Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ewelina, jak - dzwoniłaś?
Uważam że możesz się domagać zwrotu części kasy za niedotrzymanie terminu. I jeszcze zadośćuczynienie za stresy. Swoje i koleżanek z forum
Smolę to już bo do głowy dostanę idę na film jutro z rana sprawdzę ale znając moje szczęście to nadal go nie będzie. W poniedziałek będę baaardzo niemiła jak tam pojadę -
Ewelina trzymam kciuki
My dziś zaczynamy suplementacje przez 2 podejściem. Ja koenzym q10, DHEA Eliota, wir mr. D forte nadal i kwas foliowy. Mój NM Profertil.
Kurcze czytałam ze DHEA u facetów tez działa cuda. Tylko przy nadczynności tarczycy chyba bez konsultacji z lekarzem nie ma sensu na własną rękę brać. W końcu to hormon
a ja bo mega dawce tego hormonu po 2 miesiącach kuracji młodsza będę i jakieś 10 latComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Ewelina, trzymam kciuki! Może jeszcze wstawią. Ja ostatnio miałam taką akcję z diagnostyką. Specjalnie jechałam w czwartek wieczorem robić chlamydię z krwi i mi obiecali że wynik będzie w piątek, a był w poniedziałek wieczorem (wizytę wtedy miałam na 10 i bałam się, że mnie bez tego nie zakwalifikują ). Powiedzieli że żadnej reklamacji nie przyjmują, bo na stronie napisane, że na wyniki 1-2 dni robocze się czeka, a co mi powiedzieli w punkcie pobrań to tylko prawdopodobieństwo
Ja czekam na okres, ma przyjść jutro lub w poniedziałek i zaczynam się kłuć. Im bliżej tego to mam jakieś coraz większe obawy... Albo to PMS po prostu.ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja dziś 2 dzień z rzędu mam gości...staram się nie forsować,ale mało leżę i odpoczywam...martwię się że przedobrzę...ehhh.dziś już drugi raz brzuch boli jak na @...boję się tej daty!
-
Ewelina, pewnie wynik bety jest tak duży, że nie mogą zliczyć
Trzymam mocno kciuki!!!Anatolka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Hmmm...wchodzę a tu nic...gdzie ta wysoka beta się ukryła???
-
nick nieaktualnymigot_ka wrote:Hmmm...wchodzę a tu nic...gdzie ta wysoka beta się ukryła???
Zrobiłam za to sikańca i też nic także na bete to nawet nie ma co liczyć. Dziś 10dpt więc jakiś bladziuch już powinien wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 08:39
-
E tam sikaniec oszukaniec!
Czekamy dalej na betę, ale napięcie stwarzają...zapomnieli o Tobie czy co??ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
migot_ka wrote:E tam sikaniec oszukaniec!
Czekamy dalej na betę, ale napięcie stwarzają...zapomnieli o Tobie czy co??
Zaciskam potrójne kciukiewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No Ewelina, to czekamy dalej.
Rozumiem że pójdziesz i zrobisz awanturę? Ile oni tam mają zapisane że trzeba czekać na wyniki? Bo jak jeden dzień to przegięli pałę.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość