Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Cometa czy Ty razem z estrofemem zaczęłaś też brać encorton? Bo tak studiuję wątek ivf i tam dziewczyny idące na cyklu sztucznym od 2dc biorą i estrofem i encorton a mi Dr w mejlu napisał tylko encorton.
-
szurusiowa wrote:A przed włączeniem reszty leków miałaś badany progesteron? czy przy crio juz sie nie bada?
szurusiowa, Anatolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nooo Julita od nas tez szacun. Ja jak gadam z mężem to się muszę mocno skupić aby powiedzieć wszystko co wymyśliłam w ciągu dnia a gdzie tu pracować na pełnych obrotach. U mnie ciąża zrobila mi wodę z mózgu Myślę, że to zemsta organizmu za używanie go ponad normę
Widzę, że mam dni ze jestem mega zdekoncentrowana a może nawet tak totalnie rozluzniona psychicznie ze straciłam swoja czujność i ciągła gotowość do pracy i działania.
Oby to wróciło.
Moj młody wczoraj urządził sobie o 23 imprezę i nie zaprosił starych. Hehe. Nie wiem co za cyrki odstawial w tym moim brzuchu ale wczoraj pierwszy raz tak szalał, że nawet mąż poczuł drgania.
Zauważyłam, że nagle mega stwardnial mi brzuch jak się tak ruszał. Uczucie nie do opisania. .. -
nick nieaktualnyJa z racji pracoholizmu daję radę, w nieco mniejszym wymiarze ale jednak...i dobrze bo bym w domu zwariowała, nie nadaję się do siedzenia w domu...
Moja Zojcia jak to dziewczynka jest zdecydowanie delikatniejsza koleżance syn też daje popalić, a może to kwestia tego że jednak większą część dnia jest bujana dopiero wieczorem jak położę się i poleżę dłużej niż 5 minut to daje delikatnie o sobie znać...no chyba że nie spodoba się jej jakaś moja pozycja to się rozpycha... -
Oj to prawda, u mnie tez jak siedząc zs mocno się pochyle do przodu i pewnie uciskam brzuch to tez go czuję, ale to głównie wieczorem. W ciągu dnia rzadziej.
-
Kaczorek wrote:Beta 7 dni po transferze 122,30
Kaczorek gratulacje kiedy powtórka bety?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 15:59
-
ewa84 wrote:vanili a kusza cie juz zakupy dla maluuszka?
Pewnie, że tak Niestety jestem uziemiona bo bez auta i nie mogę się nigdzie ruszyć a mąż późno kończy i wieczorem to juz nic nie zobaczę. Boję się jednak ruszać na zakupy bo tez nie wiadomo jaki duży będzie. .. póki co kupiłam cottonballsy i żółta zyrafe do pokoju )szurusiowa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Najbardziej przeraża mnie kupno wózka. To dość kosztowny temat i jesteśmy w nim totalnie zieloni.
Boję się, że kupimy jakiś niewygodny i nieporęczny szit.
Marki wózków to jakiś kosmos. A Ty juz coś na oku masz? Robisz zakupy dla dziewczyn?
Nie chcę tez zostawić tego na koniec bo nie wiem jak będzie wyglądał 7/8/9 mc... no obym mogła się kulać do samego końca ) -
Vanili wrote:Najbardziej przeraża mnie kupno wózka. To dość kosztowny temat i jesteśmy w nim totalnie zieloni.
Boję się, że kupimy jakiś niewygodny i nieporęczny szit.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość