Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina ale masz stres dodatkowy:/
Ja jak robie jakies badanie na ktorym mi zalezy to biore na cito, wtedy jak zawala mam prawo rzadac reklamacji, bo tak jesli maja np czas oczekiwania 1 dzien to moga sie wykrecic tym ze weekend i dlatego wynik w poniedziałek. Noi robie tylko w labach ktore sa czynne 7dni w tyg 24 h, abym mogla ich ewentualnie dreczyc telefonami -
ComeToMeBaby wrote:Ja. Plus wit e. Niewiele drgnęło, ale drgnęło. I zmiana sposobu aplikacji estrofemu. Nie wiem co pomogło, chyba wszystko razem. Choć szału nie było to udało się przekroczyć magiczny centymetr i dostaliśmy zielone światło na transfer.
No to warto spróbować
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Julita coś nam tu obiecała...
Obiecałam i nadrabiam trochę późno, wiem...ale na telefonie nie lubię wchodzić do neta, dlatego bywam tu teraz rzadziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 17:01
ewlinaaa85, migot_ka, szurusiowa, Torunianka, pabelka88, Ania1986, Lonia, Lola79, ewa84, ComeToMeBaby, Suomi, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Vioris, czytałam chyba na ivf, że dr. Mercik z GC bez problemu wypisuje skierowanie na histeroskopię na NFZ jeśli się poprosi, może spróbuj....
-
ewa84 wrote:Julita super
Ja teraz legginsy ciążowe sobie zamówiłam i rajtki
Top secret ma online często dobre promocje i tanie sukienki typu oversize
Super rajtki dla brzuszków ma gatta miałam też z Adriana, ale do pięt gatcie nie dorastają...ewa84 lubi tę wiadomość
-
Sukienki, część spokojnie dla brzuszków (trapezowe, dzwonki). Ja nie kupowałam, bo leżę od miesiąca i nigdzie nie wylaze, ale moja brzuszkowa koleżanka kupowala
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=124264&us_id=22733898Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 21:09