Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Julita76 wrote:Ja już po wizycie u gina, moja kruszyna waży już 201 gram dzisiaj była wyjątkowo spokojna, doktor potwierdził że to córcia ale musiał się trochę ukombinować, bo mówi że wstydliwa i nie chce pokazywać co ma między nóżkami ale skoro to dziewczynka to i bardzo dobrze że wstydliwa
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:O, widzę że ktoś tu porządku pilnuje bardzo dobrze
Też mnie ciekawi co u was dziewczyny
Cometa gratuluje serduszka pewnie to piekne uczucie, mam nadzieje ze tez kiedys tego doswiadcze!
Julita gratuluje córeczki! Zojek ostatnio bardzo duzo sie pojawia a wiec zaraz zginie jego oryginalnośćComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
No, powiem wam, że badanie było bardzo stresowe, bo to było "być albo nie być", serduszko docenilam w pełni radości dopiero jak stres opadł. Świadomość, że bije w tobie takie maleńkie serduszko... eh No niech walczy dalej.
I wy też się nie poddawajcie, to jest piękne, doczekacie się swoichvioris lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No, powiem wam, że badanie było bardzo stresowe, bo to było "być albo nie być", serduszko docenilam w pełni radości dopiero jak stres opadł. Świadomość, że bije w tobie takie maleńkie serduszko... eh No niech walczy dalej
A powiedzieli Ci, żebyś nie glaskala brzucha? Nie wolno jak się ma jakieś "atrakcje", bo macica odpowiada na to skurczami. Możesz sobie położyć rękę trzymać ewentualnie ale nie głaskać. Jak śniadanko?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:ja juz mam liste pytan i "wymagań" a co ostatnia procedura to chyba moge po wymagac;) dzis sie kontatkowałam z doktorkiem w sprawie tych plamien i w razie czego jakby mi sie @ rozkreciła podczas brania anty co mam zrobic. W piatek pewnie wymieni mi ten nieszczesny owulastan na cos mocniejszego bo nawet pobzykac sie nie mozna przez te cholerne plamienia!
Cometa gratuluje serduszka pewnie to piekne uczucie, mam nadzieje ze tez kiedys tego doswiadcze!
Julita gratuluje córeczki! Zojek ostatnio bardzo duzo sie pojawia a wiec zaraz zginie jego oryginalność -
Anatolka wrote:A powiedzieli Ci, żebyś nie glaskala brzucha? Nie wolno jak się ma jakieś "atrakcje", bo macica odpowiada na to skurczami. Możesz sobie położyć rękę trzymać ewentualnie ale nie głaskać. Jak śniadanko?
Śniadanie... Hmm... Jeszcze czekamy. Kurdę, już głodna jestem, podjadam swoje zapasyAnatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzurusiowa jak samopoczucie??? Mam nadzieję że, Twój M nie zablokował Ci interneta hyhy
A ja jestem męczydupa naszego Doktorka napisałam mu właśnie mejla bo jest kilka rzeczy które mi nie dają spokoju aaaa skoro on jest naszym Dr prowadzącym do do kogo po poradę jak nie do niego hyhyhyszurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Szurusiowa jak samopoczucie??? Mam nadzieję że, Twój M nie zablokował Ci interneta hyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 17:57
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Kometa: no to bajka ja zawsze letni dostawalam podczas ostatniej wizyty. Co lekarze mówią? Wyjdziecie na weekend?
Dziś popołudniu dostałam lekkiej temperatury i kaszlę czasem. Dali mi paracetamol. Założyłam skarpetki, omotałam się kołdrą i leżę.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Plan działania następujący. Za jakieś 9 dni @. U drugi cykl odpoczynku. Kolejny kwietniowy antyki. Dostałam receptę. W kwietniu tez scratching i usg. Jak wsio będzie ok zaczynamy w maju stymulację. Dostane większą dawkę Menopur 300 j i jeszcze coś dodatkowo. Nie pamiętam nazwy. W maju mój NM ma zrobić badanie nasienia. W dniu punkcji była tragedia z nasieniem. Pojedyncze sztuki stąd prawdopodobnie niepowodzenie. Podobnie jak u Torunianki. Jeśli będzie źle to punkcja jąder konieczna.
Dodatkowo embrioglue i wlewy.
Choć powiedział ze w naszym wypadku to niewiele pomoże bo ze mną problemu nie ma. Tym bardziej że już urodziłam jedno dziecko.
Szczerze mówiąc nie bardzo wierzę juz w sens IVF w naszym przypadku. Lekarz powiedział ze jeśli 2 x nie wyjdzie to komercyjne podejście nie baw sensu. Warto przemyśleć inseminacje nasieniem dawcy. U nas to jednak nie przejdzie raczej.
W sumie chyba pogodzilan się z tym że dziecka nie będziemy mieć. Dziś nawet nie czułam żalu ani smutku. Przyjęłam do wiadomości. Do 2 procedury podejde. Bo zawsze może zdarzyć się cud. ..