Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMigotka od crinone to chyba nie bo już nie bierzesz tego od jakiego czasu? Gdyby to było od tego to byś pewnie od razu dostała może jak nie przejdzie to wybierz się jutro do lekarza wiem że to sobota ale w szpitalach przyjmują jak w przychodni w wekendy i świeta
migot_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:No to się porobiło, oby doktorek szybko do zdrowia wrócił!
No i żeby jakieś zastępstwo ogarnąć się udało.
Ania: zaproponowano Ci jakiś nowy termin wizyty?
Ewelina: wróciłas do poprzedniej pracy czy coś nowego? Zadowolona jesteś?
Szurusiowa: jak samopoczucie? Kiedy testujesz?
Pabelka: wizyta serduszkowa już umowiona?
Julita: jak wizyta u gin?
Kometa: super że już w domu masz dla męża zdjęcie maluszka?
Doktorek ma byc od poniedziałku juz w klinice normalnie niby.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:albothyl i vagisan czopki oraz masc clotrimazolum
-
Ania1986 wrote:albothyl i vagisan czopki oraz masc clotrimazolum
Dokładnie, miałam pisać o clotrimazolu - trzeba go trzymać w lodówce a daje ogromna ulgę.
Można go stosować również w ciąży
Aaaa i jeszcze można robić nasiadowki z kory dębu, ma właściwości odrażające i ściągające.migot_ka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!
-
nick nieaktualny
-
Ewelina no już nie jest fajnie z tymi zastrzykami, ale jeśli mają pomoc to warto się przemeczyc
Generalnie mam problemy w nocy ze snem bo brzuch mnie pobolewa i kręgosłup, wyczytałam że najlepiej spać na lewym boku więc zamierzam to praktykować a za jakiś czas to chyba będę na siedząco spała :p poza tym jest ok nie mogę narzekać. -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Fiona jak tam?
Vanili, szurusiowa, ComeToMeBaby, Ania1986, pabelka88, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Ja zaczęłam dzisiaj ten Menopur.
Zapomniałam że jak jest zimny to wstrzykiwanie bardzo mnie boli
Auccc3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
ewa84 wrote:Ewelina no już nie jest fajnie z tymi zastrzykami, ale jeśli mają pomoc to warto się przemeczyc
Generalnie mam problemy w nocy ze snem bo brzuch mnie pobolewa i kręgosłup, wyczytałam że najlepiej spać na lewym boku więc zamierzam to praktykować a za jakiś czas to chyba będę na siedząco spała :p poza tym jest ok nie mogę narzekać.
Moja miłość polecam. Nawet mąż mi podkrada jak wstanę na chwilę
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-poszewka-u-i6001648937.htmlVanili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesli ktoras z Was chętna(miło bedzie jak wiekszosc bedzie chciała)to na Facebook powstała grupa dla naszego watku, grupa puki co zamknieta aby kazda mogla sie dodac jak juz wszystkie chetne sie zbiora to zrobimy grupe tajna aby nikt spoza grona nie wiedział o tym ze taka grupa istnieje i co w niej piszemy.
https://www.facebook.com/groups/1522681328039111/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 16:17
-
ewa84 wrote:No to się porobiło, oby doktorek szybko do zdrowia wrócił!
No i żeby jakieś zastępstwo ogarnąć się udało.
Ania: zaproponowano Ci jakiś nowy termin wizyty?
Ewelina: wróciłas do poprzedniej pracy czy coś nowego? Zadowolona jesteś?
Szurusiowa: jak samopoczucie? Kiedy testujesz?
Pabelka: wizyta serduszkowa już umowiona?
Julita: jak wizyta u gin?
Kometa: super że już w domu masz dla męża zdjęcie maluszka? -
ewa84 wrote:
Dzięki Anatolka chyba sobie taką sprawie:)
Polecam. Nie wyobrażam sobie spania już bez niej. Nie żałuję ani złotówki. Co więcej jest lepsza niż te w kształcie C, bo jak w nocy się chcesz przekręcić to po prostu to robisz i masz przytulaka z drugiej strony i nie ma całej tej operacji z przekladaniem poduszki na drugą stronę