Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Torunianka wrote:Ja już zakuta i czekam na swoją kolej Ale nerwy
Mam nadzieję, że dadzą Ci przeciwwymiotne tym razem && a jak nie będą chcieli mimo próśb, a źle się poczujesz to obrzygaj im wszystko dokładnie, żeby nauczkę mieli, że pacjentek powinni słuchać na przyszłośćewlinaaa85, ComeToMeBaby, ewa84, pabelka88, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, powodzenia na dziś
Cometa ja też miałam po transferze, ale po USG u Chruścika dostałam ostatni wypis, zawsze mogą tam Ci wpisać, tylko przypilnuj i poczytaj papierek zanim wyjdziesz. Ja z tym ostatnim wypisem zgłaszałam się potem u swojego gina prowadzącego.ComeToMeBaby, Torunianka, Fiona12 lubią tę wiadomość
-
No w koncu dzwonili z kliniki.W 6 dobie zamrozili nasze 2 pozostałe zarodki w stadium blastocysty 322 i 422.Cieszymy się!
Anatolka, ewlinaaa85, szurusiowa, Bydgoszczanka, ComeToMeBaby, Suomi, Torunianka, Fiona12, migot_ka, Lola79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:Powodzenia dziewczyny!
Ja dziś po nieprzespanej nocy
Nawet już nie wiem co mnie bolało czy jelita, jajniki czy jeszcze coś innego :p
p.s. fajne są te opisy na suwaku -
ewa84 wrote:Torunianka mam nadzieje ze lepiej zniesiesz dzisiejsza punkcje
Kometa: chyba Ty jedna nie mialas takiej informalcji, moze wlasnie ze wzgledu na crio pomineli
tak czy inaczej poproszę o informację o komórkach i metodzie zapłodnienia. -
Julita76 wrote:Dziewczyny, powodzenia na dziś
Cometa ja też miałam po transferze, ale po USG u Chruścika dostałam ostatni wypis, zawsze mogą tam Ci wpisać, tylko przypilnuj i poczytaj papierek zanim wyjdziesz. Ja z tym ostatnim wypisem zgłaszałam się potem u swojego gina prowadzącego.szurusiowa lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:bidoku ty, nospa nie działała? co bierzesz przeciwbólowego?
p.s. fajne są te opisy na suwaku
biore no-spe tylko i magnez.
No-spe biore jak cos boli, a magnez dodatkowo do pregna plus biore raz lub dwa razy dziennie - przeciwskurczowo.
Na nic innego nie mam pozwolenia, lekarze przestrzegali zeby przypadkiem paracetamolu nie brac (chyba ze bede goraczkowac ale to po konsultacji z lekarzem)
Generalnie nie byl to jakis mocny bol tylko taki ucisk i przewracalo mi sie w zoladku - jelita chyba szaleja bo po wizycie w wc jestem jak nowa:P
Tak tez mi sie podobaja te opisy Jutro nowy heh, chcoiaz zawsze u Julity i Vanili przeczytam wczesniej:)szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nooo, tylko ja na serduszkowe się tam nie wybieram, zrobię u siebie. W kwietniu jesteśmy w Krakowie przy okazji imprezy rodzinnej, wtedy moglibyśmy się tam pojawić, ale może to nie będzie konieczne, może prześle mi mailem taką informację. No, zobaczymy. Na razie nie ma co wybiegać w przyszłość, czekam na betę. Jeszcze godzina.
czekam i ja z niecierpliwościąComeToMeBaby lubi tę wiadomość