Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też wolę forum, bo na fejsa nie bardzo mogę wchodzić w pracy No i forum o wiele lepiej się czyta.
Ja byłam wczoraj na USG, bo dalej mam krwawienie po przerwaniu stymulacji, ale doktorka mówi, że nic złego nie widzi, tzn. żadnych torbieli ani hiperki, więc chyba jest ok, a krwawienie to podobno z odstawienia hormonów. Trochę to dziwne, bo nigdy nie miałam nawet plamienia owulacyjnego, a tu takie coś, no ale organizm pewnie nie wie co się dzieje, jak go nafaszerowali hormonami.
Ewa, jak Twoje małe kobietki się miewają? Wszystko ok?
-
Dziewczyny, ostatnio zrobiłam listę zamówienia do apteki. Jest na filotelowej stronie na wątku ciężarówki iui i ivf. Najdalej kilka stron wstecz. Może Wam też się przyda, jak nie teraz to później zanim zniknie w otchłani tysiąca stron
ewa84, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOvuFriend powinno wprowadzić okienko w którym możemy wpisać stronę na forum do której chcemy się przekierować - dobijające jest szukanie strony na której zawarta jest informacja której potrzebuję i tak jadę i jadę i dopiero luty hyhy
Rozmawiałam dziś z Chruścikiem nie muszę jechać do niego na scratching za tydzień ponieważ będę miała w czwartek histeroskopie u mnie i Dr kazał ją zrobić od razu ze scratchingiem. Kolejny transfer planowany na kwiecień będę miała na cyklu sztucznym od 2dc mam brać estrofem 2x1 tbl przez cztery dni potem 3x1 tbl w 10-11dc mam zrobić monitoring i napisać ile wynosi moje endo
A teraz idę do fryzjera ściachać moje dłuuuugie włosyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 12:38
szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:OvuFriend powinno wprowadzić okienko w którym możemy wpisać stronę na forum do której chcemy się przekierować - dobijające jest szukanie strony na której zawarta jest informacja której potrzebuję i tak jadę i jadę i dopiero luty hyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 12:46
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem po usg w poradnii fala zwrotna się cofnela i przepływy dobre u obu maluszków czyli obraz usg prawidłowy jeden maluch odpowiada 14t3d a drugi 15t nadal wstępnie dziewczynki
ewlinaaa85, szurusiowa, Anatolka, Lola79, Ania1986, pabelka88, Fiona12, Julita76, mysza89, Suomi, Bydgoszczanka, ComeToMeBaby, vioris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suomi: mąż ma wybrać
Czeka aż doktor potwierdzi płeć :p mam nadzieję że do porodu zdąży :p
Narazie znajomi jakieś swoje sugestie wyrażali z których oboje zaakceptowalismy Alicja i Amelka ale jak bedzie kto wie
Mi się podobają Lena, Hania, Pola ale są w rodzinie i u bliskich znajomych wszystkie
-
Ja jutro ide na pierwsze podglądanie.
Którego dnia stymulacji miałyście punkcję?
Boję sie że wypadnie w Święta, nie wiem co wtedy...3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
Koło 15 mam być.
Musze wyjechać wcześniej.
Ostatnio nie wiedziałam że droga jest zamknięta, kluczyłam i ledwo zdążyłam na czas3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Suomi: mąż ma wybrać
Czeka aż doktor potwierdzi płeć :p mam nadzieję że do porodu zdąży :p
Narazie znajomi jakieś swoje sugestie wyrażali z których oboje zaakceptowalismy Alicja i Amelka ale jak bedzie kto wie
Mi się podobają Lena, Hania, Pola ale są w rodzinie i u bliskich znajomych wszystkie
Ewa skróciłam tylko włosy albo aż bo miałam dość długie włosy prawie do pasa a teraz mam do ramionewa84 lubi tę wiadomość
-
Kaczorek wrote:Ja jutro ide na pierwsze podglądanie.
Którego dnia stymulacji miałyście punkcję?
Boję sie że wypadnie w Święta, nie wiem co wtedy...ewa84, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość