, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaya... :'(

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Bydgoszczanka Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Kaya tak mi przykro... Życie jest kurw* niesprawiedliwe :-( Brak mi słów.

hchy3e3kh4wwmhxc.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa, bardzo współczuję i strasznie mi przykro :(

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Cometa bo tak przewijam te strony i przewijam i nie mogę się dokopać :) Ty zaczynałaś brać tabsy od 2dc? I to był tylko estrofem czy coś jeszcze?
    Bo tak sobie myślę że, jakby się nie udało tym razem to czy nie lepiej spróbować na sztucznym cyklu pytanie tylko co Chruścik na to powie hyh decyzja i tak pewnie należy do niego.
    tak, od 2dc, tylko estrofem. w stopniowanych dawkach, bo po 4 dniach brania miałam większą dawkę zapisaną i dopiero wtedy w 10 lub 11dc na usg.

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa :( :(
    Nie poddawaj się, trzeba walczyć dalej :( ja przeszłam to dwa razy :(

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj :( smutne wiadomości. Cholernie przykre niespodzianki potrafi płatac los :(

Dziewczyny ja zaczynam rozważać rezygnację. Może faktycznie nie ma co na siłę oszukiwać natury. Bo jak widać czasem i tak przechytrza medycynę i lekarzy dając ludziom kopa w dooope w najmniej spodziewanym momencie :(

Kayaa trzymaj się dzielnie. Czas leczy rany kochana. Jesteśmy z Tobą myślami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 18:46

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola: kolejna szansa na ivf w rządowce może się nie pojawić :( przemysl to dobrze

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Lola: kolejna szansa na ivf w rządowce może się nie pojawić :( przemysl to dobrze
    Wiem... dziś wspólnie podejmiemy decyzję. Plan był taki że próbujemy 3 x. 2 finansowane. 1 komercyjnie. Może podejdziemy jeszcze ten raz, ale na 3 się na bank nie zdecyduje. Tym bardziej że szanse z każdą próba maleją. .

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa bardzo mi przykro, współczuję :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Wiem... dziś wspólnie podejmiemy decyzję. Plan był taki że próbujemy 3 x. 2 finansowane. 1 komercyjnie. Może podejdziemy jeszcze ten raz, ale na 3 się na bank nie zdecyduje. Tym bardziej że szanse z każdą próba maleją. .
    Lola nie poddawaj się tak łatwo. Tak jak Ewa pisze drugiej szansy już możesz nie mieć w rządówce.

‹‹ 381 382 383 384 385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ