Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jestem na urlopie w szpitalu, kalendarza kciukowego na razie nie będzie, chyba że ogarnę kopiowanie. Ale czy ja wiem, czy można się przemeczać?
Zaczęłam krwawić. Z siłą jak na @. Obudziłam męża, bo drzemał, z płaczem że chyba ronię. Błyskawicznie wystartowaliśmy na izbę do szpitala. Przyjęcie, papierologia, lekarz, usg. Tu już krwawienie zmieniło się w plamienie. Zarodek siedzi grzecznie w macicy. Serduszka nie ma. Lekarz mówił, że być może to za wcześnie i nie widać jeszcze. No ale nie wiadomo. Żeby sprawdzić co się dzieje będą sprawdzać czy beta przyrasta. Pobrali mi krew dziś i pobiorą w środę. Czekam więc. W międzyczasie plamienie ustalo, ja leżę. Dr zmienił mi dawkowanie leków, jak zobaczył moją rozpiskę po transferze z Artvimedu, bo stwierdził, że teraz jak krwawie to luteina może się słabo wchlaniać. Zwiększył mi dupka. Postanowiłam, że estrofem w takim razie wezmę teraz doustnie. A propos leków to szpital mi daje dupka (bo ma), a lutkę i estrofem mam brać własne. Heh. No, to by było na tyle z relacji.
Najgorzej, że mąż rano wyjeżdża na poligon, będę tu tkwila sama. No jakoś to zniosę, bo i tak by mi tu nie pomógł jak leżę, ale zapomniałam mu powiedzieć żeby mi maszynkę do golenia przywiózł więc tu zarosnę eh
Szurusiowa, głowa do góry. Hormony robią swoje. Będzie dobrze, trzymam kciuki. -
Kometa, lez grzecznie &&
U mnie 21dpt serduszka jeszcze nie było. Masz chyba dopiero 23dpt jak dobrze liczę, więc brak serduszka o tej porze to jeszcze nic niepokojącego. Serduszko oglądałam 10 dni później.
Branie własnych leków w szpitalach jest na porządku dziennym...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Kometa kciuki za groszka!
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
Kometa trzymaj się!!! Wszystko będzie dobrze!!!
-
MonaLizzza wrote:tabletki anty, z ostatnią tabletką rozpoczęłam gonapeptyl (wieczorem). W drugim dniu cyklu menopur 225.
Cometa trzymam kciuki żebyście wrócili szybko do domku. Opoczywajcie.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa leż grzecznie, odpoczywaj wszystko musi być dobrze!
Lola tak jest refundowanych przy stymulacji. Ale teraz podobno ładnie cenę jego w refundacji podnieśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:17
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Kometa leż grzecznie, odpoczywaj wszystko musi być dobrze!
Lola tak jest refundowanych przy stymulacji. Ale teraz podobno ładnie cenę jego w refundacji podnieśli.
Tez mam średnie chęci na drugie podejście. .ale ostatnia szansa. Wykorzystam ja. -
Lola79 wrote:W necie pisze 3,20 pln po refundacji.
Tez mam średnie chęci na drugie podejście. .ale ostatnia szansa. Wykorzystam ja.
Któraś z dziewczyn ostatnio pisała, że po marcowej podwyżce z refundacją kosztuje 32zł a nie 3,20zł już. Musialabys dopytać na wątku ivf, ale rzuciło mi się to chyba tam w oczy. Tak czy inaczej to jeden z najtańszych leków na szczęście -
Lola ja też po stymulacji miałam 100&
-
Hej, dzięki dziewczyny. Noc jako tako. Dziś na obchodzie dowiedziałam się, że moja wczorajsza beta to 20tysięcy coś. dziś mam dzień nicnierobienia i czekania na jutro. Jutro druga beta. Oby rosła.
migot_ka lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Kometa: trzymajcie się
Szpital nic przyjemnego ale co zrobić. Przynajmniej jesteś pod opieką i odpoczywasz. Lekarze znają przyczynę krwawienia?