Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina, testy kłamią Niby wyczuwają betę od 10 lub 25 u/ml, a tak naprawdę przy dużo wyższym stężeniu ledwo widać drugą kreskę. U komety też tak było - beta ponad 300, a kreska słaba. Przecież przy takim stężeniu powinno rozsadzić test
A więc nooo - nadzieja jest
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:No tak:p jak on wyszedł to musiała być beta trzycyfrowa
Eee pomylilam z quick ale ten też faktycznie słaby jak na taką wysoka betę
Edit: haha a nie sorry hahah właśnie wygrzebałam z kosza ja robiłam check&go z rossmana nie wiem czemu mi ten quik w głowie siedziałWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 09:47
-
A bo te nazwy wszystkie jakieś dziwne i podobne
Mi najszybciej wyszedł facelle rossmannowski ale nie strumieniowy ale moja sis np robiła testy i nic apposzła do gin a on pęcherzyk widział to już jakiś kosmosWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 09:58
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Kometa co ty za test robiłaś?
przy Pinku mój test z drugą bladą kreską a beta 846 trzymam kciukiewlinaaa85, Suomi lubią tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kometa: generalnie super:) zamówiłam drugi, dotychczas przy małym b nie używałam bo wiadomo :p
Na noc zdejmuje bo bez też dobrze się czuję - jakbym silikony miała :p
Wczoraj mnie za to bolały bardzo po dłuższej prZerwie ale przy zwykły po godzinie czy dwóch jak zdejmuje to koszmar przeżywam mimo że zmieniłam na 80cComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy testowała może któraś z Was picie wina i orzechy na wzrost endometrium? Ja mam bardzo cienkie i myślę o tym, że jesli beta pokaże niepowodzenie to zaczynam codziennie popijać czerwone wino. Kiepsko by było gdybym popadła w alkoholizm a endometrium nie drgnie
-
MonaLizzza wrote:Dziewczyny czy testowała może któraś z Was picie wina i orzechy na wzrost endometrium? Ja mam bardzo cienkie i myślę o tym, że jesli beta pokaże niepowodzenie to zaczynam codziennie popijać czerwone wino. Kiepsko by było gdybym popadła w alkoholizm a endometrium nie drgnie
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość