Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorek wrote:Hej jeszcze nie mam wyników bo zrobiłam betę po pracy.
Przed 7 rano wszystko było zamknięte.
Ale siknęłam na test i jest druga kreseczka
Zachowuje umiarkowany optymizm po moich poprzednich przejściach.
Trzymajcie proszę kciuki za mojego groszka!
potrzymam, za dziecko, jeśli możnaszurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Beta 7 dni po transferze 122,30
Ania1986, szurusiowa, ewa84, ewlinaaa85, Lola79, Vanili, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
Staram się nie cieszyć za bardzo
Ewa84 Ty ciążę prowadzisz u Chruścika?
Kończą mi się leki więc zadzwoniłam do Artvimedu i usłyszałam że nie ma terminów na wizytę i żeby mailować do doktorka z prośba o wytyczne.
To normalne?
Wkurzyłam się trochę...3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Nie nie ja nie z krk ja poleciałam do pierwszego prywatnego gin z dość dobra opinią po leki jak tylko beta była pozytywna i zapisałam się spokojnie do mojego doktora. Jeszcze inna historia ze tego samego dnia trafiłam do szpitala z hiperka.
No i w dniu transferu jeszcze poprosiłam o receptę dodatkową ba crinone
Nie wiem jak teraz ale ja słyszałam w recepcji ze pielęgniarka mówiła jednej dziewczynie ze oni nie prowadzą ciąż. -
Crinone i na to mam receptę,i o tym doktorek mówił że po pozytywnej becie stosować dalej.
Ponadto duphaston i clexane, encorton,estrofem.
Na tej kartce co dostałam po transferze mam rozpisane że encorton do końca opakowania i estrofem 10 dni.To tozumiem że tyle i koniec.
Wszystko mogę wziąć u siebie w aptece to nie ma problemu.
Chciałam tylko skonsultować z doktorkiem czy np clexane kontynuować czy zwiększyć dawkę duphastonu itd.
No nic napisałam maila zobaczymy czy odpisze...
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Kaczorek, no beta całkiem całkiem. Teraz trzymam kciuki za piękny przyrost niech rośnie.
Dziwię się, że dr nie wypisał recept na "po". Ja z dr widziałam się ostatni raz na transferze i byłam zaopatrzona w recepty na czas transfer - beta i zapas na okres beta - usg serduszkowe po 2 tygodniach. Więc spokojnie mogłam czekać na wizytę u lekarza i wziąć na wizycie recepty na kontynuację. Ale wytyczne co do leków na transferze dostałam rozpisane do bety, a po becie dostałam odpowiedź smsem żeby utrzymać dawki i umówić się na usg za dwa tygodnie. -
Kometa które leki zażywałaś nadal po becie i w jakich dawkach?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Kaczorek wrote:Kometa które leki zażywałaś nadal po becie i w jakich dawkach?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Mam chwilę przy śniadaniu, to ponękam Cię Cometa o dopisanie w kalendarzu na 20/04 - bad. prenetalne II trymestru - będziemy oglądać i sprawdzać serduszko naszej kruszynki
Julita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny