Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
migot_ka wrote:Fiona napisz coś więcej...zaciekawiłaś mnie....
vioris, ewa84, 19ilonka87, ewlinaaa85, szurusiowa, Lola79, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Kometa wierzę, żeu Ciebie i maluszka wszystko ok :* Seduszko pewnie za chwilę będzie i się uspokoisz troszkę :*
Ewlinaa niestety jeśli myślisz o adopcji, to musicie zamknąć temat in vitro. Starania o biologiczne dziecko muszą być zamknięte na moment kiedy zaczynacie akcję pt "adopcja". Musicie przebooleć, przetrawić "stratę" szansy na biologiczną ciążę i dopiero po tym etapie możecie zostać zakwalifikowani. Wymagają nawet zaświadczeń od lekarza. Ale to jest dobre, bo mimo wszystko adopcja nie jest łatwa i ważne jest, żeby dziecko adoptowane nie odczuło że jest na zastąpienie dziecka biologicznego, bo nie o to w tym chodzi. Także musicie dobrze przemyśleć temat :*
Fiona ale cudownie A powiedz mi, jak to się stało że takigo maluszka dostaliście? Zwykle ciężko o tak małe dzieci. Jaka była jego historia, co stało się z jego rodziną? Czy mówicie mu o adopcji? Bardzo chętnie poczytam o tym, bo mimo że ja nie zdecydowałabym się na adopcję, to bardzo mnie ten temat interesuje i intryguje -
vioris wrote:Kometa wierzę, żeu Ciebie i maluszka wszystko ok :* Seduszko pewnie za chwilę będzie i się uspokoisz troszkę :*
Ewlinaa niestety jeśli myślisz o adopcji, to musicie zamknąć temat in vitro. Starania o biologiczne dziecko muszą być zamknięte na moment kiedy zaczynacie akcję pt "adopcja". Musicie przebooleć, przetrawić "stratę" szansy na biologiczną ciążę i dopiero po tym etapie możecie zostać zakwalifikowani. Wymagają nawet zaświadczeń od lekarza. Ale to jest dobre, bo mimo wszystko adopcja nie jest łatwa i ważne jest, żeby dziecko adoptowane nie odczuło że jest na zastąpienie dziecka biologicznego, bo nie o to w tym chodzi. Także musicie dobrze przemyśleć temat :*
Fiona ale cudownie A powiedz mi, jak to się stało że takigo maluszka dostaliście? Zwykle ciężko o tak małe dzieci. Jaka była jego historia, co stało się z jego rodziną? Czy mówicie mu o adopcji? Bardzo chętnie poczytam o tym, bo mimo że ja nie zdecydowałabym się na adopcję, to bardzo mnie ten temat interesuje i intrygujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:31
szurusiowa, vioris, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochanie! Ja mam 3 tab do końca anty i dostałam okres i nie wiem jak mam liczyć nowy cykl skoro mam 3 tabsy do końca które muszę wziąść a później 7 dni przerwy mam zrobić której powinno dopiero pojawić się krwawienie
Dodam że plamienia brązowe skąpe męczą mnie od 5 dni, jak tak dalej pójdzie to nie zrobię histero ani scrachtinguWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 22:52
-
Fiona mam pytanko jeśli można wiedzieć w jakim OA staraliście się o adopcje? Jestem ciekawa bo też jestem z podkarpacia
-
19ilonka87 wrote:Fiona mam pytanko jeśli można wiedzieć w jakim OA staraliście się o adopcje? Jestem ciekawa bo też jestem z podkarpacia
19ilonka87 lubi tę wiadomość
-
Jestem po becie, tym razem 23tys z czymś. Urosła choć bez szału. Więc wzięli mnie na usg. Na usg serduszko boszzz, jaka ulga. Od wczoraj przeżywałam stan przedzawałowy. O mało co nie poryczałam im się na fotelu. Uff. Zostaję jeszcze na obserwacji, bo nadal plamię. Ale ponoć już tego jest niewiele.
Saramago, szurusiowa, ewlinaaa85, pabelka88, Fiona12, ewa84, 19ilonka87, Vanili, satori, Lola79, Julita76, vioris lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jestem po becie, tym razem 23tys z czymś. Urosła choć bez szału. Więc wzięli mnie na usg. Na usg serduszko boszzz, jaka ulga. Od wczoraj przeżywałam stan przedzawałowy. O mało co nie poryczałam im się na fotelu. Uff. Zostaję jeszcze na obserwacji, bo nadal plamię. Ale ponoć już tego jest niewiele.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie u gina, moja kruszyna waży już 201 gram dzisiaj była wyjątkowo spokojna, doktor potwierdził że to córcia ale musiał się trochę ukombinować, bo mówi że wstydliwa i nie chce pokazywać co ma między nóżkami ale skoro to dziewczynka to i bardzo dobrze że wstydliwa
ewlinaaa85, ewa84, szurusiowa, Lola79, Vanili, pabelka88, vioris, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa: odpoczywajcie grzecznie w szpitalu średnio przyjemnie ale przynajmniej leży się grzecznie. Jeść coś tam podają, sprzątać nie trzeba, a w domu to wiadomo różnie bywa
Julita super:) duża dziewczynka już imię wybrane?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 17:37
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Kometa super!
Julita to cudnie że dziewczynka, ja marzę właśnie o córeczceComeToMeBaby lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super wieści dziewczyny. Kometa elegancko że w końcu doczekałas się serduszka
Julita pięknie! Też skrycie marzę o córce Synka tez mam 10 lat młodszego od Twojego
Przed wizytą chyba neutralnie. Bez emocji jakoś. Jutro pewnie poznam plan działania.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny