Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
beta prawdę ci powie. a potem jej przyrost.Kaczorek wrote:Hej jeszcze nie mam wyników bo zrobiłam betę po pracy.
Przed 7 rano wszystko było zamknięte.
Ale siknęłam na test i jest druga kreseczka
Zachowuje umiarkowany optymizm po moich poprzednich przejściach.
Trzymajcie proszę kciuki za mojego groszka!
potrzymam, za dziecko, jeśli można
szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Beta 7 dni po transferze 122,30
Ania1986, szurusiowa, ewa84, ewlinaaa85, Lola79, Vanili, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno

-
nick nieaktualny
-
Staram się nie cieszyć za bardzo

Ewa84 Ty ciążę prowadzisz u Chruścika?
Kończą mi się leki więc zadzwoniłam do Artvimedu i usłyszałam że nie ma terminów na wizytę i żeby mailować do doktorka z prośba o wytyczne.
To normalne?
Wkurzyłam się trochę...3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]

-
Nie nie ja nie z krk
ja poleciałam do pierwszego prywatnego gin z dość dobra opinią po leki jak tylko beta była pozytywna
i zapisałam się spokojnie do mojego doktora. Jeszcze inna historia ze tego samego dnia trafiłam do szpitala z hiperka.
No i w dniu transferu jeszcze poprosiłam o receptę dodatkową ba crinone
Nie wiem jak teraz ale ja słyszałam w recepcji ze pielęgniarka mówiła jednej dziewczynie ze oni nie prowadzą ciąż.
-
Crinone i na to mam receptę,i o tym doktorek mówił że po pozytywnej becie stosować dalej.
Ponadto duphaston i clexane, encorton,estrofem.
Na tej kartce co dostałam po transferze mam rozpisane że encorton do końca opakowania i estrofem 10 dni.To tozumiem że tyle i koniec.
Wszystko mogę wziąć u siebie w aptece to nie ma problemu.
Chciałam tylko skonsultować z doktorkiem czy np clexane kontynuować czy zwiększyć dawkę duphastonu itd.
No nic napisałam maila zobaczymy czy odpisze...
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]

-
nick nieaktualny
-
Kaczorek, no beta całkiem całkiem. Teraz trzymam kciuki za piękny przyrost
niech rośnie.
Dziwię się, że dr nie wypisał recept na "po". Ja z dr widziałam się ostatni raz na transferze i byłam zaopatrzona w recepty na czas transfer - beta i zapas na okres beta - usg serduszkowe po 2 tygodniach. Więc spokojnie mogłam czekać na wizytę u lekarza i wziąć na wizycie recepty na kontynuację. Ale wytyczne co do leków na transferze dostałam rozpisane do bety, a po becie dostałam odpowiedź smsem żeby utrzymać dawki i umówić się na usg za dwa tygodnie. -
Kometa które leki zażywałaś nadal po becie i w jakich dawkach?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]

-
Ty się mną niestety nie sugeruj. Ja miałam crio, na sztucznym cyklu, całkiem inne dawki niż ty na świeżym transferze. Nie miałam ani crinone ani clexane. Encorton faktycznie tylko do końca opakowania. Estrofem i pozostałe leki miałam brać bez zmian cały czas.Kaczorek wrote:Kometa które leki zażywałaś nadal po becie i w jakich dawkach?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W sensie połówkowe? Fajnie, fajnie, dopisujęJulita76 wrote:Mam chwilę przy śniadaniu, to ponękam Cię Cometa o dopisanie w kalendarzu na 20/04 - bad. prenetalne II trymestru - będziemy oglądać i sprawdzać serduszko naszej kruszynki

Julita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

W zasadzie to nigdy nie miałam problemu z endo, zawsze było bardzo ładne więc wstępnie biorę doustnie