Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa, prg to czeka Cię znacznie dłużej - póki łożysko nie przejmie jego produkcji.
Co dwa tygodnie nowe odcinki:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,v/slodki-ciezar-tydzien-1-3,1455909.html
Miło się ogląda Nawet mój mąż spojrzałComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Kometa: lekarz prowadzacy jak powiesz ze po ivf to bedzie wiedzial co robic i jakie dawki zlecac
a Ty co dostajesz poza progesteronem jeszcze?
Jeszcze estrofem.Anatolka lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Kometa, prg to czeka Cię znacznie dłużej - póki łożysko nie przejmie jego produkcji.
Co dwa tygodnie nowe odcinki:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,v/slodki-ciezar-tydzien-1-3,1455909.html
Miło się ogląda Nawet mój mąż spojrzał
aaaa, jeszcze filmik- takie rzeczy w tv śniadaniowej?
no i w pierwszym odcinku dali ciała, bo nie pokazali seksu na szkle. fuszerka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 13:13
Anatolka lubi tę wiadomość
-
Kometa, póki nie plamisz to nie ma co się stresować progesteronem jaki by nie wyszedł z krwi
Nie wiem, do którego tc doszły filmiki, ale bardzo fajna położna tam występuje
Ja plastry z estradiolem kleilam dość długo stopniowo zmniejszając (cielam Systen50 na pół i kleilam co drugi dzień połówkę po serduszku) a skończyłam jakoś przed końcem pierwszego trymestru.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Kometa, póki nie plamisz to nie ma co się stresować progesteronem jaki by nie wyszedł z krwi
Nie wiem, do którego tc doszły filmiki, ale bardzo fajna położna tam występuje
Ja plastry z estradiolem kleilam dość długo stopniowo zmniejszając (cielam Systen50 na pół i kleilam co drugi dzień połówkę po serduszku) a skończyłam jakoś przed końcem pierwszego trymestru.
no to dobrze, nie będę się przejmować. chyba ze wyjdzie jakieś dno i wodorosty
ja mam przepisane tabletki, to chyba nie będziemy zmieniać i eksperymentować z plastrami.
a ja myślałam, ze ten filmik jest pierwszy pilotażowy, a to już jest ich więcej? to sobie zobaczę może. -
szurusiowa wrote:Pytanko małe mam. Po punkcji jest jeszcze rozmowa z chruscikiem i jakieś recepty czy coś?
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa ja się czuję bardzo dobrze, ale też początki ciąży nie dały mi tak w kość jak Tobie i Vanili. Jedynie nie jestem już taka zmęczona wieczorem wkleje zdjęcie brzucha...rośnie, rośnie, a że to moja kolejna ciąża to szybko się pojawił plus jest taki że odwraca uwagę od boczków
szurusiowa, ComeToMeBaby, Vanili, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Cometa gratuluję pięknego przyrostu!!! Torunianka kurczę zaglądałam szukałam i nie byłam pewna która to Ty jesteś bo były 3 punkcie i z tego wszystkiego to podejrzewam ze byłaś ta dziewczyną która wyszła jako ostatnia A my właśnie wchodziliśmy do Chruscika. Zgadza się? Ja miałam jasnozielona bluzkę i blad włosy. A U nas usg ok więc Doktorek rozpisal leki najpierw gonopeptyl A potem menopur.
szurusiowa, ewa84, pabelka88, ComeToMeBaby, Suomi, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Ja was chyba muszę nauczyć Jeśli terminy i godziny wizyt sugerują, że spotkacie kogoś z forum w poczekalni to wchodzicie na foruma i piszecie: jestem już w poczekalni. siedzę koło wejścia/ za zakrętem/ gdzieś tam, mam na sobie to to i to / mam włosy takie i takie. SZUKAJ MNIE
uwaga praktyczna: NIE piszemy tego po powrocie do domu...szurusiowa, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Fiona, czyli długi protokół.
A jak twoje TSH, spadło? To kiedy zaczynacie? W planach będą antyki czy nie?
i ołówek w to oko z awatara wysyłam za "bląd" włosyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 17:27
Lonia, Fiona12 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj dzień dobrych wiadomości
Kometa cuuuuuuuuudownie!!! Piękny przyrost!!!
Do nas dzwonili z kliniki i...mamy 2 mrożaczkiszurusiowa, Lonia, ComeToMeBaby, Fiona12, pabelka88, ewlinaaa85, Saramago, Suomi, Torunianka lubią tę wiadomość